Hele goede ervaring! Snelle service en afhandeling. We werden zelfs opgehaald voor de afspraak. De auto was precies afgeleverd zoals afgesproken, zeer netjes, zeker een aanrader.
Het kopen van een auto is vandaag de dag een grote uitdaging. Behalve bij tz auto's. Geen halve afspraken, loze beloftes, auto verkocht voor je neus weg of veel Bla Bla. Nee, tjeerd doet wat hij zegt, denkt mee, heeft geduld, bied de inruiler naar waarde en de auto stond gepoetst klaar voor de proefrit en keurig klaar bij het afleveren van de auto. Dit is de derde auto die ik bij tjeerd koop en ik verwacht niet dat dit de laatste is. Ik heb aangegeven wat ik zocht en tjeerd vond de auto voor mij. Daarna heeft hij de lease geregeld en had ik er geen omkijken naar.
Bij Tjeerd van TZ auto's een prachtige Sprinter gekocht voor ombouw tot camper. Het contact verliep prettig en snel. Hij nam ruim tijd voorafgaand en tijdens de koop. Een missend onderdeel werd bovendien nog nagestuurd. Top!
Ontvangst in een nette verzorgde showroom, Goede koffie. Al snel kwamen we tot een zeer goede deal. Aanrader! De auto is keurig afgeleverd.
auto gekocht en naar alle tevredenheid afgeleverd.
Fijne verkoper, niet opdringerig. En afspraken goed nagekomen.
De contacten in aanloop naar en rondom de koop waren prettig en zorgvuldig. Het bedrijf komt betrouwbaar op me over. Tjeerd was behulpzaam en nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden. We zijn blij met de auto en de manier waarop de koop heeft plaatsgevonden.
Super bedrijf handelt soepel en snel! Zal hier in de toekomst zeker meer handel mee willen doen.
Het hele proces voelde goed, perfect geholpen.