Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
In december 2018 een tweedehands Mazda 6 Sportsbreak gekocht bij Guus Kolk. Zeer prettig ontvangen en begeleid bij de aankoop. Een email van de gepoetste Mazda 6 een dag voor de aankoop met de tekst \"We zijn er klaar voor, goede reis morgen.\", zegt eigenlijk al heel veel.\r\n\r\nMomenteel zitten we nog in de Bovag garantie periode en hebben we wel enkele defecten ondervonden, vermoedelijk een verkeerde montage van de remschijven, die keurig waren vernieuwd, heeft toch twee kromme voorschijven opgeleverd, daarnaast hebben we problemen met een handzender die gedeeltelijk werkt. Maar al klinkt dit wellicht wat minder, er tegenover staat de welwillendheid van Guus Kolk om deze problemen te verhelpen. Omdat de reisafstand tussen onze woning en de garage wat ver is wordt er gekozen voor zeer prettige \"lange afstands oplossingen\". Zo is er een nieuwe handzender besteld en worden de schijven en blokken vervangen in een lokale garage. Dit alles gebeurd in zeer goed overleg en naar grote tevredenheid. \r\n\r\nWij kunnen dus kort zijn over het bedrijf Guus Kolk, ronduit top en zeer professioneel. Dus het is jammer dat het niet meer bestaat, maar anders hadden we het bedrijf en Guus en zijn kompaan(en) zeker aangemeld voor een warme douche van het programma Radar. Wat een top service.