Jean Pierre is een top instructeur voor de motor. Rustig, vakkundig en duidelijk. Mede hierdoor alle 3 de motorexamens in 1x gehaald. De instructeur rijdt zelf ook mee op de motor en dat zie je nog weleens anders. Je leert het natuurlijk het beste van een mede motorrijder.
Alles goed. Jammer dat het zo warm was ;)
Ik heb fijn kunnen lessen!
Vriendelijke en behulpzame instructeurs, motors waren goed verzorgt, kantoor was makkelijk te bereiken voor regelen van lessen en examens. Al met al een zeer goed bevallen rijschool die ik absoluut kan aanbevelen. Nogmaals dank JP voor de fijne lessen!
Ik heb mijn rijlessen als heel fijn ervaren hij legde het goed en rustig uit
Prima rijschool met ervaren instructeurs
Erg fijne en leerzame rijlessen gehad! Mijn instructeur Tim heeft mij dan ook erg geholpen met mijn faalangst en het voorbereiden op examens. Alle lessen waren gezellig en dan ook erg leerzaam! Het enige nadeel is dat je direct een factuur toegestuurd krijgt als je gezakt bent. Voor begrip zou je dit eventueel en dag later kunnen sturen. Op zo’n moment zit niemand hierop te wachten
Leerzaam en gezellig,
Leerzame lessen alles in een keer geslaagd
Vandaag mijn motorrijles avontuur mogen afsluiten. En wat heb ik er van genoten! Leerzame, maar ook gezellige lessen. JP die je een spiegel voor houd, maar ook altijd positief blijft. Nogmaals bedankt!
Ik heb vandaag in 1 keer mijn auto rijbewijs gehaald met dank aan Martijn. Tijdens mijn les heeft Martijn altijd met veel geduld, humor en empathie gehandeld. Zo gaat hij goed mee in jouw energie en stemt hij zijn instructies af aan jou als persoon. Ik zou iedereen deze rijschool en deze instructeur aanraden.
Bedank voor de super goede begeleiding en lesgeven aan mijn zoon met een beperking toppie
Leuke en professionele rijschool, met prima materieel en goede instructeur. Flexibel in planning en goed bereikbaar. Zeker aan te raden.
Ben was streng, maar dat hielp mij erg goed. Hij legde heel duidelijk uit wat ik moest doen en je merkte dat ie ervaren was. Was een moeilijk proces door de lockdowns die er tussen kwamen, maar dankzij Ben heb ik het in een keer gehaald en daar kan ik hem natuurlijk alleen maar voor bedanken.
Goede begeleiding en geven tips en adviezen waar je echt wat aan hebt. Weet waar je aan toe bent en geven je de kans om je te bewijzen!
Vandaag in één dag mijn BE rijbewijs gehaald. Prima instructeur! Het is goed te doen maar wel vermoeiend zo'n hele dag.
Kundig les, goede afspraken. Geen minpunten.
Ik heb het faalangstexamen gedaan, en het autorijden (de lessen) gaf mij dan ook snel stress. Tijdens de lessen hebben zowel Joop als Tim altijd met veel geduld, humor en empathie mij les gegeven en mij het nodige zelfvertrouwen gegeven. Ik zou iedereen deze rijschool en deze instructeurs aanraden.
Goede, gezellige rijschool, goede kennis. Alles in 1x behaald, heel erg bedankt!
Goede begeleiding en tips.
Goede duidelijke lessen het duurt alleen wat aan de lange kant voordat je examen kan/mag doen.
Goede lessen gehad. Duidelijke uitleg, mooie vrachtwagen. En gezelligheid!
Je word goed opgeleid bij Boomsluiter zodat je goed opgeleid de weg op kan
Kon heel snel terecht voor mijn BE, mooi pakket voor een goede prijs. Super vriendelijke instructeur die duidelijke uitleg gaf waardoor ik in 1 keer ben geslaagd. Aanrader!
De rijschool leert je echt wat je moet kunnen. De instructeur is helder en duidelijk. Erg fijne tijd gehad!
Van Hogendorpplein 5
2805BM Gouda