Excellente rijschool, leerling krijgt alle ruimte voor eigen ontwikkeling!

De gedreven rij leraren van deze rijschool zorgen voor een prettige rij ervaring. De duidelijke opbouw van het rijplan, de mogelijkheid om uitleg te krijgen zowel tijdens als na de les en volle lesuren (volledig les uur van 60 minuten volledig benut, zonder ophalen of brengen van andere leerlingen) zorgen voor een fijne manier van lessen!

Super goede rijschool.

Ik kwam van een andere rijschool naar deze. Ik vind het hier super fijn dat ze precies bijhouden wat je nog moet leren en dit kan je zelf ook terug zien in de app. Ze nemen echt de tijd voor je. Pas me tussentijdse toets gehaald en hebben ze in overleg met mij een planning gemaakt voor het examen dit vind ik ook super goed en geeft ook weer aan dat ze de tijd voor je nemen. Ik raad iedereen deze rijschool aan.

Goede instructeur en een duidelijk les plan

Ik heb rijles bij Rusen van Route 71 in een handgeschakelde auto. Ik heb ze gevonden via internet en gekozen voor deze rijschool door de reviews en omdat ze autisme en ADHD erkenning hebben, aangezien dit aan mij liet zien dat ze zich net een stapje extra inzetten dan de andere rijscholen en dat ze hoogstwaarschijnlijk meer ervaring hebben met het omgaan met iedereens persoonlijke situatie. Na het volgen van een goed aantal lessen kan ik met zekerheid zeggen dat mijn instinct hier juist was, de lessen op mijn tempo lopen en ik me vanaf het begin makkelijk comfortabel in de auto voel. De lessen voelen ook persoonlijk aan en er wordt goed rekening gehouden met wat je op dat moment kan en waar je zelf comfortabel mee bent. Ik zal route 71 dan ook hartelijk aanraden als rijschool als de situatie zich hiervoor voor doet.

Hele fijne rijlessen.

Hele fijne rijlessen. Rij-instructeur is geduldig, wat een fijn gevoel geeft. Het zorgt ervoor dat ik niet te erg stress en als ik dat wel doe worden er goede tips gegeven om met een gerust gevoel door te rijden. Ook vind ik het prettig dat er elke les op een bepaald ‘onderwerp’ gefocust wordt.

Geweldige rijschool

Mijn vorige rijschool zeer zeer slechte ervaringen gehad, hierna ben ik jaren niet meer bezig geweest met lessen door de oude rijschool soort van angst. Toen kwam ik afgelopen jaar rijschool route71 tegen op Google en zag alleen maar positieve reacties van anderen, zelfs van mensen die ook van andere rijscholen kwamen en hetzelfde zijn was gebeurd als ik! Heb toen nog even afgewacht met mijn keuze maar toch maar gedaan. 1e proefles gehad en voelde mij zo op m'n gemak bij Rusen! Rusen neemt de tijd voor je geeft advies en brengt dit op een rustige manier wat ik zeer waardeer. Mocht je zoals ik vroeger een slechte ervaringen hebben met een andere rijschool wat helaas veel te vaak voorkomt kies dan voor Route 71! Nieuwe leerlingen mogen natuurlijk ook hier beginnen👍

Zeer geduldig & Enorm professioneel

Na meerdere pogingen gehad te hebben bij andere rijscholen waar ik oa ben uitgescholden en waar in de auto werd gerookt, kwam ik bij Route 71 . Terwijl ik mijzelf onderhand een kansloos geval vond, had Erik vertrouwen in mij. Ondertussen krijg ik in oktober mijn tussentijdse toets en heb ik alle vertrouwen in het examen! Top! Blij dat jullie bestaan!!

ik ben erg blij verrast van hoe positief ik ben de lessen die ik krijg

Ik was in het begin onzeker over het starten van rijlessen maar met behulp van de juiste begeleiding en geduld, ben ik hartstikke zelfverzekerd geworden. Er is erg goed geanticipeerd op mijn behoeftes en ben daarom zeer tevreden. Een aanrader voor iedereen!

Fijn!

Fijne begeleiding. Er wordt echt gekeken naar wat de leerling nodig heeft.

