goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na aanschaf van mijn auto kreeg ik een melding van storing in het emissie systeem. Dit gemeld bij Guus en ik kon meteen komen want het viel onder garantie. Er stond ook een vervangende auto voor mij klaar. Alles naar tevredenheid opgelost. Zelfs een nog niet door mij waargenomen probleem met de verwarming werd gerepareerd. Daar was de monteur bij toeval achter gekomen. Super service. Ik kan zeker dit bedrijf aanraden als je een auto zoekt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig geholpen door Guus en goede service! Kortom zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede vriendelijke service! Auto zeer netjes afgeleverd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele nette mensen, goed en duidelijk onderhandelen.\r\nWij zijn erg tevreden over Guus kolk.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed geholpen. Aardige mensen met kennis van zaken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal niets op aan te merken. Goed advies, Prima service, komen hun afspraken na. Ben zeer tevreden over de auto die ik heb aabgeschaft.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We werden goed geholpen, het voelde meteen goed. Geen gladde praatjes en eerlijk. Erg fijn! Uiteindelijk zijn we geslaagd met twee auto\'s.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk, deskundig en vooral open en eerlijk. Dat maakte de aanschaf van de auto extra plezierig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn zeer goed geholpen door dhr kolk. Ondanks dat we pech hadden op de ophaaldag, waar guus kolk niks aan kon doen, rijdt de auto weer als de brandweer. Snel gemaakt en we hebben er vertrouwen in dat we een goede, betrouwbare auto hebben gekocht. Ooit bij de volgende auto gaan we zeker naar guus kolk automotive

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op wat verwarringsfoutjes super geholpen...!!! Haha zal wel aan het weer hebben gelegen..
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig bedrijf,snelle reactie op mails en mooie auto\'s
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima verkoper, niet opdringerig, geen overdreven verkoop praatjes een erg klantvriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, direct gericht op onze vraag. Keuze uit meerdere types gebruikte auto\'s, en aan onze wensen voldoend.\r\nDuidelijke afspraken, goede follow up, en afhandeling.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende klantenservice en klantvriendelijkheid. Eerlijk en betrouwbaar adres.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als je kijkt op de website van Guus kolk voelt het al heel vertrouwd. En bij aankomst in Hengelo was dat ook zo je wordt er vriendelijk ontvangen met een kop koffie en de service is goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst, snelle service, meegedacht over alternatieven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne mensen, behulpzaam en vriendelijk. De prijs kwaliteit verhouding is, voor de auto die ik gekocht heb, erg goed.\r\nIk ben nog steeds, enkele weken later, erg blij met mijn aanschaf.\r\nWas voor mij nogal een stuk heen en weer rijden naar Hengelo maar zeker de moeite waard.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf. Erg vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Meerdere modellen aan ons laten zien, niets was teveel moeite. Aanrader!