Fijne duidelijke lessen

Er wordt les gegeven in fijne auto's Duidelijke volledige uitleg Gratis theorielessen maar ook veel theorie tussendoor op de weg Fijne instructeurs! Ik zou Boomsluiter zeker aanraden. Dankjewel voor de fijne lessen.

Top lessen!

Ik heb de lessen heel goed ervaren. Ze begeleiden je heel goed. Echt een aanrader!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prettig behandeld door de instructeur

Vriendelijk en leuk behandeld

• Deskundigheid/Vakmanschap

Leuk, altijd genoten van iedere rijles

Martijn hartstikke bedankt voor alle rijlessen ik heb altijd met veel plezier jou door Gouda rond gereden.

Ontspannen en prettig.

Fijn en prettig. En nog bedankt voor het geduld met de betaling van uit de overheid.

Erg tevreden.

Mijn instructeur was Tim van Beek, hij was fantastisch om mee te werken, verstandig, en fijn om van te leren. Communicatie met zowel de rijschool als de instructeur was perfect, niks op aan te merken. Helemaal prima!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Professionele instructeurs. Hele goede begeiding naar een rijbewijs.

Voor de motor heb ik voornamelijk les van JP gehad. Hij geeft het vertouwen en de juiste persoonlijke begeleiding. Als je voor kwaliteit wilt gaan kan het dan ook van harte aanbevelen bij hem te gaan lessen. Bedankt! Ik ga nu met een vertrouwd gevoel de weg op. Als ik nog een rijbewijs nodig heb in de toekomst weet ik waar ik moet zijn.

Top instructeur

Top lessen

Zeer bekwame rij instructeur

Deskundig, betrouwbaar en positieve motivering

• Deskundigheid/Vakmanschap

Beter dan hoe een excellente rijschool les hoort te geven.

Enorm goede en complete uitleg door de aardige en spraakzame rij instructeurs met aandacht aan wat jijzelf nodig hebt. Ik ben meer dan tevreden en heb nergens tekort of moeite mee gehad. Mijn examen ging geweldig en vlot omdat overal vooraf rekening mee is gehouden.

Zeer bekwame rij instructeur

J.P. is een rustige en zeer bekwame motor instructeur. Heeft me altijd positief gestimuleerd en op een perfecte manier begeleidt in het motor leren rijden. Superfijn !!

Rij instructeur is zeer deskundig

J.P heeft een rustige manier van lesgeven, betrouwbaar, positieve insteek, heeft me alle kneepjes van goed motorrijden bijgebracht.

Rij instructeur is zeer deskundig

Fijne rijschool

Fijne instructeurs en medewerkers. Duidelijke instructies en fijne manier om te ontvangen. Goed onderhouden motoren. Prettig in omgang en contact.

Leerzaam en gezellig

Was altijd ene goeie sfeer in de auto en kon altijd een leuk gesprek hebben

Goeie rijschool

• Deskundigheid/Vakmanschap

Je leert veel en fijne auto om te leren rijden

Fantastisch!

Fijne rij lessen gehad