perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het heel fijn gehad met Shad, leuke gast, spontaan, weet wat hij doet echt helemaal top. Ik raad hem dus heel erg aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele leuke lessen gehad bij Michael. Het was gezellig in de auto en daardoor zat ik comfortabel achter het stuur. Door de tips en vele uren in de auto kan ik nu veilig de weg op!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kreeg les van Michael; een topper, een echte aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste rijschool en rijinstructeur die je maar wensen kan\r\nMenno je bent een topper heel erg bedankt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Roadmasters Rijopleidingen is een fijne rijschool van hoge kwaliteit. Ze nemen de tijd voor je en doen er alles aan om jou op je gemak te laten voelen. Ik heb mn rijbwijs B bij Menno Meijland gehaald en ik beveel hem zeker aan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn rijinstructeur was Menno. Ik heb een hele leuke tijd gehad! De rijlessen waren goed en gezellig! Elke keer weer goede duidelijke afspraken gemaakt voor de lessen. Elke week werd er wel gereden. Goede begeleiding en altijd vanaf een positieve kant waardoor je niet je zelfvertrouwen verliest.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super tevreden! Shad is een hele aardige instructeur en zijn lessen zijn erg duidelijk. Ik heb zijn adviezen qua hoeveelheid lessen opgevolgd en ben in 1 keer geslaagd. Altijd gelachen in de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb het altijd naar me zin gehad in de auto met Michael. Er worden goede diensten verleend en leuke rijinstructuren aangeboden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een top bedrijf! Leuke en gezellige rijlessen en een top rijinstructeur. Ik heb zelf bij menno gereden! Wat een topper !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijlessen gehad bij Menno! Het was altijd gezellig in de auto en hij legt alles rustig en duidelijk uit!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke en leerzame ervaring! Ik reed bij Shad Toofeek en het was altijd gezellig in de auto! Raad het iedereen aan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb genoten van elke rijles. Het was namelijk altijd erg gezellig in de auto en ik heb veel geleerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de rijlessen van Shad heel fijn. Hij legde alles duidelijk uit, bleef rustig en hij zag heel goed in wat mijn verbeterpunten waren, waardoor ik meer zelfvertrouwen heb gekregen. Ik raad deze rijschool zeker aan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige auto les tijd gehad! \r\n\r\nBij Menno in de auto is chill, hij zelf blijft in elke situatie rustig en brengt die rust ook over. \r\n\r\nSuper veel advies mogen ontvangen en dit ook kunnen toepassen in de auto. \r\n\r\nAls er wat fout gaat zit er iemand naast je die je opvangt en helpt de situatie op te lossen zonder stress.\r\n\r\nDit alles heeft er voor gezorgd dat ik in 1x ben geslaagd. Ik vind Roadmasters TOP!\r\n\r\nTot over een paar jaar! Kom ik voor de aanhangwagen ;)\r\nGroetjes, Noor

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg op mijn gemak gesteld in de auto. Verder is roadmasters super klantvriendelijk. Meerdere keren kon Menno m\'n rijles verplaatsen, zelfs m\'n examen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool. Bereid je goed voor op het examen en zorgt er voor dat je niet voor verrassingen komt te staan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op het begin is Menno erg begeleidend, maar je wordt zonder dat je dat zelf erg merkt steeds verder losgelaten om uiteindelijk volledig zelfstandig te rijden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tijdens de rijlessen hing er een prettige sfeer in de auto. Er was altijd gelegenheid voor vragen en uitleg. Ik zit nu ik geslaagd ben met een goed gevoel in de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb in de lessen veel geleerd. Ook ben ik bij Roadmaster Rijopleidingen in 1x geslaagd voor mijn praktijk!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke en goeie rijschool je leert veel en snel maar het is ook gezellig in de auto beter kan niet!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de rijlessen erg prettig verlopen en heb het leren van autorijden goed ervaren bij RoadMasters.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijlessen en elke week n les is ook erg handig

Rode Ring 49 K

1566 HR Assendelft