Vakmannen en klantvriendelijkheid staat hoog in de vaandel
vriendelijk accuraat redelijke prijzen ,komt afspraken na
Fijn bedrijf .no nonsens, correct geholpen vriendelijk.verstand van zaken . Super !
Super snelle en goede service!
Bracht de auto weg voor apk en wiellagers maar bleek dat de wiellagers nog prima waren. Ik werd gebeld met de punten voor de apk en de mededeling dat de lagers niet vervangen hoefde te worden. Fijn even overleggen en dezelfde dag de auto weer klaar. Fijn bedrijf, fijn contact. 5 sterren
Op tijd vantevoren alle gebreken doorgegeven en in overleg uitgevoerd.
Kom er al een aantal jaren voor kleine en grote reparaties cq onderhoud. Komen altijd de afspraken na en anders krijg je een telefoontje met duidelijke uitleg.
Uitermate tevreden
Ik ken Maikel inmiddels al ruim 12 jaar en in die tijd zijn mijn vrouw en ik zeer tevreden vaste klanten. Zowel voor de service, reparatie of de banden gaan we eigenlijk altijd naar Maicos. Betrouwbaar, eerlijk en altijd een top service.
Vooraf duidelijke uitleg van werkzaamheden en uitvoering. afspraak = afspraak
Ik kom er al jaren met 2 auto’s. Het zijn toppers in wat ze doen. Erg prettig om zaken mee te doen. Er word goed naar je geluisterd en met je meegedacht. Geen onverwachte hoge kosten , alles transparant en duidelijk dmv een offerte.
Vriendelijk personeel, ik kan altijd advies vragen via een WhatsApp. Wel zo handig want ik stuur meestal ook foto's door als er iets aan de hand is met mijn auto. En ze denken echt met je mee.
Deskundig en vriendelijk !
Prima service, mijn auto was snel klaar en het contact verliep prettig
TOP
Redelijk kleinschalig. Duidelijke offerte met vraag om goedkeuring over de uit te voeren werkzaamheden. Dus geen verrassingen achteraf. Over de kwaliteit van de werkzaamheden prima tevreden.
Goede vak bekwamen monteurs en eigenaar ,komen afspraken na , goede communicatie . eventuele reparaties worden vooraf doorgenomen ,en de prijs vooraf bepaald , onvoorziene omstandigheden daar gelaten., conclusie een garage waar je vertrouwen in kan hebben
De eigenaar en medewerkers ontvangen je vriendelijk en hebben kennis van zaken.
Altijd netjes en op tijd geholpen.
Een beurtje gepland bij Maicos via de website / app. Halverwege de dag totale werkzaamheden en bijbehorende kosten doorgekregen. Akkoord gegeven en paar uurtjes later stond de auto weer netjes klaar om opgehaald te worden. Heldere communicatie, kostenoverzicht en klantvriendelijk. Dát is het team van Maicos. Bedankt!
Al jaren klant en word altijd goed geholpen.
Zoals hier boven, altijd moeite doen om iets te regelen ook al is het druk!
mijn ervaring is prettig en positief.
Geweldige service altijd weten waar je aan toe bent met een eerlijk advies
Singel 1940 1945 nr. 314
5348PV Oss
Maicos Automotive is een allround autobedrijf Voor oude én nieuwe vierwielers. Als liefhebber sleutelen we graag aan de oldtimer van een andere fanaat, maar we zijn ook met de tijd en techniek meegegaan. Auto’s van nu vragen eenmaal om een andere aanpak.
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.