Meedenken

Medewerkers denken mee en zoeken naar oplossingen voor de klant. Geven van te voren aan of het direkt of bij de volgende reparatie nodig is.

Goede en snelle service.

Vriendelijk personeel, zoals altijd.

Uitstekende diagnose vanuit meedenken naar passende oplossing

Eerlijk advies en snelle reparatie. Aardige en vakkundige mensen.

Fijn contact en heel goed werk. Goed gevoel

Zeer goed bereikbaar. Vriendelijk en geduldig. Over alle duurdere reparaties wordt gebeld en uitleg gegeven. En ik kwam thuis en is ook nog mijn auto gewassen.

Wordt altijd vriendelijk en eerlijk te woord gestaan

Ik breng mijn auto al een paar jaar naar deze garage. Altijd vriendelijk geholpen en werkzaamheden worden overlegd. Prijsindicatie vooraf, zo weet je waar je aan toe bent.

Ik ben altijd zeer tevreden

Ik kom al jaren bij LimoVersluis en ik heb zelf bij een garage gewerkt dus ik weet ook waar ik moet op moet letten en ik weet dat deze garage betrouwbaar is. Vanuit Amerika heb ik contact gehad en hebben ze de accu van mijn auto in Nederland vervangen. Dus erg blij mee.

Goede service en duidelijk.

Vriendelijk en goed geholpen. Kan geen punt van kritiek bedenken dus een 10.

Professioneel, kwaliteit en erg flexibel

Limo Versluis is een zeer prettige kwaliteitsdealer met oog voor detail. Ik heb recent een mooie golf station gekocht. De aflevering was goed gegaan, inclusief alle controles en APK.

goede service en alles in overleg

Ik kom al een aantal jaren voor onderhoudsbeurt en APK van mijn auto. Ik word telefonisch op de hoogte gehouden over evt. extra werkzaamheden en de evt. extra kosten die hierbij komen kijken. Dat betekend dat mijn auto echt goed bekeken en onderzocht wordt zodat ik weer veilig de weg op kan.

duidelijke uitleg

Denken goed mee met de klant

Zeer vriendelijk , denken mee met de klant ( of bepaalde reparaties wel of niet aan te raden zijn)

Fijne garage

Je kan gewoon langskomen om je vloeistoffen te laten checken, dat vind ik zo fijn!

Fantastisch !!!!

Zoals al vele jaren werkbus en personen in onderhoud...word altijd goed geholpen door het vriendelijke baliepersoneel en monteurs....ga zo door !!!

Goede service ondanks sluitingstijd

Rond sluitingstijd kwamen we langs omdat er een waarschuwingslampje brandde. De monteur nam toch nog rustig de tijd om het probleem op te lossen. Top!

Probleem met starten

Bij aanvang van de werkdag mijn auto gebracht om te kijken naar het bovenstaande probleem. Al vrij snel weer gebeld dat alles gecheckt was en dat de accu in prima staat was.

Snel geholpen tegen een nette prijs

Fijn dat er nog vakmensen zijn met oog voor de klant

Mooi opgelost, super gereageerd en flexibel omgegaan met een misverstand van onze kant

Ik kreeg een koelvloeistof melding, direct langs Limo Versluis gereden en het euvel werd verholpen.

goede service verleend

mijn auto werd door u opgehaald en daarvoor provisorisch rijklaar gemaakt, dat betekende een kostenbesparende oplossing (ik hoop dat de tip die ik bij het afrekenen gaf terecht is gekomen bij de 2 medewerkers die de auto hebben opgehaald)

Snelle vriendelijke service. Werd ook telefonisch goed op de hoogte gehouden.

Prima service, reeële prijzen.

Al jaren klant en altijd even vriendelijk en correct geholpen. Of het nu voor een vraag is, een beurt voor de auto, een reparatie of aanschaf van een andere auto, er wordt altijd met je meegedacht.

heel erg vriendelijk en betrouwbaar

de auto goed en zorgvuldig afgeleverd niks om aan te merken

Zeer tevreden!

Ik was al langere tijd op zoek naar een Ford Fiesta ST Line automaat met alle mogelijke opties en weinig kilometers. Uiteindelijk via internet uitgekomen bij Limo Versluis. Hier stond een schitterende Fiesta te koop. Contact opgenomen met het bedrijf gezien mijn reisafstand meer dan 1.5 uur was of de auto nog beschikbaar was. Vervolgens een afspraak gemaakt voor een proefrit en inruil van de oude auto. Heel vriendelijk en contactgericht geholpen en een zeer reëel inruilvoorstel ontvangen. Uiteindelijk de auto ook gekocht en dit is allemaal tot in de puntjes goed geregeld. Kortom: ik kom graag terug voor mijn volgende auto bij Limo Versluis.

Snel geregeld

Snel geregeld en goeie bereikbaarheid. Vriendelijk geholpen.

Snelle service

Donderdag een lekke band en vrijdag direct langs kunnen komen voor 2 nieuwe banden. Top

Muzieklaan 50

2717CX Zoetermeer