Filters

10

Uitstekend

Rusen is een hele lieve en eerlijke rijinstructeur met ontzettend veel geduld. Hij denkt altijd mee en besteed zijn aandacht volledig bij jou gedurende les. Kan me geen betere rijinstructeur voorstellen :) Groetjes Esra uit zoeterwoude

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wauww, wat super leuk om te lezen dat je met plezier onze rijopleiding volgt!

7

Ik leer op een prettige manier, waarbij geduld als dat nodig is.

Ik ben erg tevreden over mijn keuze bij deze rijschool. Het leersystem waarmee gewerkt wordt is erg fijn en er is ook zeker ruimte voor persoonlijke input.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een prettige rijschool om in een fijne leeromgeving te leren autorijden

Het is een erg fijne rijschool. De instructeur neemt voldoende tijd om alles stap voor stap aan te leren, en probeert waar mogelijk voor iedereen individueel de best mogelijke manier te bedenken om iets te leren. Ook is het niet erg als je een fout maakt, er wordt in dit geval alleen positieve feedback gegeven hoe het de volgende keer beter kan. Al met al een zeer fijne rijschool.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Op naar de laatste fase van je opleiding en goed dat je onze begeleiding hierin fijn vindt. Veel succes nog!

10

Geduldig, begripvol en van hoge kwaliteit

De rijlessen zijn fijn opgebouwd, met gaandeweg steeds meer invulling op basis van leerpunten. Kwalitatieve rijlessen door ervaren instructeurs De instructeur is tevens zeer geduldig en begripvol. Als het om autorijden gaat ben ik geen snelle leerling, maar dit is nooit een probleem geweest. Hij heeft zelfs mij het zelfvertrouwen gegeven om toch door te zetten met het leren van een handgeschakelde auto en ik ben op een niveau dat ik een paar maanden geleden niet voor mogelijk hield.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Super dat het zo goed gaat en succes met de rest van de opleiding!

8

Ik kon snel aan de slag en heb de vrijheid om de inhoud van de lessen te beinvloeden.

Ik ben heel blij dat er heel snel een plekje vrij kwam waardoor ik snel met rijlessen kon beginnen. Hiernaast is het fijn dat ik zelf kan beslissen wanneer ik een les wil doen voor wanner mij het beste uitkomt, mijn instructeur kan hier goed in meedenken.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wij vinden het fijn dat wij je weer op weg kunnen helpen!

10

Superleuke lessen met geduldige docent

Rijlessen van Rusen zijn superleuk, afwisselend en inspirerend. Hij blijft geduldig en weet altijd iets positiefs te zeggen waardoor het makkelijk is om gemotiveerd te blijven. Door zijn rustige uitleg en de goede opbouw van de lessen ervaar ik geen stress door het rijden (en dat is heel bijzonder voor me).

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat je met plezier de opleiding volgt! Ons motto is ook dat dit leuk en leerzaam moet zijn en het is dan fijn om te lezen dat dit precies is wat je ervaart :-)

8

Fijne persoonlijke aandacht en begripvolle ondersteuning in het rijden

Als ADHDer heb ik vaak moeite met lange tijd mijn concentratie erbij houden. Bij Route 71 wordt hier begripvol mee omgegaan en aangezien je persoonlijk opgehaald wordt ervaar je geen druk om iemand anders netjes naar huis te rijden. De lessen zijn leerzaam en gepersonaliseerd, als iets lastig wordt bevonden wordt er meegedacht over een alternatieve oplossing. De app laat overzichtelijk je voortgang zien en biedt ondersteunende tips en video's om je rijvaardigheid te verbeteren.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Super om te lezen dat onze manier van lesgeven jou aanspreekt. Ook leuk om te vernemen dat onze app je ondersteunt bij de lessen.

10

Ik vind het een hele fijne rijschool!