Top rijschool met fijne instructeur

Ik heb Route 71 om hulp gevraagd bij mijn rij-angst op de snelwegen. Al jaren vermeed ik alle snelwegen en later ook de autowegen. De angst begon steeds grotere vormen aan te nemen waardoor ik ook onbekende wegen ging vermijden uit angst per ongeluk op een snelweg terecht te komen. Dankzij de hulp van mijn instructeur Rusen kan ik na 10 lessen de snelweg helemaal alleen op, wat ik ook dagelijks weer doe. De opbouw is rustig begonnen met invoegen op de 80 wegen. Later de autowegen en de snelwegen. Ik ben ontzettend blij dat ik weer overal heen kan zonder chauffeur! De angst bleek uiteindelijk te worden veroorzaakt door niet weten wat precies te doen als auto's willen in- of uitvoegen, niet ver genoeg vooruit kijken en geen plan klaar hebben. Toen ik dat eenmaal begreep was er ook geen angst voor de snelheid meer. Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb genomen van snelweg angst af te komen en dat ik Route 71 vond via internet.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met Route71 zijn erg positief. Met elke les heb ik het idee dat het meeste eruit gehaald wordt. Als je een uur les hebt kan je er van uit gaan dat je een volledig uur lang veel aan het leren bent. Er wordt ook goed met je meegedacht tijdens de les wat je kan helpen om iets onder de knie te krijgen. Ik raad route71 dan ook zeker aan!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tijdens mijn rijlessen krijg ik goede begeleiding. Er wordt erg gekeken naar mijn persoonlijke kwaliteiten en valkuilen en daarmee extra aandacht gelegd wordt waar het nodig is.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb na het behalen van mijn rijbewijs 5 jaar niet gereden door rijangst. Via Google kwam ik bij Route 71 terecht waar een opfriscursus (in een automaat) werd aangeboden. Rusen heeft een gestructureerde manier van werken, waardoor elke les goed voortbouwt op de opgedane vaardigheden. Aan de hand van mijn angsten kwamen we tot een programma wat voor mij uitdagend maar niet te eng was. Dankzij de duidelijke manier van lesgeven, de handige tips bij verschillende verkeerssituaties en gezelligheid tijdens de lessen heb ik nu genoeg vertrouwen om zelf in mijn eigen auto de weg op te gaan. Bedankt voor alles, Rusen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben super tevreden over de rijlessen bij route71! Erik is enorm geduldig en geeft altijd positieve feedback. Hij legt duidelijk uit wat beter kan maar legt vooral de nadruk op de dingen die je wel goed doet. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen en ben je steeds minder zenuwachtig in het verkeer. \r\nOok wordt er een fijn systeem gehanteerd waardoor je op een overzichtelijke en stapsgewijze manier alle nieuwe vaardigheden leert. Dit vind ik erg prettig werken omdat je zo nooit te veel nieuwe dingen tegelijk hoeft te doen. Ik zou route71 absoluut aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Absoluut een aanrader! Heldere uitleg en fijne rij-instructeur. Gemaakte afspraken worden goed nagekomen. Voor iedereen die rijlessen spannend vindt, is deze rijschool uitermate geschikt. Je wordt namelijk goed op je gemak gesteld voor en tijdens het autorijden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool, met veel ervaring en geduld. Ik rijd echt met plezier iedere week!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en duidelijke lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Route 71 is een goede rijschool. Ze hebben een Bovag-garantie, dus dat betekent dat als Route 71 failliet gaat je bij een andere Bovag geregistreerde rijschool lessen kan afmaken zonder extra kosten. Erik is een fijne rij-instructeur. Hij is rustig en je kan altijd dingen vragen. Erik geeft op een goede en positieve manier feedback waardoor je niet onzeker raakt (hij heeft al veel werkervaring als rij-instructeur). Ik vind het fijn dat je les hebt zonder extra leerling, dat maakt dat ik relaxter in de auto zit. \r\nIk raad Route 71 en Erik zeker aan om rijlessen bij te volgen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind Route 71 een fijne, professionele rijschool. De instructeur die mij lesgeeft is vriendelijk, duidelijk en geduldig. De lessen zijn aangepast aan mijn leertempo; iedere les is er voldoende uitdaging zonder dat het voor mij te snel gaat. \r\nEr hoeft geen voorgaande leerling te worden thuisgebracht of de volgende opgehaald, dat is erg fijn. Ook wordt er gewerkt met een persoonlijke Voortgangskaart, onderdeel van de RIS methode, waarin na iedere les jouwe voortgang beoordeeld wordt. De kaart kun je zelf inzien.\r\nDe kleine aarzeling die ik vooraf had om op mijn leeftijd (37) voor het eerst aan rijlessen te beginnen, was tijdens de proefles al verdwenen. Ik zou Route 71 zeker aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg positief! Prettige behandeling door de rij instructeur (Erik) en je maakt snel vordering.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettende gezellige en aardige rij instructeur \r\nHij legt het allemaal goed en rustig uit

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool, kan goed je eigen tempo lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben bij Rijschool71 uitgekomen via Google, en boekte een proefles voor de automaat. Met lange tussenpozen was dit mijn derde poging tot het behalen van mijn rijbewijs, en de drempel om weer te beginnen was best hoog. Ik kreeg Erik als instructeur. De klik was goed, hij is relaxed en geduldig en kon zich in mij verplaatsen. Tijdens de lessen ging hij soepel om met wat ik nog wel/niet meer wist van mijn vorige rijopleidingen. Ik voelde me bij hem op m’n gemak en kon het gewoon toegeven als ik dingen nog een keer, en dan nog een keer uitgelegd moest krijgen. Ook gaf hij me zelfvertrouwen als chauffeur. Vandaag examen gedaan, en ditmaal in één keer geslaagd. Een tevreden klant dus!