Netjes te woord gestaan alles goed uitgelegd.

Prima! Was bij vorige garage gewend dat de auto een wasbeurt kreeg dat vond ik persoonlijk wel fijn. Net iets extra( waar je misschien voor betaalde,maar toch...

Denken mee en leveren super auto's!

Nadat ik mijn auto moest inruilen ,had ik dankzij Mitchel weer heel snel een hele leuke bak onder mijn kont! Er wordt fijn met je meegedacht en ze leveren top service. Ik zou ze zeker aanraden . Nogmaals onwijs bedankt voor de goede zorgen!

Prima geholpen

Erg vriendelijk en niet opdringerig geholpen. Open en duidelijke communicatie. Service gericht.

Fijne ervaring, voor herhaling vatbaar

Duidelijke communicatie. Snel Goedkoper dan de dealer Vriendelijk Voor herhaling vatbaar.

Service is uitstekend

Wanneer ik bij de garage kom voor een klei dingetje word er gelijk naar gekeken. Toppie

Goede ervaring

Heb vertrouwen in de vakkundigheid

Vriendelijke service. Zeer tevreden!

Staan altijd klaar om je te helpen

Een betere service voor mijn Yeti is in Zoetermeer niet te vinden.

Heb nog geen seconde spijt gehad van mijn overstap naar Autobedrijf LimoVersluis

Prettige benadering en prima service.

Klantvriendelijk

Ondanks late komst en zonder reservering super vlot en prima geholpen -

Uitgevoerd zoals afgesproken.

Geen, dit was de eerst reparatie van deze soort.

Goed geschoold personeel

Onderhoud en APK zijn goed geregeld, alleen de prijs mag iets omlaag ;-)

Afspraak nagekomen

Hoe duur gaat het onderkosten en lijst opgemaakt Duidelijk overzicht van onderdelen en prijzen

Prettig geholpen!

Al jarenlang ben ik tevreden met de service en diensten van Limo Versluis. Ze geven duidelijkheid en ze ‘verzinnen’ geen extra problemen om de kosten omhoog te krijgen. Kortom: ik ben blij met Limo Versluis!

duidelijk

Goed overleg. Vriendelijk.

Ervaren mensen, vriendelijk. Heel behulpzaam. Niks is teveel mag alles vragen en geven goede uitleg.

Komen hier al jaren

Goeie ervaringen, vriendelijk, goeie service

heel goed

Heel goed geholpen

Goede afhandeling

Duidelijk overleg

Prettig en correct.

Komt afspraak na en auto wordt deskundig hersteld volgens offerte.

Prima en snelle service, denken mee en zijn altijd ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Eerlijke garage.

Good service but quite pricey

Not fully clear about the parts that should be changed. The labour hour for just refilling the fluid is crazy expensive.

prima zoals altijd

Vriendelijk, duidelijke afspraken, gratis vervangend vervoer, positief meedenken over wat nu te repareren / vervangen of op een later tijdstip.

Muzieklaan 50

2717CX Zoetermeer