Altijd gastvrije ontvangst en gezellig. Snelle service. Personeel altijd beschikbaar voor eventuele vragen.
Ik k9m hier al vele jaren. Betrouwbare garage en vriendelijke mensen
Altijd als ik hier kom wordt ik professioneel geholpen. De service is uitstekend en ook is er altijd koffie, aandacht en een praatje als ik dat wil.
Na de onderhoudsbeurt rijdt de auto weer als een zonnetje! Je wordt als klant vooraf goed geïnformeerd over hetgeen wordt uitgevoerd, met de bijbehorende kosten + wat de verwachtingen zijn voor de nabije toekomst. De werkwijze van het bedrijf zorgt ervoor dat je met vertrouwen in de auto stapt!
Iedereen is altijd zo vriendelijk en behulpzaam! Geweldig gewoon
Goed en duidelijk geregeld
Om te voorkomen dat ik verval in allerlei superlatieven hou ik het hierbij.
Wederom hier en auto gekocht. Deze keer en Peugeot 2008 . Wij hebben aan Bas de zoekopdracht gegeven en deze heeft voor ons zo en mooie 2008 gevonden. Binnen en week was de auto voor ons gereed gemaakt. In 1 woord super Wij komen hier al zeker 30 jaar over de vloer. Dat zegt denk ik genoeg toch.
Prettige ontvangst en goede expertise over de uit te voeren werkzaamheden. Te maken kosten worden ook duidelijk uitgelegd. Een garage waar je met een gerust hart te auto voor onderhoud brengt.
Goede service verlening
Ik heb hier in 2023 mijn auto gekocht en de service is ookal vanaf de eerste dag uitstekend. Ik kan altijd even langsrijden of bellen als ik ergens aan twijfel of als er bijvoorbeeld een lampje stuk is.
fijne samenwerking
Zeer tevreden met de Beurt, het nette contact en de nette afhandeling met de betaling.
Opel Astra station gekocht. Na enige weken begon de auto mankementen met de koppeling te vertonen. Voelde sponzig aan, weinig druk en auto niet meer in de versnelling te krijgen. Auto teruggebracht om na te laten kijken. Na enige dagen auto teruggekregen. Alles was nagekeken werd gezegd, versnellingsbak ter controle er uit gehad. Koppelingsplaten ingevet werd me verteld ????????? Nooit eerder gehoord. Wederom na enige dagen problemen. Als de auto in de eerste versnelling stond met ontkoppelde motor diende je het rempedaal vol in te trappen om de auto op zijn plaats te houden. Daarop de auto naar een garage gebracht waar ze wel verstand van auto's hebben. Wat bleek. De koppelingscilinder was zo lek als een zeef. Was niet geconstateerd door de 'vakmensen ' van mobilitycenter tijdens hun 'speurtocht' naar het probleem. Versnellingsbak bleek ook niet gedemonteerd te zijn geweest ondanks de bewering van mobilitycentre. Enige weken later weer ellende met de auto. Bij een bezoek aan Zwijndrecht belgie viel de motor uit nadat de auto in zijn achteruit was geschakeld. Geen leven meer in te krijgen. Belgische wegenwacht erbij gehaald. 400 euro kwijt om de auto voor mijn huisdeur te krijgen. Van de vork van de pedaalschakelaar op de koppeling bleek een tand te ontbreken, de andere tand was met een tyrap vastgezet te zijn. Tyrap was bij het intrappen van de koppeling losgeschoten. Welke gek repareert zo een auto? Zijn dat de prima vakmensen van PCA zoals dat verkooptypetje blijft beweren? Vervolgens bleek na vervangen van de pedaalschakelaar dat ook de startmotor kapot was. Inmiddels heeft dit wrak van 18K me honderden euro's gekost. Er is behoorlijk aan die auto geklust en gekloot om een gekend euvel te verhelpen. Na de eerste ****-reparatie was het vertrouwen in PCA tot nul en dieper gedaald hetgeen ik ook aan die verkoper met zijn gladde praatjes heb laten weten. Kan helaas niet anders concluderen dan dat dit een ***bedrijf met ***monteurs is
Beste meneer Bielars, Jammer dat uw keuze voor de Opel Astra niet bevalt. Iedereen begrijpt dat u na aanschaf van een andere auto op korte termijn geen werkzaamheden verwacht, ook wij. Echter als u er voor kiest uw auto ver van huis aan te schaffen dan weet u dat bij eventuele garantiewerkzaamheden wederom dat traject af moet leggen. Het is uw eigen keuze geweest om in de garantieperiode uw auto bij meerdere andere garages te brengen. Wij betreuren het om te lezen dat u niet gelooft dat wij herstelwerkzaamheden aan uw auto hebben uitgevoerd maar dat u ons wel de schuld geeft van een mankement waar u blijkbaar enkele weken eerder een andere garage aan heeft laten werken. De manier waarop iedereen binnen ons team met klanten communiceert is zoals wijzelf ook graag benaderd willen worden; Vriendelijk en met respect. De symbolen in uw laatste zin lezen we daarom maar als 3 sterren.
Langsgeweest voor onderhoud en APK. Er werd goed advies gegeven en meegedacht met mijn verre reis. Uiteindelijk moest ik toch een leenauto gebruiken, maar dat werd fantastisch opgelost!
Dat het altijd meer kost dan verwacht.
Tov de vorige garage (Vakgarage Bodegraven) waar ik kwam is er veel zorgvuldiger en vollediger service verleend. Ze zijn transparant in hun communicatie en denken mee met je. En ze hebben netjes een fout gecorrigeerd die de vorige garage had achter gelaten.
Vakkundig en vertrouwd.
Altijd bereid te helpen,vriendelijk en bekwaam personeel. Goede prijs,voor het geleverde werk.
De persoonlijke aanpak is erg positief. Men kent je en weet voor welke auto je komt voor een onderhoudsbeurt. Je bent geen nummer!
Altijd een zeer goede ervaring. Zeer behulpzaam, transparant en deskundig.
Rondom top
Als klant begonnen bij Bruynen Peugeot in 1993, uiteindelijk is dit bedrijf verhuist vanaf de Wilhelminastraat naar het bedrijventerrein in Bodegraven. Toen is het bedrijf overgenomen van Jaap Bruynen door Wilco en Audrey. Meerdere nieuwe auto’s gekocht bij dit bedrijf. Na een zoekopdracht hebben ze voor mij een prachtige Volvo gevonden waar ik zeer tevreden mee ben. Bij dit bedrijf staat voor mij niet alleen de koffie klaar maar ook het gevoel van vertrouwen en meedenken. Johan Korringa
De service is weer geweldig!
Spanjeweg 10
2411PX Bodegraven
Mobiliteitscentre Bodegraven is dé PCA Dealer van het Groene Hart. Wij zijn merkspecialist voor Peugeot, Citroën en Opel; Een lokaal bedrijf waar u als klant centraal staat. In ons bedrijf hechten we veel waarde aan service en kwaliteit op het gebied van onderhoud, reparatie en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Wij zijn een onafhankelijk BOVAG autobedrijf waar we onze klanten kennen en de koffie altijd klaar staat. Gevestigd op bedrijventerrein “Groote Wetering”. * Spanjeweg 10 * 2411PX * Bodegraven * 0172-650013*