uitstekend

goed en snel tussen door geholpen

Telefonisch enthousiast, persoonlijk wat minder

Mijn zoon bracht mijn auto. Beetje onpersoonlijk ontvangst vond hij. Werd wel uitgelegd wat ze allemaal gingen doen voor onderhoud en APK. Ik werd wel netjes en enthousiast gebelt om het door te nemen wat er nog gedaan moest worden en wat de kosten waren. Ik zelf heb de auto opgehaald. Werd ook niet enthousiast ontvangen. Maar het komt waarschijnlijk ook omdat het niet alleen suzuki meer is. Bij Suzuki limo kom ik al heel wat jaren. Daar kende ze mij al en ik de mensen.. Het onderhoud is top uitgevoerd maar ik vind het persoonlijk onderhoud ook heel belangrijk.

Duidelijk en goede service

Er wordt goed gecommuniceerd, over wat ze denken dat er nodig is. Duidelijkheid over wat het gaat kosten en bellen voor dat ze extra dingen doen.

Prima zoals altijd.

Limo net zo betrouwbaar als een Suzuki.

Goede service en vriendelijk

Ben heel goed geholpen zeer vriendelijk en personeel denkt met je mee

Fantastisch

Fantastisch

Wat duur, maar ook goed.

Titel; vind ze altijd wat aan de dure kant. Maar ze leveren wel goede service en gaan netjes met de klant om.

Reparatie is naar verwachting uitgevoerd

Airco van mijn Baleno zou tussendoor gerepareerd worden, maar was met een halve dag al klaar. Complimenten voor de service. Ik heb wel de importeur van Suzuki aangeschreven over de garantie op deze auto. Airco is wel snel kapot gegaan, auto heeft pas 30.000 km gelopen(4 jaar oud)

Netjes en correct geholpen

Voordat de nodige reparaties worden uitgevoerd, wordt er telefonisch kontakt gezocht met informatie hierover. Pas na mijn akkoord worden deze uitgevoerd.

Doen alleen wat nodig is

Klantgericht

Prima service, gratis vervangend vervoer en redelijke onderhoudsprijzen.

Goed service

Makkelijk een afspraak maken via site voor APK van mijn auto.

goede service

duidelijk ,

Erg prettig

Ondanks dat ze geen tijd hadden toch mijn kapotte auto tussendoor gedaan.

Snel geholpen een beleefd personeel

Prijs wordt van te voren medegedeeld en ik mocht wachten op de reparatie in de koffiecorner.

Snel en vakkundig

Kon snel voor APK terecht. Vriendelijk en goede communicatie.

Niet gepland bezoek a.g.v. 2 kapotte lampjes

Niet gepland bezoek a.g.v. 2 kapotte lampjes: Gelijk geholpen en na 15 min weer op weg.

Snel geholpen

Net ontdekt dat komplamp het niet deed, op de gok langsgereden. Meteen geholpen en ook nog een ander lampje vervangen. Superfijn!

Duidelijkheid

Goed bereikbaar, goede uitleg. Vriendelijke mensen. Duidelijkheid

Sneller dan gepland is de auto weer rijvaardig.

Zonder koppeling is het niet mogelijk om te rijden. Het was druk bij Limo maar ze hebben de auto toch een week eerder gerepareerd dan was afgesproken.

Altijd goede service

Heel prettig om hier onze auto te laten onderhouden. De medewerkers doen hun best om rekening te houden met onze wensen.

Prijstechnisch goed, servicegerichte apk + beurt.

Mijn auto was snel klaar, kreeg goede tips. Goede reparaties en service. Prijstechnisch goed te doen.

Betrouwbare, professionele en eerlijke garage

Bij deze garage heb ik een auto gekocht. Ik ben erg tevreden met de service. Ze zijn professioneel, vriendelijk en eerlijk. Ik merkte een paar dagen nadat ik de auto had gekocht dat er een kleine snee in een voorband zat. Toen ben ik langsgegaan en hebben ze ernaar gekeken. Er werd gezegd dat deze zo wel APK wordt goedgekeurd. Maar uiteindelijk hebben ze toch de band kosteloos vervangen. Ik vind deze garage erg betrouwbaar en zou iedereen aanraden hier een auto te kopen!

Top bedrijf

We hebben hier onze auto's in onderhoud en tot onze tevredenheid. Je wordt netjes te woord gestaan en geven van tevoren aan wat de kosten zijn. Mocht er iets worden gevonden dan belt men op of de extra kosten goed zijn.

Muzieklaan 50

2717CX Zoetermeer