Guus weet goed hoe hij mensen op hun gemak moet stellen. Hij wekt vertrouwen en komt zijn afspraken na.
Hier mijn nieuwe Honda Civic gekocht. Zeer fijn binnenkomen bij Guus Kolk. Kon rustig rondkijken, niet opdringerig. Kortom ik zou iedereen aanbevelen om hier een auto te kopen.
Wij zijn goed geholpen en tevreden met de aankoop. Ze hebben veel tijd genomen en denken goed met je mee. Zeker een aanrader.
Aardig man en zei eerlijk wat we het beste konden doen
We waren/zijn zeer tevreden met de aankoop van onze Volvo. We zijn erg vriendelijk geholpen en hebben de indruk dat er vooral betrouwbare auto's/modellen worden aangeboden. We hebben tevens nog een eerlijke inruilprijs voor onze oude auto gekregen. Ik zou Guus Kolk Automobielen zeker aanbevelen.
Goede service.
Bij Guus heb ik een mooie avensis gekocht. Het is altijd afwachten wat je aantreft als je een occasion gaat kopen maar hier heb ik geen moment getwijfeld. Er wordt op de site beweerd dat de occasions met zorg worden geselecteerd en ben er van overtuigd dat dit het geval is. Er is ruim de tijd genomen om de auto te inspecteren en niks werd onder stoelen of banken geschoven. Een volle tank later zeer tevreden over de aankoop. Met plezier vanuit Groniningen naar Twente gekomen om zaken te doen!
Eerlijke, gezellige verkoper! Mooie auto’s, goede service. Wij komen zeker terug!
Top service en vriendelijke mensen. Ze leveren de auto netjes af en ook als er problemen zijn blijven ze netjes proberen een passende oplossing te vinden. Dit is echt een bedrijf waar je een auto vol vertrouwen en met een gerust hart kunt kopen!