Op 9 November onze auto gekocht. Prima en eerlijk advies en prima service. Prettige sfeer. Bij aflevering ontvingen wij een uitgebreide uitleg over de werking van alle knoppen en lampjes. Kortom prettig zaken doen. Wij komen graag nog eens terug.
Ik zag via internet een goede auto voor een goede prijs staan en heb toen meteen actie ondernomen om de auto in m'n bezit te krijgen. Na een bezoekje voor een proefrit werd al meteen duidelijk dat ik de auto MOEST hebben. De heren van Euromast auto's hadden begrip dat eerst wat tijd nodig had om een en ander voor elkaar te krijgen. Ik zou deze auto handelaar zeker aanbevelen.
Vorige week een golf 7 gekocht bij Euromast Autos met inruil van mijn oude auto. Alles verliep soepel, en wat zijn de mannen super klantvriendelijk. Ondertussen rij ik nu een week met de golf en alles werkt naar behoren, kortom een prima zaak ! en daarom de 5 sterren die ze verdienen.
Eind augustus kocht ik mijn Fiat Panda bij Euromast Occasions. Er zat een roestplekje boven de achterklep. Ik vroeg of dat een beetje weggewerkt kon worden. Een week later kon ik de auto ophalen. ik moest even wachten want de auto was nog bij de spuiterij. Bleek dat ze het bewuste plekje vakkundig hadden laten wegwerken. Het is niet meer terug te vinden! Ik heb er geen cent extra voor betaald. Er zat geen intructieboekje bij de auto. Ik heb gevraagd of ze daarvoor wilden zorgen. Werd mij toegezegd. Ik heb er een paar keer voor moeten bellen maar vandaag werd mij het boekje bezorgd, aangetekend nog wel! Ik dank de medewerkers van deze zaak voor de prettige service. Top!
Gisteren onze Nissan Quashqai opgehaald. Wat een prachtige auto! De heer Euromast en zijn familie heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd. Dank u wel nogmaals. Ben je op zoek naar een jong, gebruikte auto dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in Lekkerkerk.
Vorige week heb ik een auto gekocht bij Euromast auto’s. Bij binnenkomst werd ik goed opgevangen. Nodige informatie over auto gekregen . Medewerkers waren zeer vriendelijk en ik ben zeer Tevreden met mijn aankoop. Ga zo door.
Zaterdag een hyundai Atos gekocht. De auto wilde al niet starten. Maar volgens de verkoper kon dit geen kwaad met een booster werd hij gestart. Maar mocht hem onderweg niet uitzetten. Thuisgekomen de auto uitgezet, daarna kon ik hem dus niet meer starten. De auto met start kabels gestart en bij een erkende garage laten nakijken de accu was kapot en er zat geen passende accu in behorend bij de hyundai. Na nog 250 euro armer te zijn, vind ik dit Een duidelijke kat in de zak. Zou deze garage dus niet aanraden !!!!!
Blij met mijn ford fiesta. Goed service
Nu ruim 4 jaar klant. Naar volle tevredenheid. Klantgerichte mensen, zowel in de werkplaats voor kleine èn grote punten, als bij verkoop. Gisteren weer een auto gekocht.