Goeie leerzame lessen. Vakkundig en rustig. Eerlijk feedback en een duidelijk uitleg. Zeer aangenaam ervaren.
dankjewel!!
Er wordt rustig gekeken naar aandachtspunten en er wordt dan uitgelegd hoe het beter kan
Veel plezier met je rijbewijs!!
Ik heb veel geleerd van Menno bij Roadmasters. En ben dan nu ook in het bezit van een rijbewijs! De opbouw van de lessen was erg fijn, waardoor ik rustig kon gaan beginnen en uit eindelijk langzamerhand steeds meer controle kreeg over de auto. Menno blijft altijd rustig en legt alles kalm en ontspannen aan je uit. Ik heb dan ook veel van mijn fouten geleerd! Rijschool Roadmasters is dan ook zeer zeker aan te raden.
Bedank voor je leuke recensie!
Ik heb mijn rijbewijs E achter B bij roodmasters mogen halen. Ik ben erg blij met de lesuren die Michael Kok mijn heeft mogen geven. Michael is een rustig persoon met veel geduld en een hele duidelijke uitleg over de situatie met een aanhangwagen. Door Michael zijn rust ben ik vol vertrouwen het examen in gegaan, en wat denk je? GESLAAGD! Dankje wel RoadMasters voor de uren die ik met jullie heb mogen door brengen, En wellicht tot in de toekomst! Met vriendelijke groet, Rick de Boer Eet Proef & Geniet