De instructeur was aardig en de lessen waren duidelijk. Wat ervoor zorgde dat ik kon slagen
Hele relaxte instructeur met zinvolle lessen met opbouwende uitleg, heb echt leren rijden en zelfvertrouwen gekregen in het verkeer.
Mijn ervaring was goed, geen problemen gehad
Super rijschool met goede en aardige rijinstructeurs
In 1x geslaagd voor zowel mijn AVB als AVD examen (motor) dankzij de deskundige en altijd rustige begeleiding van JP. Hij verliest nooit zijn geduld en helpt je door alle fases van het motorrijden heen. Ik kan nu veilig de weg op en raad hem aan iedereen aan.
jp is een echte baas op zijn motor. Geeft altijd ontspannen en duidelijk les. Zeer blij met zijn lessen geweest!
Hele fijne lessen, met een duidelijk plan naar het toewerken van de examens.
Het is een hele goede rijschool, er zit echter wel degelijk verschil in de kwaliteit van de instructeurs. De tweede instructeur na mij eerste examen was duidelijk beter.
Tijdens de lessen wordt alles rustig en geduldig uitgelegd. Alles op eigen tempo.
Zowel mijn 1ste als 2de instructeur waren beide goed. Met voornamelijk mijn laatste instructeur, Tim, onwijs veel gelachen. Echt een aanrader
Ik werd heel erg goed geholpen en het wordt je op een zeer goede manier uitgelegd echt een top rijschool
Alles op jou tempo en jou tijd prettige omgeving en goed lessen
Heel goed! Goed gelest bij patrick!
erg goede en professionele uitleg tijdens de lessen. ik was zeer op me gemak. hierdoor ben ik ook in 1 meer geslaagd. top !
Onze dochter heeft het gehaald in 1 keer nooit verwacht zij is zo faal angstig Ook zeker aan jullie te danken Groet claudette
Goede, leerzame lessen en fijne begeleiding naar en tijdens het examen
Een erg welkome en fijne manier om te leren motor rijden. Goede ervaring gehad met de Rijschool en een goede instructeur met veel ervaring
Fijne lessen gehad bij Patrick, hij was altijd eerlijk als ik dingen niet goed deed en gaf goede lessen!
Fijn opbouwend programma, wordt genoeg tijd genomen voor je persoonlijke moeilijkheden en je voelt je heel erg op je gemak bij je rij-instructeur!
Goede en leuke rijopleiding gehad voor de motor. Niet op aan te merken, een aanrader voor iedereen!
Hier mijn motorrijbewijs gehaald. De lessen heb ik als prettig ervaren en de instructies en feedback worden op een goede en opbouwende manier gegeven.
Goede duidelijke instructie/afspraken
Goede les en alles prima uitgelegd
Van Hogendorpplein 5
2805BM Gouda