Goede rijschool met uitgebreide begeleiding, iedereen is enorm behulpzaam.

Ik heb rijles gehad bij Martijn. Het was altijd gezellig en tegelijkertijd goed leren rijden. Ook de rijschool was erg behulpzaam, lessen inplannen lukte altijd, ik kon er altijd terecht.

Goed uitgelegd l

Super fijne lessen gehad en begrijpend uitgelegd

In een keer geslaagd met instructeurs die precies weten wat je nodig hebt

Aanraden

Rijschool met Ervaring!

Hele fijne begeleiding met feedback en erg betrouwbaar

De lessen hier waren erg fijn en ik kreeg constant feedback, waardoor ik mijn rijvaardigheden snel en gericht kon verbeteren. Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen.

Super!

Instructeurs hebben enorm veel ervaring (zowel theoretisch als praktijk) geduld en flexibele planning. In één keer geslaagd!

Zeer relaxte instructeur met begrip

Vanaf dag 1 op me gemak gevoeld bij boomsluiter de instructeur neemt genoeg tijd voor je en stelt je altijd op je gemak. Zelfs als het een dag wat minder gaat zeker aan te raden

Tim was een fijne rijinstructeur.

Ik heb het als goed ervaren.

Goeie rijschool met goede rijinstructeur

Mijn ervaring beschrijf ik als volgt, was een prettige ervaring met goeie leerzame lessen

GESLAAGD!!

Na anderhalf jaar lessen, toch eindelijk mijn Motor rijbewijs mogen hehalen! super instructeurs! Een extra bedankje naar Martijn voor het constant herhalen van cruciale foutjes, in Februari/Maart kom ik terug om mijn Auto Rijbewijs te halen!

helemaal tof

In één keer geslaagd met uitstekende instructeur, heb nooit klachten gehad :)

Heel erg tevreden mee.

Ik vond het hele fijne lessen en ben erg tevreden met hoe het is gegaan.

Een goede en fijne begeleiding gehad in het behalen van mijn rijbewijs

Zou het iedereen aanbevelen om Boomsluiter te kiezen !

Goede duidelijke uitleg en goede begeleiding

Een dag cursus met als eindstand het E rijbewijs. Goede begeleiding en handige trucjes worden gedurende de dag uitgelegd.

Fantastische rijschool

Aardige instructeur

Super!

Ik ben super goed geholpen en ben in 1x geslaagd dankzij de goede tips van Martin!

Helemaal tevreden!

Duidelijke uitleg en informatie. Er word gefocust op wat belangrijk is en je wordt goed op weg geholpen.

Fijne rijschool

Goeie rijschool, fijne rijleraar. Zeker een aanrader!

Goede begeleiding

Ik ben goed begeleid door mijn lessen heen Martin en Martijn waren altijd hartstikke aardig en gezellig

• Deskundigheid/Vakmanschap

Uitstekende rijschool met verstand!

Afgelopen januari begonnen met lessen, de inschatting van deze rij instructeurs is dermate aanwezig dat ze precies op het juiste moment een examen inplannen! Kortom hele fijne en goede rijschool!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Professionele en zeer fijne rijschool met geduldige, gezellige en vakkundige instructeurs.

Mijn ervaring met de rijschool was zeer positief. De instructeurs waren professioneel, geduldig en gezellig, waardoor ik me op mijn gemak voelde en goed voorbereid was voor mijn examen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Tim is een hele fijne instructeur. Ik zou hem aan iedereen aanraden

Tim is een hele fijne instructeur. Ik zou hem aan iedereen aanraden!

• Deskundigheid/Vakmanschap

rijinstructeur zeer ervaren en brengt het goed over

een echte aanrader

Hele fijne rijschool

Ik heb hele goede ervaringen met deze rijschool: Altijd goed en rustig begeleid en in 1 keer geslaagd.

Goede instructies en begeleiding

Goede instructies en begeleiding