• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettend goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hele goede begeleiding gehad!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 25 jaar geleden heb ik dankzij rijschool Boomsluiter mijn vrachtwagenrijbewijs behaald en het bijbehorende chauffeursdiploma.\r\nNu heb mijn E achter C behaald, met de zelfde deskundigheid vanuit de rijschool.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf voor mijn motor rijbewijs kom ik zeker terug

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed les gekregen\r\nGezellige gesprekken

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool, nergens problemen mee gehad en heb alles in een keer gehaald

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettend deskundig! Ze zorgen ervoor dat je goed voorbereid je examen in gaat!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne rijschool. Ik volg hier mijn motorrijlessen. Mijn instructeur is rustig, geduldig en weet waar hij het over heeft. Ziet meteen wat er verkeerd gaat en weet goed uit te leggen hoe je het op kan lossen. Ik heb zelf altijd met mijn eigen kleding gereden, het materiaal ziet er wel goed uit. Sinds een aantal maanden zijn er ook nieuwe motoren, die zijn dus helemaal top. Zeker in de winter fijn met de handvatverwarming.\r\nHeel veel kwaliteit voor een prima prijs als je het mij vraagt!\r\nSinds kort krijg ik ook bevestigingen via email van mijn geplande lessen en betaalde lessen, handig als je het even niet meer weet.\r\nDe rijschool is ook zeer goed bereikbaar, ik vind het fijn dat ik ook via whatsapp iets kan inplannen, dat scheelt mij tijd wanneer ik op mijn werk zit. De lestijden zijn ook zeer ruim, ik kan daardoor vaak gewoon voor mijn werk lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer deskundig en vriendelijk personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed, nooit problemen geweest

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool, speciale dank aan Ben voor alle goede hulp en gedeelde ervaring! Ga zo door!!!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Scooter lessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jean Paul is de rust zelve! Een deskundige leraar! Een prima rijschool!!!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super No nonsens hou ik van

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motorrijbewijs: Jean-Pierre is de beste instructeur die je je kan wensen: ervaren, rustig en zeer deskundig en zorgt voor hoge kwaliteit. Mede daarom in 1x geslaagd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede lessen, duidelijke instructeur. Goede ervaringen mee.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief.\r\nEr wordt altijd goed opgelet en duidelijke aanwijzingen gegeven gebaseerd op jouw manier van leren.\r\nIk voelde mijzelf tijdens het rijden altijd op mijn gemak.\r\nMijn dank aan mijn instructeur en het bedrijf!

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb goede ervaring met de rijschool. Zowel auto, aanhangwagen als vrachtwagen rijbewijs gehaald.\r\nDeskundige instructeurs, betrouwbaar materieel, kwalitatief goede lessen. Kortom, de aanbeveling zeker waard!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar

Van Hogendorpplein 5