De gedreven rij leraren van deze rijschool zorgen voor een prettige rij ervaring. De duidelijke opbouw van het rijplan, de mogelijkheid om uitleg te krijgen zowel tijdens als na de les en volle lesuren (volledig les uur van 60 minuten volledig benut, zonder ophalen of brengen van andere leerlingen) zorgen voor een fijne manier van lessen!
Hier worden we bijna verlegen van :)
Ik kwam van een andere rijschool naar deze. Ik vind het hier super fijn dat ze precies bijhouden wat je nog moet leren en dit kan je zelf ook terug zien in de app. Ze nemen echt de tijd voor je. Pas me tussentijdse toets gehaald en hebben ze in overleg met mij een planning gemaakt voor het examen dit vind ik ook super goed en geeft ook weer aan dat ze de tijd voor je nemen. Ik raad iedereen deze rijschool aan.
Succes met de aanloop naar je examen!
Ik heb rijles bij Rusen van Route 71 in een handgeschakelde auto. Ik heb ze gevonden via internet en gekozen voor deze rijschool door de reviews en omdat ze autisme en ADHD erkenning hebben, aangezien dit aan mij liet zien dat ze zich net een stapje extra inzetten dan de andere rijscholen en dat ze hoogstwaarschijnlijk meer ervaring hebben met het omgaan met iedereens persoonlijke situatie. Na het volgen van een goed aantal lessen kan ik met zekerheid zeggen dat mijn instinct hier juist was, de lessen op mijn tempo lopen en ik me vanaf het begin makkelijk comfortabel in de auto voel. De lessen voelen ook persoonlijk aan en er wordt goed rekening gehouden met wat je op dat moment kan en waar je zelf comfortabel mee bent. Ik zal route 71 dan ook hartelijk aanraden als rijschool als de situatie zich hiervoor voor doet.
Fijn om te lezen dat we aan je verwachtingen voldoen!
Hele fijne rijlessen. Rij-instructeur is geduldig, wat een fijn gevoel geeft. Het zorgt ervoor dat ik niet te erg stress en als ik dat wel doe worden er goede tips gegeven om met een gerust gevoel door te rijden. Ook vind ik het prettig dat er elke les op een bepaald ‘onderwerp’ gefocust wordt.
Leuk om te lezen Iris!
Mijn vorige rijschool zeer zeer slechte ervaringen gehad, hierna ben ik jaren niet meer bezig geweest met lessen door de oude rijschool soort van angst. Toen kwam ik afgelopen jaar rijschool route71 tegen op Google en zag alleen maar positieve reacties van anderen, zelfs van mensen die ook van andere rijscholen kwamen en hetzelfde zijn was gebeurd als ik! Heb toen nog even afgewacht met mijn keuze maar toch maar gedaan. 1e proefles gehad en voelde mij zo op m'n gemak bij Rusen! Rusen neemt de tijd voor je geeft advies en brengt dit op een rustige manier wat ik zeer waardeer. Mocht je zoals ik vroeger een slechte ervaringen hebben met een andere rijschool wat helaas veel te vaak voorkomt kies dan voor Route 71! Nieuwe leerlingen mogen natuurlijk ook hier beginnen👍
Super om te lezen dat het rijden nu wel een leuke ervaring voor je is!
Na meerdere pogingen gehad te hebben bij andere rijscholen waar ik oa ben uitgescholden en waar in de auto werd gerookt, kwam ik bij Route 71 . Terwijl ik mijzelf onderhand een kansloos geval vond, had Erik vertrouwen in mij. Ondertussen krijg ik in oktober mijn tussentijdse toets en heb ik alle vertrouwen in het examen! Top! Blij dat jullie bestaan!!
Blij dat je bij ons rijlessen volgt!
Ik was in het begin onzeker over het starten van rijlessen maar met behulp van de juiste begeleiding en geduld, ben ik hartstikke zelfverzekerd geworden. Er is erg goed geanticipeerd op mijn behoeftes en ben daarom zeer tevreden. Een aanrader voor iedereen!
Leuk om te lezen dat je zelfverzekerd de weg op gaat!
Fijne begeleiding. Er wordt echt gekeken naar wat de leerling nodig heeft.
Leuk om te lezen Minouk!
Ik heb Route 71 om hulp gevraagd bij mijn rij-angst op de snelwegen. Al jaren vermeed ik alle snelwegen en later ook de autowegen. De angst begon steeds grotere vormen aan te nemen waardoor ik ook onbekende wegen ging vermijden uit angst per ongeluk op een snelweg terecht te komen. Dankzij de hulp van mijn instructeur Rusen kan ik na 10 lessen de snelweg helemaal alleen op, wat ik ook dagelijks weer doe. De opbouw is rustig begonnen met invoegen op de 80 wegen. Later de autowegen en de snelwegen. Ik ben ontzettend blij dat ik weer overal heen kan zonder chauffeur! De angst bleek uiteindelijk te worden veroorzaakt door niet weten wat precies te doen als auto's willen in- of uitvoegen, niet ver genoeg vooruit kijken en geen plan klaar hebben. Toen ik dat eenmaal begreep was er ook geen angst voor de snelheid meer. Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb genomen van snelweg angst af te komen en dat ik Route 71 vond via internet.
Ik vond het erg fijn jou in een korte tijd van je snelwegfobie af te helpen. Ondanks je angst bleef je de stappen ondernemen die nodig waren om in het vervolg zonder omweg op je bestemming te komen :-)
Super leuk om te lezen! Succes met de opleiding verder!
Super dat je tevreden bent over de begeleiding die je krijgt van Erik, Erik ;-)
Dit keer scoren we 3x een 10!! Wat een vet leuke recensie en wat goed om te lezen dat je weer met zelfvertrouwen de weg op gaat.
En weer scoren we 2x een 10! Super bedankt Jessie!
Yeeee, een 10 op alle punten! Fijn om te lezen dat je plezier hebt in de rijlessen Daphne. Keep up the good work ;-)
Kort maar krachtig ;-)
Goed om te lezen dat je erg positief bent over onze werkwijze Wieke!
Dit zijn de reviews waar wij enorm trots op zijn. Bedankt!
Leuk om te lezen dat je positief bent over onze topper Erik!
Fijn dat je de lessen leuk en leerzaam vond en super goed dat je ook in één keer bent geslaagd. Veel rijplezier!
Bedankt Kevin voor de feedback!
Fijn om te lezen dat je erg tevreden bent over de aanpak van Erik en dat je met zelfvertrouwen achter het stuur zit. Veel rijplezier!