Altijd goed geholpen en goede service
Altijd mijn auto's goed gerepareerd en fijn dat er een leenauto is als mijn auto pech heeft. Superbedankt!
25 July 2023
Review overzicht
25 July 2023
Diana
Middelharnis
Op onze vakantie stopte onze auto ermee. Anwb erbij bogies moesten vervangen worden Garage gebeld konden meteen terecht Eenmaal aangekomen hoorde ze meteen nog een ander probleem Dit was op woensdag en op vrijdag zouden we naar huis gaan Kregen een leen auto mee en op dag van vertrek stond de auto klaar En dat voor een grote klus Super service !
6 May 2022
Rieneke
Enschede
22 November 2020
Douwe
Dirksland
Inmiddels al een paar auto's van velgen en banden laten voorzien bij dit bedrijf. Geholpen door Leendert en die verdient een 10 echt super fijn en kenn8s van zaken. Binnekort nieuwe velgen en banden onder mn VW T-ROC . Groet Marco Matser
22 October 2020
Marco Matser
's-Gravenhage
Afgelopen week op mijn VW Polo velgen laten zetten i.p.v. wieldoppen. Dit verliep super goed, aardige mensen en het contact was goed. Het was snel en goed gebeurd, en het resultaat mag er zeker wezen! Zeker een aanrader voor je velgen!
26 April 2020
Luuk
Hellevoetsluis
Er waren naafdoppen besteld waarbij Leo tegemoet zou komen in de kosten. Echter het duurde zolang eer dat de naafdoppen binnen waren, dat ik ze gratis geleverd kreeg. SUPER
3 September 2019
Teus van Buuren