Fijne ervaring.

Na een vervelende ervaring bij een andere rijschool ben ik bij Route71 terecht gekomen. Ruşen geeft heel fijn les. De lessen zijn duidelijk en er is een goede ontspannen sfeer waardoor ik zelfverzekerder werd in de auto. Bij Route71 ben ik in een keer geslaagd.

Reactie van het bedrijf

Wij vonden het erg leuk om jou te mogen begeleiden. Dank voor je vertrouwen in ons en wij wensen je veel plezier met je rijbewijs!

Rijlessen in eigen tempo

Het werkt fijn om de rijlessen per onderdeel, met de online voortgangskaart, aan te pakken. Zo weet ik goed waar ik aan toe ben. De rijlessen kan ik bij Bouke op mijn eigen tempo volgen. Als ik iets voor mijn gevoel nog wil herhalen dan doen we dat. Bouke bewaart de rust en legt helder uit.

Reactie van het bedrijf

Dank voor deze review en succes verder met de rijlessen!

Professional and friendly!

I am very thankful to my driving instructor Rusen who is helping me in building confidence in my driving. I have nothing but positive things to say about my experience. I can describe him as a very friendly, polite, calm and patient person. He provides me with professional advice and constructive feedback which makes the learning process both enjoyable and effective. Thank you, Rusen, for teaching me how to be a good and safe driver! All your suggestions and encouragement are helping me to come closer to getting my driving license. Thank you for your funny jokes and lifting my driving spirit up :-)

Reactie van het bedrijf

Thank you very much for this nice review. It is very nice to read that you have a lot of fun and enthusiasm in following the driving course. Keep up the good work ;-)

Duidelijke, overzichtelijke rijles

Ik vond het erg spannend om weer te beginnen met rijlessen, omdat voorgaande instructeurs snel boos konden reageren op fouten. Hierdoor was ik erg onzeker in de auto. Nu is dat helemaal niet meer! Als er iets fout gaat, wacht Rusen tot een rustig moment om de auto aan de kant te zetten en te bespreken wat er is gebeurd en hoe het anders kan. Ook is het werken met de app heel fijn, want zo kan ik mij voorbereiden op wat we de volgende les gaan doen.

Reactie van het bedrijf

Mooi om te lezen dat je niet meer onzeker bent en plezier hebt in het autorijden!

Topervaring

Fijne rijschool met goede rijinstructeurs. Je wordt op je eigen tempo door het traject heen geleid met duidelijke en effectieve begeleiding.

Reactie van het bedrijf

Dank voor de mooie recensie en succes met het vervolg van de rijlessen!

Goede persoonlijke begeleiding

De lessen zijn goed gestructureerd. In elke les wordt een specifiek lesonderdeel van een bepaalde module behandeld, waardoor je precies weet wat je al behandeld hebt en wat je nog gaat leren. Je voorgangsoverzicht kan je makkelijk bekijken in een app. De instructeur legt goed uit en neemt de tijd voor je. Ik vind deze structuur en begeleiding erg fijn, zeker omdat ik autorijden lastig vind.

Reactie van het bedrijf

Goed om te lezen dat je de rijlessen met plezier volgt ondanks dat je autorijden lastig vind. Keep up the good work! ;-)

Helemaal top!

Heb super motorrijlessen gehad bij Route71. Martijn legt alles goed, duidelijk en rustig uit. Alles gaat gewoon relaxed en ook gewoon ruimte voor een grapje hier en daar. Helemaal top dus. Bedankt voor de fijne ervaring!

Reactie van het bedrijf

Jij bedankt voor je vertrouwen in ons en gefeliciteerd met het behalen van je motorrijbewijs!

Buitengewoon bekwame en fijne rijschool

- Zeer prettige rijinstructeur. Rustig, vriendelijk en zeer bekwaam. - Goede opbouw van de opleiding, met elke les een duidelijke doel.

Reactie van het bedrijf

Dank voor deze fijne recensie!

Een goede ervaring

Ik les al een paar maanden nu bij Rusen en dat gaat heel goed. Wat ik vooral fijn vind is dat hij alles zo goed uitlegt en handige tips geeft, bijvoorbeeld wanneer je moet insturen bij bijzondere manoeuvres, dat heb ik bij andere rij-instructeurs niet zo ervaren. Hij blijft ook kalm en gaat niet tegen je schreeuwen. Ik vind het automaat rijden ook een fijne ervaring, dat is zeker een goede keuze geweest.

