Zeer betrouwbaar

Er wordt meegedacht en er wordt gedaan wat is afgesproken.

top als altijd

Auto gebracht voor jaarlijks onderhoud en apk. Zoals altijd vakkundige voorlichting en advies. In de loop van de dag telefonisch overleg over wat wel en wat niet te repareren, exacte prijsopgaaf. Auto in de middag weer klaar.

Gewoon Top.service

Ruitenwissers probleem,dezelfde nog opgelost. Fijn als mensen meedenken, goede.fijne en snelle service en vriendelijk

Netjes, eerlijk, snel en professioneel

Uitstekend bedrijf

Het is een bedrijf met veel geduld en goede service en een mooie showroom en ze houden contact met je over de auto en erg goed bedrijf

Wat de keuring van de auto inhield en duidelijke afspraak gemaakt.

Wij zijn keurig behandeld, de auto is de volgende dag gekeurd en netjes na een telefoontje konden wij onze auto weer ophalen. Vriendelijke groeten Hr en Mevr Berendrecht.

Vertrouwd en altijd weer tot volle tevredenheid.

Voor jaarlijkse onderhoudsbeurt inclusief APK mocht de kleine weer even bij jullie logeren. Heeft het goed naar zijn zin gehad! En zoals altijd door jullie perfect op de hoogte gehouden en geïnformeerd over de kosten. En tot slot de heerlijke Haagse hopjes! Dank jullie weer hartelijk en graag tot volgend jaar !

Top service

Werken hele fijne mensen! Doen altijd hun nest in de beste service te geven.

Goed geholpen!

Aardige medewerkers en nette occasions.

Slechte afhandeling

Heel veel onkosten gehad en hij was nog niet goed

Prima geholpen

Alles prima verzorgd

Altijd goed

We komen er al jaren, fiets of auto beschikbaar, eerlijk van te voren over aankomende kosten. Geen klachten gewoon goed

Vriendelijke en goede service

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de service beurt en wat er dient te gebeuren om goedgekeurd te worden voor apk keuring. Wat ik ook geweldig vind is dat de auto thuis wordt opgehaald en weer gebracht na de keuring en servicebeurt.

Fantastische service

Auto startte niet! Binnen een halfuur werd de auto opgehaald! en 2 en een halfuur later weer thuis gebracht!!!! Geweldig

Goed te woord gestaan

Ging om claxon die het niet deed, werd meteen naar gekeken door monteur. Claxon moest vernieuwd worden en kon meteen gedaan worden, heel fijn!

Top service, goede informatie!

Super goed geholpen met het zoeken naar een nieuwe auto. Ik heb nu een fantastische, goede auto, waar ik zeker nog lang plezier van ga hebben.

Transparant en vriendelijk.

We waren blij verrast door de ontvangst en behandeling van een ieder in dit gemoedelijke familiebedrijf. We moesten bijna 2 uur rijden om hier een auto te bekijken maar was de moeite waard. Zeer gevarieerd aanbod. Aflevering was zeer naar wens. De auto stond erbij als nieuw. De tijd zal het leren maar we zijn erg blij met onze auto en het familiebedrijf!

Snelle service

Gezien het slechte winterse weer begin van de week besloten dat ik toch andere banden wilde. Naar Limo Versluis gegaan, Ik kon eind van de week al terecht. Wat lastig plannen ivm onregelmatige werktijden. Dus voorkeur om 14uur klaar te zijn. Om 8uur gebracht om 10uur werd ik al gebeld dat mijn auto klaar was. Super service

Bij LimoVersluis nemen ze tijd voor de klant, helpen ze je uitstekend en zijn ze transparant

Ik ben erg tevreden over de auto Service van LimoVersluis. Vriendelijk en vakbekwaam personeel

Levert prima service. Je kan rustig wachten terwijl er aan je auto gewerkt wordt. Goede wifi voor als je wilt werken tijdens wachten. Als ik een kritiek punt moet opgeven, zou ik zeggen dat de koffie iets lekkerder mag :)

Vriendelijke service

Ik heb het al eerder mogen ervaren dat ze flexibel zijn en een goede service geven.

Ik ben naar wens geholpen

Uitstekend!

Geweldige service, super klantvriendelijk!

Een hele goede en snelle service

Voorheen werd ik niet altijd vriendelijk geholpen aan de balie. Maar dit keer echt vriendelijk en snel

Goede deskundige service

Goede service ,steeds deskundig advies over mogelijke reparatie.

Muzieklaan 50

2717CX Zoetermeer