Zoals gewoonlijk perfect !!!
Ik kom al jaren bij Nouws. Ben heel tevreden
Werd snel geholpen was er zo
Heel betrokken
Problemen met de auto worden direct opgelost. Deze keer het geluk dat een andere klant zijn afspraak had gecanceld. Daardoor kon onze auto gelijk blijven staan om de andere dag te repareren. Kreeg zelfs een auto mee. Zodat ik zelf naar huis kon en mijn man de andere dag naar z’n werk kon. En de auto was dezelfde dag weer klaar. En konden we weer ophalen. Top!!
X
oals altijd prima.
Deskundige en goed advies
Snelle oplossing voor mijn probleem. Hebben de auto zelfs gehaald
Een goede en klantvriendelijke uitleg, welke werkzaamheden er verricht zijn en waarom.
Wanneer problemen zijn met de auto, wordt dit zo snel mogelijk opgelost
Wij hebben al jarenlang beste ervaringen. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij dit familiebedrijf.
Ik word altijd vriendelijk en goed geholpen.
Altijd goede service en klantvriendelijkheid
Mijn auto rijdt weer als nieuw
Goede en duidelijke communicatie en terugkoppeling als er meerkosten zijn.
Leuk dat ze laten weten wat er aan de auto moet gebeuren en wat het gaat kosten
Zie boven
x
Op de gewenste datum/tijd onderhoud gedaan
N.v.t.
Goede en duidelijke afhandeling van beurt en keuring, zowel qua prijs en werkzaamheden. Niks mis mee.