Reactie van het bedrijf

Fijn dat je blij bent met je keuze voor onze rijschool en nu ervaart dat het rijden ook leuk kan zijn!

Hele fijne en leuke rijlessen

Tijdens de lessen voel ik me erg op mijn gemak en ik heb het ook naar mijn zin. Er is altijd ruimte om vragen te stellen en je wordt begeleid op een fijne manier, wat een sfeer creëert waarin ik me veilig voel.

Reactie van het bedrijf

Super om te lezen dat je onze begeleiding als fijn ervaart. Succes met het vervolg van de rijlessen!

Gezellig en fijne rijschool.

Tijdens de rijles is er echt alle aandacht voor jou. De lessen gaan op een leuke leerzame manier. Als je iets niet begrijpt wordt er de tijd voor genomen dat het voor jou wel duidelijk is. Ook tijdens het rijden is er altijd een gezellige sfeer. Kortom fijne rijschool en een goede sfeer.

Reactie van het bedrijf

Leuk dat je onze lessen naast leerzaam ook als gezellig en prettig ervaart. Vinden wij ook heel belangrijk. Succes met de rijlessen!

100% aan te raden

Met of zonder speciale behoeften in het leren auto rijden, zou ik Route 71 100% aan raden. Vriendelijk, persoonlijk, realistisch, effectief. Met de benadering voel ik mij veilig in het leren (en) autorijden.

Reactie van het bedrijf

Fijn om te lezen dat onze manier van lesgeven zo bevalt. Dank en succes verder!

Een goede gestructureerde rijschool.

Het is een gezellige rijschool en heel gestructureerd. Je weet precies wat je te wachten staat de volgende les. Alles wordt goed bijgehouden wat goed en wat niet goed gaat en hetgene wat niet goed gaat worden de lessen daarna weer behandeld. Dit is heel fijn.

Reactie van het bedrijf

Leuk om te lezen dat je onze manier van lesgeven fijn vindt en succes met de rijlessen!

Makes riding even better, and all of that in English!

Expat near Leiden for less than a year, I do not speak Dutch yet...not a problem at all for the instructor, lessons go as smoothly in English! Adapted pace, nice driving locations and amazing roaring motorcycles. What else do you need? Well, you also get, whatever the weather, an always smiley instructor with the right tips and words of encouragement when needed! Back office is always reactive, either by phone or email, and you also progress tracking app in English!

Reactie van het bedrijf

Thanks Lan for your wonderful review! You sound almost as enthusiastic as our instructor ;) Good luck with the driving lessons!

Erg soepele manier van les geven en inplannen.

Fijn Persoonlijk contact

Dankjewel!

Fantastisch, lekker motor rijden.

Er wordt op een hele fijne en rustige manier les gegeven. Alles in het eigen tempo van de leerling. De materialen zijn van goede kwaliteit en de motoren rijden fantastisch. Instructeur gaat lekker mee op de motor door weer en wind. Je leert veilig motor rijden en vooral ervan te genieten!

Reactie van het bedrijf

Ontzettend leuk om jouw recensie te lezen! Dank daarvoor en veel succes met het vervolg van de opleiding.

Fijne rijlessen

Ik heb inmiddels zo'n 20 rijlessen gevolgd bij Route 71 en ik ben erg tevreden. Rusen is een fijne docent die altijd rustig uitlegt, open staat voor vragen en de les aanpast aan de leerling die hij in zijn auto heeft. Ik zit met plezier in de auto en rijd steeds wat beter. Ik zou Route 71 zeker aanraden aan anderen.

Reactie van het bedrijf

Dank voor deze mooie review en fijn dat je op een plezierige manier vorderingen maakt!

Erik is een topper

Erg fijne rijschool met een fijne instructeur, Erik. Ik voel me constant erg op mijn gemak.

TOP Zoë!

Super goed, duidelijk uitleg, flexibel en fijne instructeur!

Ik zat eerst bij een andere rijschool waar het er erg onprofessioneel aan toe ging. Ik ben daarna overgestapt naar route71 en dat is de beste keus ooit geweest. Mijn instructeur is erg vriendelijk, legt alles duidelijk uit en neemt de tijd om jou alles zo goed mogelijk te leren. Je voortgang kan je makkelijk terug vinden in de app en er zijn zelfs filmpjes om na je rijles rustig te bekijken om zo de stappen uit je hoofd te leren. Ik raad het iedereen aan om hier je rijlessen te gaan volgen!

Reactie van het bedrijf

Wat fijn om te lezen dat je nu zeer tevreden bent met de keuze van rijschool. Je bent lekker op weg!

