Laden reviews...
242 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten roemen het vriendelijke personeel en de heldere communicatie. Transparantie over kosten en eerlijk advies komen regelmatig terug. De service wordt als betrouwbaar en professioneel ervaren, met duidelijke uitleg over wat er gedaan wordt. De ervaringen variëren over verschillende onderdelen en onderhoud, maar de indruk blijft positief.
Fijne garage ik kon daar heen voor een landelijk dekkende garantie dus auto daar niet gekocht Fijne mensen en erg behulpzaam denken met je mee Mijn auto is uitgelezen en werd nettjes op de hoogte gebracht van het probleem en boden ook netjes de oplossing hierna overlegd met de garage waar de auto gekocht was en in overleg wordt hij bij limo versluis gemaakt zonder moeite
22 May 2026
Dennis
Erg vriendelijk en hulpzaam
22 May 2026
Clara
Zoetermeer
Hele goede ervaringen met Limo Versluis.
21 May 2026
John
Zoetermeer
Zeer klantvriendelijk! Goed advies (met uitgebreide en deskundig uitleg) Nemen de tijd voor je. Met een frisse smaak de deur uit (heerlijke pepermuntjes)
19 May 2026
Mark
Rotterdam
Total experience is good, they remind of the needed service, booking service is easy online, you can choose free borrow car for the time they are busy and they call and inform if anything extra needs to be done. In my care only small thing to improve was relating to the tire change they did, but did not then reset the tire pressure button, but that was easy to do myself as well.
18 May 2026
Sirpa
Berkel en Rodenrijs
Ik ben vol lof over de goede service en reparaties worden vakkundig uitgevoerd. Van te voren wordt ook duidelijk aangegeven welke kosten eraan verbonden zijn, zodat je als klant nooit voor verrassingen kunt komen te staan. Mochten er onvoorziene omstandigheden zijn dan word je als klant gebeld met de vraag of je akkoord gaat met de meerkosten en waarvoor deze zijn.
Gustaaf
Zoetermeer
Ik had een accut probleem en gelukkig kon ik gelijk terecht en was mijn auto een paar uur later weer gemaakt.
Petra
Zoetermeer
Ik werd gelijk vriendelijk geholpen.. Probleem werd opgelost, bleek slang breuk. Er werd niets in rekening gebracht. Top service!
Frank
Zoetermeer
Zijn uitsteken en goed bezig. Vol passie, ben blij dat dit nu mijn garage is!
12 May 2026
Lilian
Zoetermeer
Ik schrok eerst even toen er teruggebeld werd en gezegd werd dat de ruis in m’n speaker er niet was en dus ze niks zouden vervangen. Maar uiteindelijk is er nog overlegd en is de speaker netjes vervangen. Prima ervaring dus.
Xander
Den Haag
Communicatie goed en vriendelijk geholpen. Inhoudelijk kan ik het niet beoordelen. Wel flink aan de prijs. Maar misschien is dat bij iedereen zo.
Magda Knoppers
Zoetermeer
Altijd vakkundige, duidelijke, eerlijke en vriendelijke service. Goede informatie vooraf over wel of niet uit te voeren reparaties met een duidelijke prijsopgaaf. Gratis vervangend vervoer.
Henk
Zoetermeer
Zeer deskundige monteurs, houden je op de hoogte van de kosten, bellen wanneer auto klaar is. Bij Bosch Car Service is klant koning. Dat geeft vertrouwen.
7 May 2026
Rob
Zoetermeer
Goede ervaring fijne snelle hulp en vriendelijke mensen
6 May 2026
peter moree
Zoetermeer
Ik ben inmiddels voor de tweede keer langs geweest en opnieuw voelde het meteen goed. Het personeel is niet alleen vriendelijk en professioneel, maar neemt ook echt de tijd om alles met je door te spreken voordat ze aan je auto beginnen. De adviezen die ze geven zijn duidelijk en eerlijk, waardoor je het gevoel hebt dat je auto in betrouwbare handen is en je nooit voor verrassingen komt te staan.
5 May 2026
Gerrit
Den Haag
Vriendelijk ontvangen en op tijd begonnen met de werkzaamheden. Een wacht afspraak met een lekker kopje koffie.
3 May 2026
Jan
Boskoop
prettig
1 May 2026
Annemarie
Zoetermeer
Goede garage, laten duidelijk weten wat ze doen en zijn transparant over de kosten. Het feit dat er een wachttijd is van een paar weken om een afspraak te maken is een goed teken. Dan is het vertrouwen onder de klanten groot blijkbaar.
1 May 2026
Manuel
Vriendelijk en kundige service
30 April 2026
Karine
Zoetermeer
En dat heeft tot gevolg dat ik een duidelijke uitleg krijg van de noodzakelijke handelingen en reparaties.
26 April 2026
Mike
Zoetermeer
Limo Versluis doet niet alleen mijn APK en onderhoudsbeurten maar kijkt ook verder om er voor te zorgen dat mijn auto weer een tijdje mee kan.
26 April 2026
Ed
Zoetermeer
Zoals al vele vele jaren de gewoonte. Vlot en duidelijk geholpen en geduid. Geen gezeur, helder inzicht in kosten.
25 April 2026
Paul
Zoetermeer
Medewerkers denken mee en zoeken naar oplossingen voor de klant. Geven van te voren aan of het direkt of bij de volgende reparatie nodig is.
Theo
Zoetermeer
Vriendelijk personeel, zoals altijd.
john Holland
Zoetermeer
Eerlijk advies en snelle reparatie. Aardige en vakkundige mensen.
Maurice
Kaatsheuvel