Ik vind dit een hele fijne rijschool omdat ik de website heel fijn vind en ik vind Bouke een hele fijne rij-instructeur omdat hij altijd mooi op tijd is en hij legt dingen heel duidelijk uit en ik vind het ook fijn dat hij rustig is.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank voor je recensie, fijn om te lezen je onze lessen als prettig ervaart!

10

Een goede rijschool

Route 71 is een goede rijschool. Mijn rijinstructeur is erg aardig en behulpzaam.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijn om lezen en succes met het vervolg van je opleiding!

10

Uitstekende lessen

Er wordt geweldig gefocused op elke les, in plaats van wat rond rijden zijn de lessen bij Route 71 volledig gefocused op de leerstof, wat er beter kan en wat er al goed gaat. Online wordt bijgehouden wat je status is van je voortgang, zijn er op de website altijd video’s te vinden hoe je bijvoorbeeld file parkeert en andere bijzondere manoeuvres uitvoert. De lessen duren een volledig uur, waar je wordt opgehaald en na de les weer thuis wordt afgezet - zonder de volgende leerling op te moeten halen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

De aanpak heeft gewerkt. Rijbewijs binnen, heel veel rijplezier!

10

Plezierige en overzichtelijke lessen op maat

Gestructureerde en professionele aanpak. Veel aandacht voor de leerling. Ik volg mijn rijlessen met veel plezier!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank voor het delen van jouw goede ervaring met onze rijschool!

10

Heel fijne rijschool

Route 71 heeft alles goed op orde en mijn ervaring bij Ruşen is heel positief. Hij is enthousiast, vriendelijk en je voelt je erg bij hem op je gemak. Tegelijkertijd is hij scherp en heeft hij persoonlijke aandachtspunten goed in de gaten.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Super leuk om te lezen dat je de opleiding met plezier volgt!

10

Prettige auto en vriendelijke instructeur

Ik heb tot nu toe een zeer prettige ervaring. Mijn instructeur is direct (soms streng) maar altijd vriendelijk. Absolute aanrader

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Top dat je de rijopleiding met plezier volgt!

10

Goede rijopleiding met een duidelijke structuur

Op 29-jarige leeftijd en zonder eerdere ervaring met autorijden belde ik Route71 om te informeren naar een rijopleiding. Ik heb vanaf dit moment eigenlijk alleen maar goede ervaringen gehad. Route 71 is een rijschool waar je kan rekenen op geduld, goede uitleg, en rijlessen waarbij je je op je gemak voelt! Een groot voordeel van de rijopleiding bij Route71 is dat er een duidelijk en inzichtelijk systeem in zit. Route71 werkt met een routekaart in een app waarop te zien is welke onderdelen je al beheerst, en welke onderdelen nog aan bod zullen komen. Dit geldt ook voor de lessen: aan het begin van iedere les vertelt de instructeur wat er voor die dag op het programma staat. Deze werkwijze is met name prettig voor wie rijangst heeft of het autorijden om andere redenen nog erg spannend vindt De instructeurs zijn sympathiek en zorgen voor een gezellige sfeer in de auto. Ook staan ze altijd open voor vragen en geven ze graag meer uitleg wanneer dat nodig is, en ik heb begrepen dat dit bij veel andere rijscholen niet vanzelfsprekend is! Het is natuurlijk ook mooi dat je bij Route71 geen andere cursisten op hoeft te halen of weg hoeft te brengen, je lesuur is echt helemaal voor jou. Ik zou Route71 van harte aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat erg fijn om te lezen en dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld!

10

Overzichtelijk, transparant, leerzaam en prettig.

De rijlessen bij Erik ervaar ik als prettig, leerzaam en vertrouwd. Er wordt middels het werken met de modules overzicht gecreëerd waardoor ik weet wat er op de planning staar. Een hele fijne manier en het werkt motiverend. Erik is een fijne rijinstructeur. Hij is geduldig, rustig, grappig en kan goed aanvoelen waar je behoefte op dat moment ligt. Ik kijk er altijd naar uit om weer mijn rijles te volgen. Ik voel mij vertrouwd bij Erik: de communicatie is helder en rustig waardoor mijn zelfverzekerdheid in de auto elke week toeneemt. Zoek je een fijne rijschool waarbij er op een overzichtelijke en duidelijke visie wordt lesgegeven? Dan zal ik zeker rijschool route71 aanraden!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank voor deze mooie recensie en succes met het vervolg van je rijopleiding!

