Fijne betrouwbare rijschool

Fijne instructeurs, goede communicatie. Snel mijn brommerrijbewijs gehaald. Je kunt hier met een gerust hart gaan lessen. Martijn en Martin bedankt voor de goede service. Ga mijn auto/ motor rijbewijs ook bij jullie doen. Tot dan!!

Goede geduldige rijschool

Ik heb zelf een hele goeien ervaring Rijinstructeur die geduldig is en alles goed uitlegt tot dat je het begrijpt en je ook nog eens op je gemak stelt

Snel. duidelijk. Ervaren

Snel. Ik kon vrijsnel starten en snel examineren. Duidelijk. De lessen zaten goed in elkaar. Ervaren. De rijinstructeur had vaak goede tips. En ze waren heel erg social en gezellig natuurlijk.

Het was de beste ervaring ooit!!

JP wist me altijd zin te laten hebben in de lessen! Ik heb me nooit verveeld en hele veel gelachen! Lachend leren helpt het aller beste! Hij was kalm en nooit gestresst, altijd maar wild grijze je beter maken! Wat hij op een fijne manier deed! Ik ben doorheen daarom ook in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen! Ik ga de lessen oprecht missen! Bedankt voor de fijne en goede lessen! Tot op de weg’

Hele goede rijschool

Afgereden voor mijn A rijbewijs. Hele goede rijinstructeur, geef goede instructies en feedback. Ik zou deze rijschool zeker aanraden.

Een zeer vriendelijk en kundig opleidingsbedrijf!

Samen met mijn dochter motorles gevolgd, hetgeen ons beiden zeer goed is bevallen. Met geduld, toewijding en vertrouwen is ons veel kennis en kunde bijgebracht. Bedankt hiervoor! En nu: lekker toeren!

Fantastisch!!

In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs voor de scooter, ik ben helemaal blij!! In totaal 5 uur les gehad met een fijne instructeur, duidelijke uitleg.

Tim is een topper

Tim heeft mij goed geholpen, en heeft altijd ze best gedaan om mij zo veilig mogelijk te helpen met rijden. -Jeroen

Hele fijne begeleiding!

Erg blij met de goede begeleiding. Met veel plezier mijn motor rijlessen hier gevolgd.

De rijschool geeft je een veilig gevoel tijdens het rijden en geeft goeie instructies voor het rijde

Hele duidelijke instructies waardoor je beter gaat rijden. Altijd vriendelijk en flexibel bij lessen inplannen.

Deskundig en prettig

Fijn instructeur die alles rustig uitlegt en het leren ook met humor combineert. Kon op de juiste momenten ook iets motiverends zeggen. Kan de rijschool zeker aanbevelen!

Rijbewijs e

Goede ik ervaring. 1 dag cursus en gelukkig geslaagd. Ik raad boomsluiter aan!

Had ik meteen moeten doen..

Heb alleen het AVD gedeelte motor via Boomsluiter gedaan. Vond de startlocatie in 1e instantie spannend en klein. Maar daar hebben ze een oplossing voor, die ik toen nog niet wist. Rijinstructeur Martijn is rustig, streng qua interpretatie situaties, maar legt alles goed en duidelijk uit.
Kan nu de weg op met veel meer vertrouwen. Dank je wel Martijn!

Alles was goed geregeld

Prettige instructeur, SO naar Tim. Alles was altijd goed geregeld, met de rijbewijsapp was alles altijd duidelijk. Wanneer ik vragen had hebben Tim en de rijschool mij altijd netjes en duidelijk tewoord gestaan, top rijschool.

Fijn

Hele fijne rijschool, naar mijn mening goede uitleg, begeleiding en een hele fijne / gezellige sfeer

Super ervaring bij boomsluiter

Ondanks dat ik 4 keer heb moeten afrijden heb ik een super goede ervaring gehad bij boomsluiter, tim is een supergoede instructeur die mij alles supergoed heeft geleerd en waar ik ook mee kon lachen, dus complimenten naar tim!

Hele goede service

Alleen maar toppers bij rijschool de Boomsluiter en ik zou niks negatiefs kunnen zeggen

Een goede instructeur met humor en constructieve feedback!

In de tijd dat ik met Tim heb mogen lessen heb ik niet alleen mijn rijbewijs met hem kunnen halen met goede begeleiding, maar was Tim ook echt gezellig en altijd leuke gesprekken kunnen hebben, uiteindelijk dus best wel jammer om niet meer met Tim te kunnen rijden ;-)

Altijd gezellig en ruimte voor positieve feedback

Het was altijd gezellig in de auto, ruimte voor een gezellig gesprek en positieve feedback, daar leer je het meeste van!

Fantastisch

Ik had een hele fijne instructeur die recht toe recht aan was, heel duidelijk uitleg gaf en echt de tijd nam voor zijn leerlingen. Al met al een hele fijne ervaring.

Top rijschool!

Hele fijne rijschool, fijn contact met de rij instructeur.

uitstekend

Mijn begeleider JP was echt heel lief en fijn! Was erg blij met hem. Daarnaast als ik vragen had dan kon ik hem appen of de rijschool bellen en dan namen huh ook altijd op!

Heel fijn geholpen en veel geleerd

Ik heb een super fijne ervaring gehad met de rijschool Boomsluiter. Combinatie was fijn met de rijschool en ik werd echt geholpen zodat ik zo snel mogelijk en zo goed mogelijk kon afrijden

prima geregeld.

Goede dag gehad met Ben Toekoen. en uiteraard geslaagd.

Mijn ervaring met Boomsluiter was geweldig! Mijn rijinstructeur stond altijd open voor vragen, voor elke rijles vroeg hij of ik vooraf vragen had, zo niet? Geen probleem als je ze hebt gewoon stellen, geen enkele vraag is te gek.

Van Hogendorpplein 5

2805BM Gouda