Heel blij wederom voor deze rijschool gekozen te hebben, in 2009 me bromfiets en in 2012 me autorijbewijs hier behaald , en nu 2024 mijn motorrijbewijs mogen halen weer dankzij rijschool boomsluiter en dit keer hun fantastische instructeur J.P ! Een super goede instructeur met enorm veel ervaring , die je duidelijk les geeft , goede tips geeft en die je snel een vertrouwd gevoel op de motor geeft tijdens het lessen. Rijschool boomsluiter denkt altijd graag met je mee en je word goed geholpen als je vragen hebt over theorie , en theorie materiaal. Ook contact via whatsapp was ook zeer handig en werd altijd zeer snel en goed geholpen, als je bijvoorbeeld een les wou inplannen of verzetten.. of vragen had over het theorie examen etc. Kortom, het was weer een top ervaring. erg bedankt J.P en natuurlijk ook Martin!
Alles werd elke les weer heel duidelijk uitgelegd en de rijschool is heel flexibel met lessen inplannen! Al met al goeie ervaring gehad!
Instructeur geeft duidelijke aanwijzingen en legt goed uit
Ik heb hun lessen als erg prettig ervaren en ze hebben me goed geholpen bij het halen van me rijbewijs
Tijdens de lessen word alles rustig en duidelijk uitgelegd. Ook als je niet snel iets oppakt is hier veel geduld voor
Super goed
Prettige rijschool, geduldige en duidelijke instructeur, fijne motor om op te leren rijden. Ik raad het ten zeerste aan!
Ik heb net bij mijn tweede poging mijn rijbewijs gehaald. Ik heb les gehad van martijn, prima instructeur met een goed gevoel voor humor.
Goeie uitleg en als je iets goed doet dan krijg je dat ook te horen en ze houden ook rekening met je top rij school en daar door in 1 keer geslaagd
Een aantal fijne lessen gehad. En in één keer geslaagd!
Heel blij dat JP mijn instructeur was. Hij nam mij altijd serieus en heeft echt alles uit de kast gehaald om mij te doen slagen voor mijn motorrijbewijs. Mede dankzij JP is mijn droom uitgekomen. Hij blijft altijd rustig en je kunt echt op hem vertrouwen. De communicatie met de rijschool was ook heel prettig.
Top bedrijf
Ik was erg zenuwachtig maar ben heeft me er goed gekalmeerd en blijven hameren op alles waar ik op moest letten.
Zeer leuke tijd gehad. Zeer blij dat JP mijn instructeur heeft mogen zijn. Blijft altijd kalm en weet daarom goed en duidelijk op de situaties in te spelen waardoor je vertrouwd en snel leert. Topvent! Martin jij bedankt voor de prettige training voor de theorie, aanrader voor iedereen!
Fijne rijinstructeur met goede adviezen. De school helpt je zo goed mogelijk met alles, zoals plannen van lessen e.d. Erg flexibel.
Ik heb hier brommer rijles en examen gedaan en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met de uitleg en hulp die ik heb gekregen om bij mijn rijbewijs te halen
Fijne en duidelijke lessen
Super fijne rijschool, erg deskundig. Bedankt iedereen voor de fijne rijlessen!
Desondanks dat ik bijna een jaar tussen mijn lessen had zitten heb ik mijn examen in 1 keer gehaald. Met maar 1 les buiten het pakket is dat een mooi bereikt doel! Alleen jammer dat ik weinig benaderd was tussen de tijd dat ik gestopt was om me weer over te halen te lessen, hier heeft mijn moeder voor gezorgd.
Ik heb het erg naar mijn zin gehad tijdens het rijlessen! Je leert op een fijne manier auto rijden, duidelijk en op je eigen tempo. Ik heb geen enkel moment tegen mn rijlessen op gekeken!
Goed les gehad van een aardige instructeur. In 1x geslaagd!
Was vaak gestresst en wist niet alles natuurlijk maar de instructeur bleef altijd rustig dat helpt heel erg met zelf ook kalm te blijven.
Leuke ervaring. Alles werd duidelijk verteld en uitgelegd.
Problemen worden snel opgelost, wel hele lange wachtrij cbr (mensen die later waren begonnen dan ik mochten eerder afrijden, andere rijschool), leuke instructeur
Boomsluiter is een hele fijne rijschool! De communicatie is vriendelijk, snel en duidelijk. Instructeur Tim is een goede leraar en weet je met zijn duidelijke manier van uitleggen, geduld en humor je het zelfvertrouwen te geven om met een goed gevoel af te rijden.
Van Hogendorpplein 5
2805BM Gouda