• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijkheid, heldere afspraken, geen verassingen achteraf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Owner of this showroom is very good and helpful.Also he is having multiple cars of different shapes and prices.\r\nPrice is also reasonable for cars and person is having good expertise too in cars, so you can trust any car there.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super service bij dit bedrijf gehad bij aankoop van onze auto.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super, ik mocht de auto bij mijn eigen garage laten keuren. En heb hem daarna gekocht ook.\r\nIk weet zelf niks van auto\'s dus ik beoordeel deskundigheid met een nvt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was op zoek naar een 2e hands betrouwbare auto voor een niet al te hoog budget. Gertjan luisterde goed naar mijn wensen en gaf diverse passende mogelijkheden. Ik heb het gevoel dat ik eerlijk advies kreeg! En dat is fijn als je zelf geen verstand van auto’s hebt. Ik rij al weer een tijdje in mijn ‘nieuwe car’ en dat bevalt goed! Bedankt!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Buitengewoon prettig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afspraak gemaakt om de auto te bekijken die we op het oog hadden en na een proefrit ook gekocht. Gertjan heeft ook aangeboden om de kleine bumperschade links voor tegen een redelijke prijs te laten spuiten en dat hebben we ook gedaan. Goede communicatie, eerlijkheid geen gladde verkooppraatjes en de prijs voor de gebruikte auto waren voor ons de doorslag voor de aankoop van de auto en we zullen zeker aan familie, vrienden en kennissen Cars&Cars aanbevelen!

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij binnenkomst is het al heel vertrouwd, Gertjan komt gelijk heel goed en eerlijk over, echt een verademing als ik dit vergelijk met andere autobedrijven. Ook direct een auto gekocht waar ik voor kwam kijken. Alles super geregeld, niets was teveel. Ga zo door Gertjan! En de koffie was ook heerlijk!\r\nM vr gr\r\nLeo Goudt

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service en een ontspannen verkoop. Eerlijk en goed advies. Ik ben zeer goed geholpen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed. Goede communicatie

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben hier goed geholpen.\r\nEn het zijn redelijke prijzen.\r\nEn nette auto\'s hebben ze , ik ben tevreden.\r\nJa je kan hier een goede auto kopen.\r\nAleen er wordt niet over gerantie gesproken en dat vindt ik jammer..

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top, leuk, heel persoonlijk, mensen met normen en waarden en geduld, humor en oog voor de klant

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes deskundige

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In eerste instantie goede en snelle respons op e-,wil aanvrage voor een proefrit. Keurig en vriendelijk ontvangen, leuk aanbod en een duidelijk verhaal. Er wordt goed en eerlijk gereageerd op vragen en opmerkingen. Ook de uiteindelijke afwikkeling bij de aankoop was zeer correct.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gevonden daar ik opzoek was naar een leuke auto. Werden al meteen vriendelijk geholpen vanaf het eerste contact!! Geen standaard autoverkoper maar gewoon mensen die je willen helpen en uiteraard uiteindelijk verkopen. Als ik een auto weer nodig zal hebben, zal ik eerst naar hun gasn om te informeren wat ze hebben!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag mijn auto gekocht en we werden top ontvangen kregen alle tijd voor een proefrit en de auto te bekijken. En zeker een lekker bakkie koffie staat er klaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes en behulpzaam geholpen. Goed advies en goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uiteindelijk zat er geen auto voor ons tussen, maar de hulp, het geduld en het meedenken van Gertjan was top! We gaan hier zeker weer heen mochten wij weer een \'nieuwe\' auto willen aanschaffen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen en een zeer nette auto gekocht