prima bedrijf , goede nazorg

Op 9 November onze auto gekocht. Prima en eerlijk advies en prima service. Prettige sfeer. Bij aflevering ontvingen wij een uitgebreide uitleg over de werking van alle knoppen en lampjes. Kortom prettig zaken doen. Wij komen graag nog eens terug.

Snelle en vakkundige afhandeling

Ik zag via internet een goede auto voor een goede prijs staan en heb toen meteen actie ondernomen om de auto in m'n bezit te krijgen. Na een bezoekje voor een proefrit werd al meteen duidelijk dat ik de auto MOEST hebben. De heren van Euromast auto's hadden begrip dat eerst wat tijd nodig had om een en ander voor elkaar te krijgen. Ik zou deze auto handelaar zeker aanbevelen.

Top service

Vorige week een golf 7 gekocht bij Euromast Autos met inruil van mijn oude auto. Alles verliep soepel, en wat zijn de mannen super klantvriendelijk. Ondertussen rij ik nu een week met de golf en alles werkt naar behoren, kortom een prima zaak ! en daarom de 5 sterren die ze verdienen.

prettige benadering en goede aflevering

Eind augustus kocht ik mijn Fiat Panda bij Euromast Occasions. Er zat een roestplekje boven de achterklep. Ik vroeg of dat een beetje weggewerkt kon worden. Een week later kon ik de auto ophalen. ik moest even wachten want de auto was nog bij de spuiterij. Bleek dat ze het bewuste plekje vakkundig hadden laten wegwerken. Het is niet meer terug te vinden! Ik heb er geen cent extra voor betaald. Er zat geen intructieboekje bij de auto. Ik heb gevraagd of ze daarvoor wilden zorgen. Werd mij toegezegd. Ik heb er een paar keer voor moeten bellen maar vandaag werd mij het boekje bezorgd, aangetekend nog wel! Ik dank de medewerkers van deze zaak voor de prettige service. Top!

Goed bedrijf

Gisteren onze Nissan Quashqai opgehaald. Wat een prachtige auto! De heer Euromast en zijn familie heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd. Dank u wel nogmaals. Ben je op zoek naar een jong, gebruikte auto dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in Lekkerkerk.

Top service en blij met aankoop.

Vorige week heb ik een auto gekocht bij Euromast auto’s. Bij binnenkomst werd ik goed opgevangen. Nodige informatie over auto gekregen . Medewerkers waren zeer vriendelijk en ik ben zeer Tevreden met mijn aankoop. Ga zo door.

Auto gekocht kat in de zak

Zaterdag een hyundai Atos gekocht. De auto wilde al niet starten. Maar volgens de verkoper kon dit geen kwaad met een booster werd hij gestart. Maar mocht hem onderweg niet uitzetten. Thuisgekomen de auto uitgezet, daarna kon ik hem dus niet meer starten. De auto met start kabels gestart en bij een erkende garage laten nakijken de accu was kapot en er zat geen passende accu in behorend bij de hyundai. Na nog 250 euro armer te zijn, vind ik dit Een duidelijke kat in de zak. Zou deze garage dus niet aanraden !!!!!

Too service

Blij met mijn ford fiesta. Goed service

Zeer tevreden met de service

Nu ruim 4 jaar klant. Naar volle tevredenheid. Klantgerichte mensen, zowel in de werkplaats voor kleine èn grote punten, als bij verkoop. Gisteren weer een auto gekocht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer betrouwbaar goede bedrijf zeer vriendelijke mensen mooie auto geef ze een 10

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mannen. Mijn auto BMW X3 stond keurig klaar zoals afgesproken,trekhaak zat er netjes onder gemonteerd. De informatie die ik vooraf kreeg heb ik laten nakijken en deze klopte helemaal toppie. Ik woon zelf niet in de buurt maar vond een ritje achteraf naar Lekkerkerk het wel waard tot nu toe.\r\nIk zou zeker deze garage aanraden om eens een keer te gaan bezoeken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service allemaal kanjers daar.\r\nIk ben super bij met mijn ka.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeker aan te raden..!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed bedrijf, snelle surfers.heeft mooie auto\'s staan die goed onderhouden zijn.zeker een aanrader om een mooie auto te kopen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aardig mensen vriendelijk geholpen goed bedrijf kom zeker terug 😀😀😀

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie autos staan keuze zat, geslaagd met mijn aankoop.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed service tevreden met mijn auto.\r\nMoeite waard om te kijken.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf we hebben een gebruikte auto gekocht en 4 maanden later moesten we hem naar de sloop brengen want we kregen te horen dat hij nooit gekeurd had mogen worden we zijn gewoon belazerd door ze en bel je ze dan op om het uit te leggen zeggen ze we bellen u zo snel mogelijk op en moet nu nog na 8 maanden bellen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vak kennis en eerlijkheid! Top service!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op 6 juli 2018 heb ik bij euromast een vw caddy gekocht. Deze stond op dat moment niet in de voorraad dus kon er geen factuur aan gemaakt worden. Deze zouden ze mij via de post toe sturen. Ik heb ze een tijdje later gebeld dat ik nog geen factuur heb ontvangen.. Antwoord: die licht voor u klaar meneer die komt er zsm aan. Tot op de dag van vandaag nog geen factuur ontvangen. \r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf, vriendelijke mensen alleen vervelend en oneerlijk dat ze nog steeds, na 2,5 maand onze gekochte auto als zijnde te koop publiceren. Ik heb hen herhaaldelijk gevraagd onze auto te verwijderen van hun website. Geen enkele reactie op mijn mail if contactformulier. Dan maar andere stappen gaan nemen. Onze auto staat niet meer op hun handelsvoorraad dus verwijder het van je website!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vorige week donderdag 3 januari zag ik een leuke mooie peugot 107 op marktplaats staan van euromast auto,s heb contact gehad en vertelde dat ik graag die auto wilde kopen ik zou vrijdag gelijk komen , door ziekte van mijn mee rijder kon ik pas zaterdag heen had gebeld met verkoper van hoe en wat hij heeft voor mij de auto gereserveerd tot en met zaterdag , toen ik daar aankwam kreeg ik gelijk een goede rustig vertrouwd gevoel , heb ook een gesprek met de eigenaar gehad van half uur was goed en leuk gesprek , deze man heeft in 8 jaar tijd een geweldig bedrijf opgebouwd met liefde voor auto,s en mensen . vervolgens dik kwartier een test rit mogen maken , de auto is geweldig ben terug gereden naar groningen met alle tevredenheid en nu nog ben er zeer blij mee , zelfs als er onverhoops met zou kunnen zijn kan ik gewoon na hem terug om het te laten verhelpen dit bedrijf vind ik echt zeer goede niet voor niks bekende nederlanders als klant dus als je in overweging bent om een goede auto aan te schaffen met uitstekende service raad ik dit bedrijf aan lang geleden dat ik zoiets ben tegen gekomen top top

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer correct, to-the-point: geen onzinverhalen.\r\nPrima auto gekocht.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Randweg 10