10

Prima instructeur met veel geduld die alles goed uitlegd.

Goed

 • Aanbevelen? Ja
9

Ontzettend fijne rijschool!

Na wat internet research voor route 71 gekozen, en wat ben ik blij met mijn keuze! Er is een duidelijk lesprogramma via een app, er word heel goed rekening gehouden met je eigen tempo en niks is teveel. Alles is netjes op orde, altijd een mailtje van je rijles reservering en een herinnering dag van tevoren dat er een les staat ingepland. Aan het einde van de rijles altijd even een evaluatie, en via de app worden je vorderingen bijgehouden zodat de volgende les start waar je gebleven was. Ook een pluspunt is dat je geen andere leerling naar huis brengt en de gehele les besteed kan worden aan wat jij nodig hebt. Een zeer nette en goed georganiseerde rijschool met een fijne les methode en echt aandacht en begrip voor de leerling. Blijf zo doorgaan! ;)

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dat gaan we zeker doen Rik ;-) Erg fijn om te lezen!

10

Fantastische rijschool met lessen op maat

De lessen verlopen overzichtelijk en op een tempo wat toepasselijk is voor de individuele leerling. De intructeurs zijn flexibel en geduldig in het zoeken van methodes en instructies die voor jou al leerling werken. Bovendien zorgt het gebruikt van een digitale voortgangskaart er voor dat je zelf ook oog hebt op jouw vordering. Daarnaast levert de Route71 ook instructie video's met deze voortgangskaart die als handig geheugesteuntje kunnen dienen, mocht je tussen de lessen door een keer handelingen voor jezelf willen nalopen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Super om te lezen dat je onze aanpak fantastisch vindt!

10

De rijinstructeur leert je alles gestructureerd en stapsgewijs aan in een rustige sfeer

Overgestapt naar deze rijschool voor een betere structuur en overzicht in de rijlessen. Door de rustige ren duidelijke uitleg tijdens de rijlessen zit ik nu veel ontspanner achter het stuur.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

En daar gaat het ons om! Leuk en leerzaam autorijden...

8

Het is een prima rijschool

Mijn rij instructeur is geduldig en neemt de tijd om mij het rijden aan te leren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne rijschool

Goede rijlessen van een goede en aardige instructeur. Als je een foutje maakt blijft de instructeur rustig en bespreekt daarna met je wat er misging. Geeft veel vertrouwen. Er wordt met je meegedacht wat bij jou past qua tempo. Zelf heb ik nooit ergens anders lessen gevolgd, maar ik begrijp van vrienden dat het hebben van een goede en rustige instructeur niet altijd vanzelfsprekend is. Bij deze rijschool is dat wél de standaard. Een hele fijne rijschool, die ik aan iedereen zou aanraden!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank voor deze mooie review!!

10

Uitstekende rijschool met een goede lesmethode en persoonlijke aandacht!

