Bekwaamheid en klantvriendelijkheid zijn van hoog niveau.

Ik ben vol lof over de goede service en reparaties worden vakkundig uitgevoerd. Van te voren wordt ook duidelijk aangegeven welke kosten eraan verbonden zijn, zodat je als klant nooit voor verrassingen kunt komen te staan. Mochten er onvoorziene omstandigheden zijn dan word je als klant gebeld met de vraag of je akkoord gaat met de meerkosten en waarvoor deze zijn.

Fijn bedrijf, snelle service, aardige mensen.

Ik had een accut probleem en gelukkig kon ik gelijk terecht en was mijn auto een paar uur later weer gemaakt.

Ruitenwisservloeistof systeem werkte niet meer

Ik werd gelijk vriendelijk geholpen.. Probleem werd opgelost, bleek slang breuk. Er werd niets in rekening gebracht. Top service!

Zijn uitsteken en goed bezig. Vol passie, ben blij dat dit nu mijn garage is!

Ik schrok eerst even toen er teruggebeld werd en gezegd werd dat de ruis in m’n speaker er niet was en dus ze niks zouden vervangen. Maar uiteindelijk is er nog overlegd en is de speaker netjes vervangen. Prima ervaring dus.

Communicatie goed en vriendelijk geholpen. Inhoudelijk kan ik het niet beoordelen. Wel flink aan de prijs. Maar misschien is dat bij iedereen zo.

Al 14 jaar zeer tevreden klant

Altijd vakkundige, duidelijke, eerlijke en vriendelijke service. Goede informatie vooraf over wel of niet uit te voeren reparaties met een duidelijke prijsopgaaf. Gratis vervangend vervoer.

Vakwerk

Zeer deskundige monteurs, houden je op de hoogte van de kosten, bellen wanneer auto klaar is. Bij Bosch Car Service is klant koning. Dat geeft vertrouwen.

Erg nette snelle hulp bij probleem

Goede ervaring fijne snelle hulp en vriendelijke mensen

Top garage

Ik ben inmiddels voor de tweede keer langs geweest en opnieuw voelde het meteen goed. Het personeel is niet alleen vriendelijk en professioneel, maar neemt ook echt de tijd om alles met je door te spreken voordat ze aan je auto beginnen. De adviezen die ze geven zijn duidelijk en eerlijk, waardoor je het gevoel hebt dat je auto in betrouwbare handen is en je nooit voor verrassingen komt te staan.

Alles volgens afspraak

Vriendelijk ontvangen en op tijd begonnen met de werkzaamheden. Een wacht afspraak met een lekker kopje koffie.

goed overleg

prettig

Goede garage, goede service

Goede garage, laten duidelijk weten wat ze doen en zijn transparant over de kosten. Het feit dat er een wachttijd is van een paar weken om een afspraak te maken is een goed teken. Dan is het vertrouwen onder de klanten groot blijkbaar.

Betrouwbaar

Vriendelijk en kundige service

Er wordt naar mij geluisterd.

En dat heeft tot gevolg dat ik een duidelijke uitleg krijg van de noodzakelijke handelingen en reparaties.

Geweldige service voor auto reparaties

Limo Versluis doet niet alleen mijn APK en onderhoudsbeurten maar kijkt ook verder om er voor te zorgen dat mijn auto weer een tijdje mee kan.

Duidelijk

Zoals al vele vele jaren de gewoonte. Vlot en duidelijk geholpen en geduid. Geen gezeur, helder inzicht in kosten.

Meedenken

Medewerkers denken mee en zoeken naar oplossingen voor de klant. Geven van te voren aan of het direkt of bij de volgende reparatie nodig is.

Goede en snelle service.

Vriendelijk personeel, zoals altijd.

Uitstekende diagnose vanuit meedenken naar passende oplossing

Eerlijk advies en snelle reparatie. Aardige en vakkundige mensen.

Fijn contact en heel goed werk. Goed gevoel

Zeer goed bereikbaar. Vriendelijk en geduldig. Over alle duurdere reparaties wordt gebeld en uitleg gegeven. En ik kwam thuis en is ook nog mijn auto gewassen.

Wordt altijd vriendelijk en eerlijk te woord gestaan

Ik breng mijn auto al een paar jaar naar deze garage. Altijd vriendelijk geholpen en werkzaamheden worden overlegd. Prijsindicatie vooraf, zo weet je waar je aan toe bent.

Ik ben altijd zeer tevreden

Ik kom al jaren bij LimoVersluis en ik heb zelf bij een garage gewerkt dus ik weet ook waar ik moet op moet letten en ik weet dat deze garage betrouwbaar is. Vanuit Amerika heb ik contact gehad en hebben ze de accu van mijn auto in Nederland vervangen. Dus erg blij mee.

Goede service en duidelijk.

Vriendelijk en goed geholpen. Kan geen punt van kritiek bedenken dus een 10.

Professioneel, kwaliteit en erg flexibel

Limo Versluis is een zeer prettige kwaliteitsdealer met oog voor detail. Ik heb recent een mooie golf station gekocht. De aflevering was goed gegaan, inclusief alle controles en APK.

Muzieklaan 50

2717CX Zoetermeer