Fijn adres met goede maar ook leuke mensen Super adres
Maicoss heeft prettige medewerkers die met jou meedenken om het probleem te verhelpen.
Bij Maicos Automotive is niets teveel. De medewerkers zijn zeer deskundig, klantvriendelijk en behulpzaam. Voor ieder probleem vinden ze wel een oplossing. Het is in 1 woord SUPER
Altijd maar dan ook altijd prima geholpen!
Ben zo blij met Maicos, ik ga met mijn auto alleen maar naar Maicos. De service is geweldig en niks is hun teveel. Ze zijn daarzo vakkundig en vriendelijk. Ik raad dan ook daarom iedereen aan om naar MAICOS te gaan.
Vrijdag middag en uitgelegd wat mijn probleem was. Ik kon de auto op maandag avond brengen ze zouden er op dinsdag aan beginnen savonds al op kunnen halen
Ik heb afgelopen maandag de v snaar wat vaster laten zetten. Paar minuten na weg rijden brand lampje v start/stop ging branden. Meteen terug gereden. In garage zagen ze het ook. Weer gestart bleef ook staan. Accu getest. Gekeken want jonge man dacht misschien wat geraakt bij afstellen misschien. Maar ze bleven voor raadsel staan. 3e keer gestart en niks meer te zien. Nu vrijdag avond weer het oranje lampje v start/ stop gaat aan. Niet de hele tijd. Eerder vandaag ookmet auto gereden. Toen niks gezien. Nieuw probleem dus niet blij mee. Is dit op te lossen?
Deskundig advies en voor een redelijke prijs Denken mee met de klant, en maken altijd tijd voor je als je een mankement hebt.
Al jaren met auto’s bij Maicos. Prima service en vertrouwen in onderhoud en reparaties.
Goede advies gegevens betreffende airco -onderhoud.
Maicoss is gewoon een goed bedrijf met eerlijk advies en goede service.
goed geregeld met app
In mijn band voor zat een schroef daarom kwam ik naar jullie en direct werd mij gevraagd om de sleutel af te geven om zo spoedig mogelijk geholpen te worden terwijl het eigenlijk druk was. Ik heb even moeten wachten voordat mijn auto naar binnen gereden werd en mijn band correct en goed gemaakt was.
Fijn contact, heldere communicatie en goede service! Alles omvattend een echte aanrader!
Ik kom graag bij Maicos, de service is perfect en het geleverde werk is altijd uitstekend. Geen punt van kritiek. Ik stuur iedereen naar Maicos. Fijn bedrijf. Aardige mensen.
Nette garage met vriendelijk en servicegericht personeel. Rekening wordt begrijpelijk uitgelegd. Kosten worden vooraf bekendgesteld via mail.
zie hierboven
Goede service, transparant en vriendelijk.
Altijd vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. 1 minpunt ze hebben het druk dus een afspraak maken op korte termijn is af en toe lastig, maar we komen atijd tot een oplossing die voor beide kanten werkt. De wachttijd komt natuurlijk ook doordat ze veel tevreden klanten hebben die terugkomen!
Klantvriendelijke benadering, deskundig en afspraak is afspraak.
Ben al vanaf, bijna, het begin bij Maicos. Communiceert altijd als er iets naar boven komt. Altijd goed werk geleverd, nooit het gevoel opgelicht te worden. Prijzen zijn volgens mij billijk, zeker die van banden.
Eerlijk, vriendelijk en een betaalbare garage. Al jaren trouwe klant bij Maicos!
Goede garage en goede monteurs. Duidelijk en eerlijk!
Ja duidelijk er rustig te woord gestaan geen gaotisce toestand! Top bedrijf
Singel 1940 1945 nr. 314
5348PV Oss
Maicos Automotive is een allround autobedrijf Voor oude én nieuwe vierwielers. Als liefhebber sleutelen we graag aan de oldtimer van een andere fanaat, maar we zijn ook met de tijd en techniek meegegaan. Auto’s van nu vragen eenmaal om een andere aanpak.
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.