Na onze vakantie merkte ik een geluid bij de uitlaat. Smiddags om 15.00 langs de garage gereden om even naar te laten luisteren. We konden de auto daar laten en om 17.00 stond hij gerepareerd klaar. Waar vindt deze service nog. Top gedaan.
Nette bediening en goede uitleg
Ik kon snel terecht bij Maicos toen ik een storing had. Door transparante prijsopgave en communicatie was dit snel weer verholpen.
Goed advies
Mijn waterpomp was kapot en deze hebben ze goed en deskundig gemaakt.
Goede garage, altijd duidelijk afspraken en kennis van zaken!! Als er iets gerepareerd moet worden doen ze dat in overleg wat ik heel prettig vind.
zeer correct behandeld en van te voren bericht gekregen wat er moet gebeuren
Ik ben al > 10 jaar klant bij Maicos en ben uitermate tevreden. Naast het vervangen van banden krijg je ook deskundig advies t.a.v. andere, eventueel uit te voeren reparaties of vervanging.
Denken mee in oplossingen, zonder onnodig geld te claimen.
Werd geluisterd welke problemen ik aan mijn auto had,en is goed gerepareerd.
Topbedrijf,denken mee, kijken mee en leveren supergoeie kwaliteit en vakwerk
Garage die met je meedenkt, eerlijk is. Flexibel en transparant over de prijzen.
Geweldige service Eerlijk advies Vakmanschap
Staan altijd voor je klaar. Deskundig personeel.
Top, ben al jaren een vaste klant en word altijd super geholpen, inmiddels zijn mijn ouders en diverse vrienden ook klant van Maicos!
Fijn adres met goede maar ook leuke mensen Super adres
Maicoss heeft prettige medewerkers die met jou meedenken om het probleem te verhelpen.
Bij Maicos Automotive is niets teveel. De medewerkers zijn zeer deskundig, klantvriendelijk en behulpzaam. Voor ieder probleem vinden ze wel een oplossing. Het is in 1 woord SUPER
Altijd maar dan ook altijd prima geholpen!
Ben zo blij met Maicos, ik ga met mijn auto alleen maar naar Maicos. De service is geweldig en niks is hun teveel. Ze zijn daarzo vakkundig en vriendelijk. Ik raad dan ook daarom iedereen aan om naar MAICOS te gaan.
Vrijdag middag en uitgelegd wat mijn probleem was. Ik kon de auto op maandag avond brengen ze zouden er op dinsdag aan beginnen savonds al op kunnen halen
Ik heb afgelopen maandag de v snaar wat vaster laten zetten. Paar minuten na weg rijden brand lampje v start/stop ging branden. Meteen terug gereden. In garage zagen ze het ook. Weer gestart bleef ook staan. Accu getest. Gekeken want jonge man dacht misschien wat geraakt bij afstellen misschien. Maar ze bleven voor raadsel staan. 3e keer gestart en niks meer te zien. Nu vrijdag avond weer het oranje lampje v start/ stop gaat aan. Niet de hele tijd. Eerder vandaag ookmet auto gereden. Toen niks gezien. Nieuw probleem dus niet blij mee. Is dit op te lossen?
Deskundig advies en voor een redelijke prijs Denken mee met de klant, en maken altijd tijd voor je als je een mankement hebt.
Al jaren met auto’s bij Maicos. Prima service en vertrouwen in onderhoud en reparaties.
Goede advies gegevens betreffende airco -onderhoud.
Singel 1940 1945 nr. 314
5348PV Oss
Maicos Automotive is een allround autobedrijf Voor oude én nieuwe vierwielers. Als liefhebber sleutelen we graag aan de oldtimer van een andere fanaat, maar we zijn ook met de tijd en techniek meegegaan. Auto’s van nu vragen eenmaal om een andere aanpak.
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.