Well-structured, professional, and focused lessons by relaxed,english speaking friendly instructor!

At Route 71, the lessons are well planned through the app, you get an email reminder for next lesson beforehand, and schedule focused and professional lessons based on learners' need. Mr. Rosen is a calm and relaxed instructor who anxious learners would wish for their confidence to drive on. Cherry on top for expats, as they give lessons in English. I am totally happy with the quality of individually focused lessons. I totally recommend.

Reactie van het bedrijf

Very nice to read that you are happy choosing us as your driving school Ajantha!

Route 71 is een fijne en vertrouwde rijschool waar het belang van de leerling op 1 staat

Ik heb een fijne ervaring bij route 71. Alles word duidelijk en netjes uitgelegd. De instructeur is relaxed en denkt mee met mij als leerling ook voel ik me niet gehaast en kan ik alles op mijn tempo leren. Al met al een goede ervaring en een prettige rijschool!

Reactie van het bedrijf

Leuk dat je jouw goede ervaring met onze rijschool hebt willen delen. Veel succes nog met de rijlessen!

Je leert op eigen tempo rijden

De lessen zijn fijn opgebouwd en er wordt goed gekeken naar waar er extra geoefend moet worden. De manier waarop de lessen worden gegeven is erg prettig en er wordt goed rekening gehouden met het leertempo de leerling. Al met al zeker aan te raden.

Reactie van het bedrijf

Super zeg! Dankjewel voor deze mooie recensie :)

Niks om over te klagen

Ik zit nu een tijdje bij Route 71 en er is niks waarover ik iets slechts te zeggen heb. De lessen verlopen op een fijn tempo en mijn rij-instructeur is aardig en legt alles goed uit wanneer dit nodig is

Reactie van het bedrijf

Fijn dat het lekker gaat. Succes met de het vervolg van de rijlessen!

Comfortabel en leerzaam

De lessen zijn erg leerzaam. Instructeur vriendelijk en geeft goeie tips.

Reactie van het bedrijf

Dank en succes met de rijlessen!

Geweldige rijlessen met relaxte rij instructeur .

De rij instructeur is er altijd keurig op tijd. Alles is perfect geregeld van je proefles tot aan je examen. Rij instructeur Bouke is een echte aanrader. Hij weet precies wat je nodig hebt. Route 71 bedankt voor het behalen van me rijbewijs

Reactie van het bedrijf

Van harte met het behalen van jouw rijbewijs, en dan ook nog in 1 keer! Super om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt met onze rijschool en dank dat je bij ons jouw rijopleiding hebt gevolgd. Veel rijplezier!

Over Route 71

Wil je rijles nemen in de omgeving van Leiden? Leuk! Wij vertellen je graag waarom onze leerlingen onze rijlessen met een 9+ waarderen én waarom ons slagingspercentage zoveel hoger is dan het landelijk gemiddelde! 1. Wij vinden dat een rijles niet alleen leerzaam, maar ook leuk moet zijn. Je volgt de lessen daarom in je eigen tempo. Vind je een onderdeel lastig, dan oefenen we tot je het goed kunt. En gaat het je juist makkelijk af? Dan gaan we sneller. Ga je zo snel dat je lessen over hebt? Dan betalen we die aan je terug. 2. Je hoeft geen andere leerlingen naar huis te brengen. Onze lessen duren een uur, en in dat uur heeft je instructeur 100% aandacht voor jou. 3. Bij rijschool Route 71 Leiden volg je rijlessen volgens de RIS-methode. Dat staat voor Rijles in Stappen. Deze methode van het CBR leidt tot flink hogere slagingspercentages. 4. We werken met een unieke app. Daarin zie je precies hoe ver je bent, én vind je tekst met filmpjes waarin we de onderdelen aan je uitleggen. Zo kun je op je gemak nog eens lezen wat je bij rotondes moet doen, of bekijken hoe je achteruit inparkeert. 5. Bij rijschool Route 71 Leiden kun je zelf kiezen voor een handgeschakelde auto of een lesauto met een automaat. En we zijn lid van de BOVAG, zodat jij zeker weet dat je voor een betrouwbare rijschool kiest. 6. Heb je faalangst, ADHD of autisme? Ook dan kun je bij ons terecht. Met onze aandacht en speciale begeleiding zorgen wij ervoor dat jij je rijbewijs kunt halen op een manier die bij jou past. Spreekt onze aanpak jou aan? Vraag dan nu een proefles aan!