Ik kwam via Google deze rijschool tegen na gefaalde lessen bij een andere rijschool. Opzoek naar een betere, want ik had aan de vorige een nare smaak overgehouden... Meteen al na het eerste informatieve belletje met de receptioniste was ik al helemaal enthousiast! Ik kon me meteen inschrijven, maar moest wel helaas nog 2 a 3 maanden wachten voor ik kon beginnen (dit vanwege de lange wachtlijsten door Covid). Ik nam eerst een proefles en maakte zo kennis met Rusen, mijn vaste rijinstructeur. Hij kwam kalm en gezellig over. We oefenden het sturen en op een parkeerplaats mocht ik zelf wat gassen en remmen. De les was fijn en smaakte naar meer: ik sloot meteen een 40 lessen pakket af! Nu ruim de helft van de lessen verder heb ik al heel veel geleerd van hem en de rijervaringen zelf. Situaties die ik vroeger eng vond of moeilijk, zijn nu niet meer spannend of ben ik zelfs leuk gaan vinden :) Rusen helpt je goed bij eigen vragen of input, luisteren en begrijpen doet hij ook goed. Mijn Adhd heeft soms de overhand, maar hij weet mij goed te begeleiden. Autorijden vind ik dankzij deze school juist erg leuk geworden en ik kijk elke week weer uit naar de volgende les! Ik denk dat ik dankzij deze lesmethode en rijinstructeur mijn examens gewoon ga halen :D Ik kan iedereen - met of zonder beperking - deze rijschool zeker aanraden. Dikke 10!!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Erg fijn om te lezen dat je uitkijkt naar de rijlessen en dat onze lesmethode goed bij jou aansluit. Bedankt voor deze mooie review!

10

Heel prettige en rustige ervaring

Hele aardige en professionele rij instructeur(Erik). Hij zorgt er voor dat ik in alle rust en op mijn gemak kan leren autorijden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijn om te lezen!

9

Goede gestructureerde lessen en professionele aanpak

Ik vind structuur en opbouw erg belangrijk en dat biedt deze rijschool zeker. Je hoeft je zelf alleen te focussen op het leren autorijden, de instructeur verzorgt de rest. De aanpak is erg professioneel en ik heb altijd het gevoel dat mijn instructeur precies weet waar ik nog kan verbeteren. Elke les wordt er even kort geëvalueerd en besproken wat je volgende week kan verwachten. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Mooie samenvatting van wat voor ons belangrijk is. Dankjewel!

10

Top rijschool

Zeer tevreden over de lessen, zowel bij Rusen als bij Bouke. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden. Bouke heeft een rustige maar duidelijke manier van uitleggen, waardoor je echt vertrouwen krijgt achter het stuur. En het belangrijkste: ik heb veel plezier in de lessen. Kortom: een aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartstikke fijn dat je plezier hebt in het volgen van de opleiding maar vooral ook in het autorijden. Hier doen wij het voor!

Over Route 71

Wil je rijles nemen in de omgeving van Leiden? Leuk! Wij vertellen je graag waarom onze leerlingen onze rijlessen met een 9+ waarderen én waarom ons slagingspercentage zoveel hoger is dan het landelijk gemiddelde! 1. Wij vinden dat een rijles niet alleen leerzaam, maar ook leuk moet zijn. Je volgt de lessen daarom in je eigen tempo. Vind je een onderdeel lastig, dan oefenen we tot je het goed kunt. En gaat het je juist makkelijk af? Dan gaan we sneller. Ga je zo snel dat je lessen over hebt? Dan betalen we die aan je terug. 2. Je hoeft geen andere leerlingen naar huis te brengen. Onze lessen duren een uur, en in dat uur heeft je instructeur 100% aandacht voor jou. 3. Bij rijschool Route 71 Leiden volg je rijlessen volgens de RIS-methode. Dat staat voor Rijles in Stappen. Deze methode van het CBR leidt tot flink hogere slagingspercentages. 4. We werken met een unieke app. Daarin zie je precies hoe ver je bent, én vind je tekst met filmpjes waarin we de onderdelen aan je uitleggen. Zo kun je op je gemak nog eens lezen wat je bij rotondes moet doen, of bekijken hoe je achteruit inparkeert. 5. Bij rijschool Route 71 Leiden kun je zelf kiezen voor een handgeschakelde auto of een lesauto met een automaat. En we zijn lid van de BOVAG, zodat jij zeker weet dat je voor een betrouwbare rijschool kiest. 6. Heb je faalangst, ADHD of autisme? Ook dan kun je bij ons terecht. Met onze aandacht en speciale begeleiding zorgen wij ervoor dat jij je rijbewijs kunt halen op een manier die bij jou past. Spreekt onze aanpak jou aan? Vraag dan nu een proefles aan!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd