Zeer klantvriendelijk, accuraat en verzorgde afhandeling van de uitgevoerde werkzaamheden van mijn a

Duidelijke afspraken omtrent uitvoering en prijs van APK en de werkzaamheden die verricht moeten worden voor onderhoud. Ook de communicatie over de prijs is uitstekend verzorgd. Totaal top verzorging.

Compleet goed

Zowel heel vriendelijk als efficiënt en vakbekwaam. Zeer prettige en goede garage.

Top service

Had mijn auto gebracht voor een probleempje. Ik had een deuk in de achterportier en was zeer verrast dat de deuk eruit was gehaald. Echt super.

Topservice

Geweldige service, auto na servicebeurt gewassen afgeleverd.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Prima, snel en gezellig tijdens het wachten

Zie hierboven

Gewoon goed

Top bedrijf

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

vriendelijke en goede communicatie over werkzaamheden

Auto voor een bandenwissel / beurt en APK gebracht alles keurig in overleg met mij afgewikkeld.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Het ontvangt is zeer vriendelijk. De mensen vakkundig.

Zeer prettige garage

Ik kom hier heel graag. Je wordt welkom geheten, krijgt heerlijke koffie en een prima eerlijke behandeling en men denkt met je mee in plaats van zo veel mogelijk geld uit je zak te trekken. Een grote aanrader.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

De service was als altijd uitstekend

Prima ontvangst, persoonlijke aandacht en snelle afdoening

Super garagebedrijf

Vriendelijke ontvangst en staan altijd voor je klaar

Deskundigheid en klantvriendelijk

Top garage!

Top service, je bent hier nog echt een klant!

Gewoon top

Ik kom hier al jaren mijn eerste auto komt hier vandaan . Vanaf dag 1 ben ik altijd heel behulpzaam geholpen. Ze maken hier nog echt tijd voor de klant .

Uitstekende service.

Sinds de prettige aankoop van mijn Peugeot 308sw ook altijd het onderhoud laten doen. Ze zijn altijd transparant over de kosten en denken graag mee in oplossingen. Contact is altijd vriendelijk en professioneel. Absolute aanrader voor onderhoud en aanschaf.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Deskundig en meedenkend met de klant over het uit te voeren werk

Onafhankelijk autobedrijf met korte lijnen in de uitvoering van werkzaamheden. Vriendelijk en deskundig personeel. Contacten zijn altijd plezierig verlopen. Vooraf worden de kosten van de reparatie toegelicht en dat geeft duidelijkheid en vertrouwen.

prettig

Duidelijk geholpen, van tevoren over banden gebeld.

• Reden bezoek: N.v.t.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Persoonlijk, top service, oplossingsgericht, betaalbaar en gezellig

Heel klantgericht, duidelijk van te voren water aan de auto moet gebeuren en wet de kosten zijn! Top ervaring, zoals altijd!

Top service!

Weer een goede ervaring met n top geregeld!

• Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

Snelle service, meer dan geweldig!

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Service is top en medewerkers zijn Behulpzaam en vriendelijk

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Dit keer niet helemaal perfect

Ik heb op maandag gebeld om te overleggen wat ik het beste met mijn accu kon doen. Vanwege de drukte kan ik mij heel goed voorstellen dat ik niet meteen geholpen werd. Ik ben niet de enige. Ik zou terug gebeld worden. Een telefoontje bleef uit. Toen ik op woensdag nog niets gehoord had, heb ik zelf contact gezocht en werd ik goed geholpen. Want mij werd geadviseerd om toch even de accu te laten testen aangezien een foutmelding via de auto-dongel niet altijd betrouwbaar blijkt. Het belangrijkste vind ik natuurlijk dat ik ook dit keer weer eerlijk behandeld en uitstekend geholpen ben.

Enorm fijn geholpen!

Enorm fijne ervaring met Mobiliteitscentre Bodegraven. Ik was er nog niet eerder geweest maar goed en fijn geholpen. Vertrouwen voelde gelijk goed, en daarnaast ook aandacht gekregen terwijl het een hele kleine reparatie was (lampen vervangen). Absoluut van plan om voortaan hier terug te komen voor mijn auto.

Spanjeweg 10

2411PX Bodegraven

Over Mobiliteitscentre Bodegraven

Mobiliteitscentre Bodegraven is dé PCA Dealer van het Groene Hart. Wij zijn merkspecialist voor Peugeot, Citroën en Opel; Een lokaal bedrijf waar u als klant centraal staat. In ons bedrijf hechten we veel waarde aan service en kwaliteit op het gebied van onderhoud, reparatie en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Een onafhankelijk BOVAG autobedrijf waar de koffie voor u klaar staat. Gevestigd op bedrijventerrein “Groote Wetering”. * Spanjeweg 10 * 2411PX * Bodegraven * 0172-650013*