Zie boven
Gewerkt volgens afspraak en overleg
Gewoon prima, klantvriendelijk !
Staan altijd klaar
Snelle hulp bij de problemen met onze Peugeot.Hopelijk valt de rekening niet tegen. Auto is 11 jaar oud met 130.000 km. Is dan 4 nieuwe accu’s niet veel
Goed, weloverwogen advies en de beslissing aan de klant laten zonder opdringerig te zijn.
Ze komen afspraken na en werken heel netjes . Nog nooit geen klachten gehad.
jaarlijkse beurt en apk zonder problemen of onvoorziene zaken
Altijd een goed advies en eerlijk
prettig
tevreden
Prima klantgerichte en flexibele benadering bij spoed zoals een laat gemelde APK keuring
Klantvriendelijk, goede service, zijn er bijkomende kosten word je geïnformeerd. Al jaren auto in onderhoud.
Ik word altijd netjes en vlot geholpen bij Auto Nouws.
Als ik een andere ervaring zou hebben dan eerder uitgedrukt hierboven zou ik waarschijnlijk heden woensdag 30 september niet naar uw autobedrijf zij gekomen voor een onderhoudsbeurt. Hopelijk zegt ditvoor u voldeoende. Verdere punten beoordelen lijkt mij dan ook niet nodig.
Je kunt er altijd terecht
goed bedrijf klantvriendelijk goede service.
Kom al veel jaren bij garage Nouws, altijd tot volle tevredenheid. Deskundig en klantvriendelijk
Als altijd uitstekend. Niet voor niets 20 jaar onze vaste dealer
Je wordt snel geholpen
bellen voor snel even langs te kunnen komen met probleem tijdens rijden, Nouws direct tijd gemaakt, probleem geanalyseerd, afspraak gemaakt voor 2 dagen later, tijdens onderhoud onderdeel vervangen, en klaar
Goede service en klantvriendelijk.
Telkens als ik contact opneem met autobedrijf Nouws tref ik vriendelijke mensen en wordt de service bij dit bedrijf hoog in het vaandel geschreven. Dank daarvoor.
Goed ontvangen, wordt op voorhand geinformeerd over kosten