Was altijd ene goeie sfeer in de auto en kon altijd een leuk gesprek hebben
Fijne instructeurs en medewerkers. Duidelijke instructies en fijne manier om te ontvangen. Goed onderhouden motoren. Prettig in omgang en contact.
Je leert veel en fijne auto om te leren rijden
Fijne rij lessen gehad
Veel kunnen leren en binnen een korte tijd mijn rijbewijs kunnen halen. De lessen waren niet onnodig duur en waren zeer goed van opzet.
Erg goed ze nemen de tijd voor en en proberen je zo goed mogelijkl te helpen.
Hele goede lessen gehad van Joop en Martijn. Veel geleerd, hierdoor in één keer geslaagd.
Ik heb altijd zeer prettig ervaren, alle afspraken kwamen ze altijd na. Goede lessen rustig. Gewoon kortom een zeer prettig ervaring
Dit is een fijne rijschool die mij goed heeft geholpen
Heb veel geleerd van Patrick hij heeft me der goed door heen geholpen
Het waren fijne leervolle lessen. Het was altijd gezellig.
Het was gezellig Martin! Bedankt voor mijn groot rijbewijs!
Zeer goede instructeur(s) Rustig altijd op tijd. Fijne lesauto.
Ik heb een goede ervaring met de rijschool. Goede duidelijke lessen. Prettige instructeur
Hele fijne instructeur Duidelijke uitleg Zeer tevreden
Super fijne lessen gehad van JP voor het motorrijbewijs. Altijd rustige en geduldige uitleg. Al met al een fijne tijd gehad!!
Met veel plezier hier lessen gevolgd. Rustige en deskundig instructeur.
Uitstekend samengewerkt met instructeur JP. die me goed op het examen voorbereid heeft.
Super goede en gezellige lessen van Tim!
Van Hogendorpplein 5
2805BM Gouda