Hele fijne rijschool

Afgelopen week heb ik mijn rijbewijs gehaald dankzij de super fijne lessen van Martijn. Als je in de omgeving Gouda woont zou ik deze rijschool zeker aanbevelen!

Super goed!

Ik vond het super goed!!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Heel blij dat ik Boomsluiter heb gekozen om mijn motor rijbewijs te halen!

Alleen maar goede ervaringen met de motorlessen die JP geeft! Heb me nooit niet prettig gevoeld en heb altijd duidelijke uitleg gekregen! Dank

Top.

Het is deskundige rijschool. Kan ook niet anders met zoveel ervaring. Maar denk praktisch en met je mee. Alles als prettig ervaren. En de service is top

Goede rijschool

Goede rijschool, denkt goed mee en haalt alles uit de lessen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede persoonlijke begeleiding met een plan erachter!

Ik heb mijn rijlessen zeer prettig ervaren, met bijzondere dank aan Ben! De eerste lessen is er een duidelijk plan van aanpak en later wordt er ruimte gelaten om zelf te kiezen waar je mee wilt oefenen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede rijschool met goede instructeurs

Ik heb m’n aanhanger rijbewijs gehaald bij Boomsluiter het was goed geregeld en ben netjes geïnstrueerd het is een rijschool om aan te bevelen.

Uitstekende begeleiding

Zowel het boeken als de cursus zelf is goed bevallen. Goed tempo en uitstekende begeleiding tijdens de cursus van Ben.

Uitstekend!

In 1x geslaagd!!!! Super blij mee! Hele goede lessen gehad met een duidelijk uitleg! Bedankt!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik heb elke les genoten en geleerd

Zeer fijne interactie geweest, ben er uiterst tevreden mee. Kan het een ieder aanraden.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Super goede en duidelijke aanwijzingen.

Super goede ervaringen. Super relaxte leraar. En erg goed in zijn vak. Ik heb heel veel zelfvertrouwen gekregen door hem. En hij is onwijs goed. Dat blijkt wel dat ik in 1 x geslaagd ben.

• Deskundigheid/Vakmanschap

In één keer geslaagd, geen moment stress over gehad dankzij de duidelijke uitleg tijdens de lessen!

Vanaf de eerste les al op mijn gemak. Duidelijke uitleg en tips gekregen voor het examen. Rustig uitgelegd gekregen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Hoe individueel wil je het hebben? Perfecto!

Ik ga Hans missen!

Oke

Oke

Professioneel

Instructeur is duidelijk in wat hij van je verwacht en heeft ruime ervaring in lesgeven. Qua planning proberen ze met je mee te denken en zijn ze klantvriendelijk als je iets wil omruilen. De de allergoedkoopste, maar ook niet duur en je krijgt waar voor je geld.

Goeie uitleg

De mensen lengte goed uit wat je moest doen, en in 1x geslaagd

Fijne lessen

Ik heb mijn rijbewijs BE gehaald. Ik vond dat het fijne lessen waren en heb veel geleerd van de instructeur.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Hans leert je rust kennen

In het begin was ik tehaastig met mijn rij style hans leerde mij om rustig en geconcentreerd het rij systeem teverkennen! hartelijk dank hans

Perfecte service

Vanaf eerste contact moment fijne service. Bij wijzigingen werd er meegedacht en opgelost. Goede uitleg bij rijlessen en heel relaxed.

Alles keurig geregeld

Ik heb genoeg geleerd, ik moest mijn examen verplaatsen. Dit werd verplaatst naar een week eerder!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede instructeur en hele fijne lessen

Fijne tijd geweest, veel geleerd en gedaan. Jammer van corona tussendoor.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik heb een goede ervaring gehad bij Boomsluiter.

Van het inplannen van de lessen en examens tot het examen zelf heb ik goed ervaren. De instructeur legde alles duidelijk uit tijdens de lessen en ik heb gezien dat ik na elke keer echt verbeterde in het rijden.

Super!!

Super ervaring bij boomsluiter , komt afspraken na!! Super geduldig!! Vriendelijke mensen!!,

Succesvol

Ik vond dat alles goed verliep, alleen was mijn pakket niet goed aangesloten op mijn rijexamen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Tweede keer een rijbewijs en weer in een keer raak!

Top club, goeie instructeurs, leuke mensen relaxte communicatie, zou er gewoon nog een extra rijbewijs voor nemen.

Van Hogendorpplein 5

2805BM Gouda