Vriendelijk, helder en kwaliteit

Elke keer als ik een afspraak heb is de service uitstekend. Heldere adviezen en meedenkend. Prijs is goed, kwaliteit is hoog. Hadden we maar meer van dit soort bedrijven.

Goede service, goede prijs!

Je word hier goed geholpen, eerlijk in advies, goede service en een goede nette prijs! Echte aanrader!

100% service

En zeer klant vriendelijk En een mooie prijs iedereen aan te bevelen

Goed en snel

2x vakkundig en klantvriendelijk geholpen, waarvan 1x zonder afspraak toch snel geholpen. Qua kosten ook betrouwbaar. Ik kom er zeker terug.

super zaak ,ik wil niets anders meer

hier is de klant echt de koning .

Uitstekende service voor een eerlijke prijs

ondanks de drukte, is de schade aan de auto bijzonder snel en professioneel opgeknapt en bovendien kregen we de auto helemaal uitgezogen, met schone ramen en met een schoon geurtje terug. De offerte werd uiteindelijk een factuur waarin de prijs nog in ons voordeel werd bijgesteld. Ook tijdens andere bezoeken worden we uitstekend geholpen en goed geadviseerd..

Heel goed

Snelle en goede service met nette prijzen

Top!

Maikel denkt mee, overlegt vantevoren met de klant hoe het beste wat aan te pakken en heeft een snelle service. Top! Aanrader! En ik blijf trouwe klant!

Heel klantvriendelijk en dat elke bezoek

Het geeft mij een goed gevoel. Je wordt gewaardeerd als klant. Je ben hier nog koning. Op de dag van vandaag is dat nog een zeldzaam fenomeen.

Top, heel erg tevreden!

Hele vriendelijke en goede service. Ze houden je goed op de hoogte en geven persoonlijk advies.

Klantvriendelijk en meedenkend

Maikel is deskundig en eerlijk, zijn vak is zijn passie. Hij neemt de tijd om dingen uit te leggen en bewaard defecte onderdelen. Als vrouw en als totale leek op auto gebied voel ik me op m'n gemak bij Maicos.

Goede, snelle en vriendelijke service

Ik vind het vooral makkelijk dat je geen afspraak hoeft te maken. En toch snel geholpen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundige en klantvriendelijke professionele hulp

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snelle hulp bij reparatie lekke band

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke uitleg, kosten worden overlegd en werkzaamheden worden netjes uitgevoerd! Ik ben zeer tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Weet waarover het gaat. Banden die behouden konden blijven ook zonder problemen naar achteren geplaatst. Nieuwe voorbanden ook snel gemonteerd. \r\nFactuur ook heel netjes en duidelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto’s zijn voor ons een vorm van hobby. Wanneer je dan nieuwe mag gaan uitkiezen is niet alleen het het merk en type belangrijk, maar ook een zorgvuldige montage is van groot belang. Vandaag vier nieuwe banden gekocht bij Maicos. Naast een goed advies keurig gemonteerd, oude loodjes bijna onzichtbaar verwijderd. Duidelijk de grootste zorg aan besteed! En daarom Maicos.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goede ervaring. Vriendelijk en vakkundig personeel. Ben zeer tevreden over het uitlijnen van mijn wielen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk personeel,goed en snel.

Singel 1940 1945 nr. 314

5348PV Oss

Over Maicos Automotive

Maicos Automotive is een allround autobedrijf Voor oude én nieuwe vierwielers. Als liefhebber sleutelen we graag aan de oldtimer van een andere fanaat, maar we zijn ook met de tijd en techniek meegegaan. Auto’s van nu vragen eenmaal om een andere aanpak.

Over Autoservice Totaal

De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.