goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Goede sfeer, kundige instructeur, prettige les. Eenvoudige maar voedzame lunch.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed en slaag kans zijn hoog

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met veel plezier het rijbewijs C behaald. \r\n\r\nBen zeer goed geholpen met het nog mogelijk maken om me rijbewijs te behalen, omdat ik tijdens het traject een bedrijfs ongeval heb opgelopen waarbij ik bij me rechterhand 1 vinger mis en 1 vinger niet meer dan 20% kan gebruiken.\r\n\r\nTheorie en praktijk lessen allemaal in 1 keer gehaald. Dankzij de leuke en duidelijk lessen van Hans Boomsluiter.\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vrachtwagen rijbewijs gehaald in een keer.dit komt mede door het goede les geven van Hans Boomsluiter.Hij is duidelijk en geeft duidelijk aan wat je goed en fout doet.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf dankzij het geweldige les geven van hans in 1 keer geslaagd voor theorie en praktijk voor c rijbewijs\r\nhet was een mooie ervaring \r\nik raad iedereen deze rijschool aan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag examen gedaan voor e achter c. In een keer geslaagd met het minimum aan les uren Dank jullie wel voor de goede en duidelijke les uren . Nu op voor code 95. Ook dit zal zeker goed komen bij Boomsluiter.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke en leerzame tijd gehad met hans!\r\nGeslaagd voor rijbewijs C en CE\r\nDankjewel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb mijn praktijk en theorie bij deze verkeersschool gehaald,en kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben,de professionele en leuke manier van lesgeven hebben er voor gezorgd dat ik in een keer ben geslaagd!\r\nHans Boomsluiter bedankt voor de goede lessen en vooral voor de lol die we hebben gehad!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij hans mijn theorie en mijn praktijk voor de vrachtwagen c1 geleerd en gehaald .\r\nElke dinsdag avond theorie les waar bij hans ondanks de soms wat saaie stof je met een grapje hier en daar toch weet te blijven boeien .\r\n\r\nOok met de praktijk prettig geleerd van hans , die je probeert als persoon te leren kennen en zo zijn manier van lesgeven aanpast op jou . \r\n\r\nHans en je team er achter hartstikke bedankt voor alles!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een goede gedegen cursus code 95 in een prettige sfeer zeer leerzaam geweest

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hele goede uitleg en prys bewust,goede cominicatie,alles perfect geregeld toppie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gisteren in een keer mijn autorijbewijs gehaald. Altijd fijne lessen gehad, de lesauto stond er altijd stipt optijd & er zijn nooit problemen geweest! Goede rijschool die ook alles goed in de gaten houdt!

Van Hogendorpplein 5

2805BM Gouda