Laden reviews...
242 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten roemen het vriendelijke personeel en de heldere communicatie. Transparantie over kosten en eerlijk advies komen regelmatig terug. De service wordt als betrouwbaar en professioneel ervaren, met duidelijke uitleg over wat er gedaan wordt. De ervaringen variëren over verschillende onderdelen en onderhoud, maar de indruk blijft positief.
Ik ben onwijs goed geholpen door de medewerkers. Zijn niet zulke typische gladde verkopers maar gewoon lekker normaal!:) Altijd goed geholpen en meer dan tevreden de deur uit gereden
24 June 2026
Rosanne
Zoetermeer
Bijzonder vriendelijke benadering en super service gericht
21 June 2026
Anja
Zoetermeer
Correct geholpen en goed geïnformeerd.
20 June 2026
Rob
Zoetermeer
Wordt netjes gebeld als er meer gedaan moet worden en wordt overlegd met je en dat waardeer ik erg. Erg vriendelijk nmeedewerker
20 June 2026
Eveline
Voorschoten
Goed op de hoogte gehouden van de situatie en de auto netjes op tijd klaar ✅
19 June 2026
Saskia
Zoetermeer
APK, beurt en enige extra's werden keurig in overleg uitgevoerd.
19 June 2026
Ron Huisman
ZOETERMEER
En tot mijn verrassing is mijn auto ook nog helemaal gepoetst van binnen en van buiten! Heel erg bedankt!,,
17 June 2026
Lidwien
Goede , en duidelijk service
16 June 2026
Jorma
Zoetermeer
Kundig personeel, ben al 5 jaar bij deze garage voor mijn private lease auto (onderhoud). Nu privé een auto aangeschaft super gehopen bij hun..bedankt.
13 June 2026
Marc
Zoetermeer
Suzuki Swift uit 2024 gebracht voor 30.000 km onderhoud. Duidelijke communicatie. Vooraf prijsindicatie. Leenauto beschikbaar. Ik vertrouw erop dat het onderhoud is uitgevoerd volgens Suzuki kwaliteitsnorm. Het was de eerste keer dat de Suzuki werd onderhouden door LimoVersluis i.p.v de dealer. Voor nu goede indruk.
10 June 2026
Jan
Zoetermeer
Je wordt op de hoogte gehouden en vragen altijd akkoord als er extra kosten bijkomen. Medewerker zijn vriendelijke en geven goede uitleg.
9 June 2026
Tirsa
Vriendelijk en snel geholpen
8 June 2026
Jan Pronk
Zoetermeer
Toen mijn auto plotseling heel scherpe metalige geluiden begon te maken, werd er meteen naar gekeken en de oorzaak verholpen. Ik ben weer een gelukkig mens!
4 June 2026
Erzy Kassens
Zoetermeer
Uitstekend geholpen, zoals altijd Erg klantvriendelijk
4 June 2026
M
Zoetermeer
Mijn auto hier gebracht voor onderhoud en APK. Ik werd vriendelijk geholpen en kreeg duidelijke uitleg over de werkzaamheden en kosten. De communicatie was prettig en eerlijk. De auto was op tijd klaar en alles is netjes uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over de service en kom hier graag terug.
3 June 2026
Bjorn
Den haag
Straks in augustus 2026 voor de achtste keer met de chevrolet voor onderhoud en APK naar LimoVERSLUIS. Onlangs had ik een probleem met de chevrolet en deze moest snel gemaakt worden .De auto werd gelijk de brug op gereden en het euvel werd gemaakt. ..En er werd NIETS in rekening gebracht. Wat een SERVICE top.
2 June 2026
Jan
Zoetermeer
Ik vind het altijd heel fijn dat ik op de hoogte word gehouden zodat ik nooit voor verrassingen kom te staan.
31 May 2026
Wendy
Zoetermeer
Vriendelijk en met goed overleg over de werkzaamheden en kosten
30 May 2026
Humphrey
Den Haag
Auto weer gekeurd en grote beurt gehad, netjes geïnformeerd over de kosten van tevoren.
29 May 2026
Cees
Zoetermeer
Een garage die eerlijk is,kan erop vertouwen dat ze doen wat nodig isDeskundig advies.Onderhoud wordt altijd goed uitgevoerd.
29 May 2026
Hans
Zoetermeer
Netjes en vriendelijk geholpen!!
28 May 2026
Diana
Zoetermeer
Storing binnen de garantie keurig opgelost. Netjes een leenauto gekregen en de reparatie keurig uitgevoerd.
27 May 2026
Henk
Olst
Ik kom graag bij Limo ben er al jaren klant. Ben altijd goed geholpen. Zijn vriendelijk en overleggen altijd als er iets aan de hand is met je auto. Gewoon super.
27 May 2026
Magda
Zoetermeer
Ze brengen je overal van op de hoogte om even te bellen wat de kosten zouden zijn , daar zou een andere garage een voorbeeld aan kunnen nemen ....
23 May 2026
Mary
Zoetermeer
Altijd goede service en niks is teveel.
23 May 2026
Wilma