Prima rijschool!

Geeft goed les en in één keer geslaagd

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed, gezellig en een duidelijke planning

Instructeur Martin was erg gezellig, maar ook erg duidelijk. Je leert wat je moet leren, alles goed omschreven. Erg goede rijschool.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede ervaring en respect voor het geduld met mij

Een goede ervaring met rijschool boomsluiter!!

Prima.

Rustige en geduldige instructeur die de tijd voor je neemt. Prima lesdag gehad met in de middag examen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

geweldig

Heel positief, goede begeleiding en zeer gezellig ook tijdens de les. Dat geeft een soort rust in de auto wat voor mij zeer prettig was.

Top rij instructeur

Hele fijne lessen gehad goede uitleg gehad altijd gezellig geweest Thnxx Patrick

Geweldige rijschool!!

Super goede rijschool, erg flexibel!

Toprijschool!

Ik heb de rijlessen altijd als heel leerzaam en leuk ervaren. Er is mij goed geleerd hoe ik zo veilig mogelijk de weg op kan gaan. Ik kan met een vertrouwd gevoel kilometers gaan maken!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik had aan Ben een rustige en vriendelijke rij-instructeur.

Ik had aan Ben een rustige en vriendelijke rij-instructeur.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Je wordt heel goed begeleid om uiteindelijk af te rijden. Met aanwijzingen ook waar de examinatoren op zullen letten als je afrijdt.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Echt een geweldige rijschool en instructeur

Ik had de instructeur Patrick, echt een hele fijne man. Erg genoten van de lessen. In 1 keer geslaagd.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Duurt lang maat dat hoort erbij maar voor de rest top en geslaagd

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijne auto, goede instructeur.

Goede en gezellige instructeur

Goede rijlessen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Erg fijne communicatie met de rijschool en vooral de instructeur, Martijn.

Mijn instructeur gaf mij de volle vertrouwen om in één keer te slagen en dat is gelukt. In de auto altijd veilig gevoeld en leuke gesprekken kunnen hebben met Martijn (de instructeur).

Super rijschool !

Heel blij wederom voor deze rijschool gekozen te hebben, in 2009 me bromfiets en in 2012 me autorijbewijs hier behaald , en nu 2024 mijn motorrijbewijs mogen halen weer dankzij rijschool boomsluiter en dit keer hun fantastische instructeur J.P ! Een super goede instructeur met enorm veel ervaring , die je duidelijk les geeft , goede tips geeft en die je snel een vertrouwd gevoel op de motor geeft tijdens het lessen. Rijschool boomsluiter denkt altijd graag met je mee en je word goed geholpen als je vragen hebt over theorie , en theorie materiaal. Ook contact via whatsapp was ook zeer handig en werd altijd zeer snel en goed geholpen, als je bijvoorbeeld een les wou inplannen of verzetten.. of vragen had over het theorie examen etc. Kortom, het was weer een top ervaring. erg bedankt J.P en natuurlijk ook Martin!

Top rijschool!

Alles werd elke les weer heel duidelijk uitgelegd en de rijschool is heel flexibel met lessen inplannen! Al met al goeie ervaring gehad!

Zeer fijne rijschool

Instructeur geeft duidelijke aanwijzingen en legt goed uit

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

In een keer geslaagd!

Ik heb hun lessen als erg prettig ervaren en ze hebben me goed geholpen bij het halen van me rijbewijs

Rustig maar duidelijk

Tijdens de lessen word alles rustig en duidelijk uitgelegd. Ook als je niet snel iets oppakt is hier veel geduld voor

Echt helemaal top

Super goed

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prettige rijschool, geduldige en duidelijke instructeur, een aanrader

Prettige rijschool, geduldige en duidelijke instructeur, fijne motor om op te leren rijden. Ik raad het ten zeerste aan!

Prima rijschool!

Ik heb net bij mijn tweede poging mijn rijbewijs gehaald. Ik heb les gehad van martijn, prima instructeur met een goed gevoel voor humor.

Helemaal top

Goeie uitleg en als je iets goed doet dan krijg je dat ook te horen en ze houden ook rekening met je top rij school en daar door in 1 keer geslaagd

Goede, rustige instructeur

Een aantal fijne lessen gehad. En in één keer geslaagd!

Van Hogendorpplein 5

2805BM Gouda