Fijne rijschool die duidelijk communiceert

Ik heb met plezier mijn rijlessen gevolgd bij Boomsluiter. JP was een ervaren, duidelijke en opbouwende instructeur, waarvan ik veel heb geleerd. Nogmaals dank!

Ik vond het heel goed

Allees werdt goed uitgelegd en als er is was werd er ook verteld waarom dat zo was en bij de rijschool waar ik daarvoor werd dat niet gedaan daarom vind ik boomsluiter een fijne rijschool

Super rijschool

De mensen zijn klant vriendelijk en geven de juiste instructies

Prima rijschool

Deskundig personeel die weet wat ze doen.

Prima rijschool

Duidelijke uitleg met theorie lessen en het lessen op de vrachtwagen word je duidelijk en goed uitgelegd.

Goede ervaring

Het was een goede ervaring.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijne tijd gehad en prima begeleid.

Stap voor stap op een heel prettige, vakkundige manier les gehad. En antwoorden gekregen op vragen of onduidelijkheden. Ondersteuning en begrip wanneer het even moeilijk was. Materialen waren prima in orde. Dikke duim voor jullie!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Profesionele rijschool met goeie ervaren instructeurs. Uitermate tevreden.

Heel tevreden, altijd profesioneel. Mooi stipt op tijd en een goed en geduldige manier van lesgeven.

• Deskundigheid/Vakmanschap

super rijschool met veel ervaring

Hans probeer er achter te komen wat voor persoon je bent. om in te schalen op welke manier van rijles. Bij jouw past en werkt om je een goede chauffeur. over de eind streep te brengen top bedankt

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een goede tijd bij rijschool Boomsluiter met veel persoonlijke aandacht

Ik heb veel geleerd de afgelopen maanden en ik reed met plezier. Wel miste ik af en toe de duidelijkheid in regels in het verkeer en opdrachten etc. Meer herhaling zou hier, in mijn ogen, de oplossing zijn en dus telkens een duidelijk overzicht blijven geven van wat je in een bepaalde situatie moet doen en waar je nou echt op moet letten. Bijvoorbeeld even duidelijk opsommen wat je handelingen zijn als je de snelweg op gaat. Het fijne aan deze rijschool vond ik de persoonlijke aandacht en dat er goed werd meegedacht op het gebied van rijlessen plannen of persoonlijke omstandigheden. De complimenten daarvoor!

Kwaliteit!

Ik heb voor rijschool Boomsluiter gekozen omdat er elke dinsdag avond theorie lessen worden gegeven. Ik wou graag mijn vrachtwagen rijbewijs halen en mannn wat ben ik blij dat ik bij hans terecht ben gekomen! Deze man zit al 40 jaar in het vak en weet precies waar die het over heeft. De theorie lessen zijn super leerzaam en erg leuk. Ook de praktijk ging voorspoedig en voor je het weet heb je in 1 maand na de 1e les je rijbewijs binnen. Ik wil iedereen bij rijschool Boomsluiter heel erg bedankt voor de service en Hans in het bijzonder. Nu snel de code 95 halen en wie weet ooit de aanhanger.

Supergoede begeleiding.

Goede ervaring, veel ervaring en je wordt zorgvuldig begeleid om je rijbewijs te halen.

Toppers!

Fijne motorrijlessen top instructeurs!

• Deskundigheid/Vakmanschap

JP is een vaardige en fijne instructeur!

De backoffice van Boomsluiter zit goed in elkaar. Je kan merken dat je met een professionele en ervaren rijschool te maken hebt. Zo ook de rij instructeur; JP. Een vaardige en fijne instructeur. Met geduld en passende feedback al met al erg fijne lessen gehad.

• Deskundigheid/Vakmanschap

goede rijlessen. Met vriendenlijke instructeurs, goede rijschool.

goede rijlessen met instructeurs die je goed uitleg geven

• Deskundigheid/Vakmanschap

Vakmanschap brengt je kwaliteit.

Het groot rijbewijs c gehaald bij rijschool Boomsluiter. rijinstructeur Hans Boomsluiter, is een vakman brengt de leerstof op een zeer goede manier over op zijn leerlingen, de manier waarop Hans zijn lessen geeft houd je gemotiveerd en geconcentreerd. waardoor ik elke les weer stappen de goede richting in ga, ook heel handig de on-line voorderings kaart die je na elke les krijgt zo dat je goed ziet wat er beter ging en waar je nog aan moet werken.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Goede rijschool

Rustige rij instructeur & goede tips en uitleg

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

duidelijk instructie en fijne communicatie

Heb het als zeer positief ervaren. Bedankt Hans !

• Deskundigheid/Vakmanschap

ck. Erg goed onderhouden motoren.

Erg fijne lessen. Goede en duidelijke feedback. Erg goed onderhouden motoren.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top mij voorbereid op BE examen

Streng maar duidelijke uitleg en verwachting verteld voor het BE examen. Waar ik vandaag voor ben geslaagd!

Top begeleiding

Onwijs leuke en goede rijlessen gehad en daardoor ook in 1 x geslaagd!

• Deskundigheid/Vakmanschap

goede uitleg en ervaring met het het halen van rijbewijs BE

goede uitleg en hebben er ervaring mee

Gewedige rijschool!

Ik heb goede lessen gehad van een instructeur die veel geduld had en alles duidelijk uitlegde. Ook de gratis theorielessen waren erg prettig. Een goede rijschool, prijs/kwaliteitverhouding is prima.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik had een strenge maar een super goede rij instrecteur. Ze nemen de tijd voor je. In korte woorden geweldige goede rijschool!

Fijne rijschool

Fijne rijschool. Rustige en vriendelijke rijinstructeur. Duidelijke afspraken gemaakt van te voren.

Van Hogendorpplein 5

2805BM Gouda