Altijd kwaliteit geleverd
ze staan altijd klaar als er iets is
snel geholpen, correct behandeld zowel menselijk als zakelijk.
goede service
Snel, behulpzaam, vriendelijk en goed advies
Op basis van kennis en ervaring wordt een oordeelkundige uitvoering gedaan ten aanzien van noodzakelijke en gewenste controles of verbeteringen.
Zie boven
zeer goede zaak met vriendelijke en eerlijke mensen.
prima service
Altijd vriendelijk en behulpzaam, ik had geen leen auto nodig maar ze brachten mijn auto thuis nadat hij klaar was.
De auto stond op de oprit en wilde niet meer starten. Binnen een kwartier stond Robert op de stoep met een nieuwe accu. Dat is wat je noemt KLANTENSERVICE.
Kon met mijn Renault daar ook terecht voor een beurt. Vriendelijk en correct!
Altijd goed, duidelijk en vakkundig.
Uitstekend en in overleg.
Goede en snelle service en vriendelijk personeel.
Al 13 jaar een tevreden klant
Altijd goed behandeld
als er een probeem is wordt op gelost
arvaring
Dit bedrijf werk zeer correct, legt alles goed uit en verleend goede service
Ook bij de deur en dat is makkelijk als je ineens een probleem hebt dat opgelost moet worden.
N.v.t.
De auto kreeg een kleine beurt en APK keuring..Hij is 12 jaar oud. Toch had ik niet verwacht dat het zo veel zou kosten. Maar na goede uitleg van Robert begrijp ik het wel. Ik hoop nu weer enkele jaren zonder veel kosten met mijn Peugeot te kunnen rijden