Klant gericht. Goede service. Vriendelijk
Goede ervaring en snel geholpen
Prima service en vriendelijk personeel. Een aanrader
Goede communicatie over de werkzaamheden en kosten. Service is top
Kwaliteit, service en bereikbaarheid prima
Mijn oude KiA Rio mag er weer een paar jaar extra tegenaan dankzij een grote onderhoudsbeurt dat uitgevoerd is door echte vakmensen en autoliefhebbers! Goede communicatie en gezellige ontvangst bij de receptie.
Vriendelijk personeel en probleem was snel verholpen.
APK en onderhoud voor de camper is gedaan.
Mooier kan ik het niet maken
Netjes geholpen
Top bedrijf!
Super bedankt dat jullie ons weer zo perfect hebben kunnen helpen met het zoeken van onze nieuwe auto. Mensen koop een auto bij of via deze garage, zij hebben geduld, eerlijke informatie en juiste advies. 12 jaar als onze garage en 30+ jaar onze familie garage! Thanks
Fijne garage met enorm veel kennis. Prettige mensen en voor elk probleem de juiste oplossing.
Ontvangst vriendelijk. Uitleg werkwijze (inventariseren, overleg kosten, akkoord vragen over uit te voeren werkzaamheden) zakelijk.
Ik ben hun klant al jaren. Altijd goed geholpen.
Een zeer goed bedrijf dat open en transparant met gevoel voor veiligheid en je portemonnee netjes repareert en alles draaiende houd.
Ze bellen je aan het begin van de onderhoud je weet dan al je kosten. Supper
Altijd gastvrije ontvangst en gezellig. Snelle service. Personeel altijd beschikbaar voor eventuele vragen.
Ik k9m hier al vele jaren. Betrouwbare garage en vriendelijke mensen
Altijd als ik hier kom wordt ik professioneel geholpen. De service is uitstekend en ook is er altijd koffie, aandacht en een praatje als ik dat wil.
Na de onderhoudsbeurt rijdt de auto weer als een zonnetje! Je wordt als klant vooraf goed geïnformeerd over hetgeen wordt uitgevoerd, met de bijbehorende kosten + wat de verwachtingen zijn voor de nabije toekomst. De werkwijze van het bedrijf zorgt ervoor dat je met vertrouwen in de auto stapt!
Iedereen is altijd zo vriendelijk en behulpzaam! Geweldig gewoon
Goed en duidelijk geregeld
Om te voorkomen dat ik verval in allerlei superlatieven hou ik het hierbij.
Wederom hier en auto gekocht. Deze keer en Peugeot 2008 . Wij hebben aan Bas de zoekopdracht gegeven en deze heeft voor ons zo en mooie 2008 gevonden. Binnen en week was de auto voor ons gereed gemaakt. In 1 woord super Wij komen hier al zeker 30 jaar over de vloer. Dat zegt denk ik genoeg toch.
Spanjeweg 10
2411PX Bodegraven
Mobiliteitscentre Bodegraven is dé PCA Dealer van het Groene Hart. Wij zijn merkspecialist voor Peugeot, Citroën en Opel; Een lokaal bedrijf waar u als klant centraal staat. In ons bedrijf hechten we veel waarde aan service en kwaliteit op het gebied van onderhoud, reparatie en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Wij zijn een onafhankelijk BOVAG autobedrijf waar we onze klanten kennen en de koffie altijd klaar staat. Gevestigd op bedrijventerrein “Groote Wetering”. * Spanjeweg 10 * 2411PX * Bodegraven * 0172-650013*