I checked the website it looked great it was easy. Good reviews. Than i came in Barneveld and met my Brothers Samuel en Gert. It was fun. We made a nice testdrive. We made some video's. We laught alot. and we made the deal! Wonderfull people at DutchVans. And a lot of fun!
Wat een mooie en vrolijke review — dankjewel! Superleuk dat jullie langs zijn gekomen en dat het zo’n gezellige dag was. Samuel en Gert vonden het ook top met jullie! Veel plezier met de bus en hopelijk tot ziens!
Een vriend van me heeft een jaar geleden ook een bus bij DutchVans. Hij was erg tevreden. Online een bus gevonden en een afspraak ingepland. Ze hebben een mooie website. Deal snel gemaakt en konden de wagen ook echt heel erg snel ophalen. Super tevreden.
Wat leuk dat jullie via een tevreden vriend bij ons terecht zijn gekomen — dat waarderen we enorm! Fijn om te horen dat jullie snel vonden wat jullie zochten en dat we de bus razendsnel konden leveren. Daar doen we het voor!
Goede Service, Goede uitleg en Goed behandeld
Dank je wel, Rob! Top om te horen dat je zo tevreden bent. Geniet van je Caddy en tot de volgende keer!
snelle service top bedrijf
Snelle service betekend blije klant 😄 Thanks voor je fijne woorden!
Top service
Super dat je onze service en communicatie als top hebt ervaren.
Spontane mensen werken hier. Snel en goed geholpen. Tot een mooie deal gekomen. Betaald, op naam gezet en gelijk meegenomen. Perfect geregeld zo!
Super bedankt voor je toffe review! Goed om te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen. Veel plezier met je MAN Diesel – echt een gave wagen!
the best van altijd
“The best van altijd” zeggen we niet elke dag, dus dat waarderen we enorm.
ben goed geholpen door Dutch vans. Veel keuze uit bussen en geslaagd, mooie bus gekocht zat wat schade aan maar ze kunnen dit netjes opknappen, en dat is gelukt. er blij mee.
Thanks voor je toffe review! Super dat je goed geholpen bent en geslaagd bent voor die dikke Transit Custom – echt een mooie bus. Mooi ook dat we de schade netjes hebben kunnen fixen. Veel veilige kilometers en plezier ermee!
De bedrijfswagen gevonden via de website van Dutch Vans en ik was meteen verkocht. Vandaag de bus opgehaald Kom graag weer terug voor de volgende !
Super om te horen! Fijn dat je zo goed geholpen bent en dat de bus meteen een match was.
goed ontvangen rustig test rit kunnen maken bus bevalt goed dag van ophalen goed gegaan. oud collega tegen gekomen van jaren gelden
Thanks Tai! Top om te horen dat alles goed is gegaan en de bus bevalt. En dat je ook nog een oude collega tegenkwam — wat een toeval! Succes met je bedrijf hopelijk gaat de nieuwe bus daar bij helpen!
Goed: eerlijke prijs kwaliteitverhouding voor een nette bus. Snel: om 08:30 opgehaald op het station Barneveld en om 09:30 rijdt ik weg met mijn nieuwe bedrijfswagen. Duidelijk: fijn advies en transparante afspraken. Bedankt Gert en Tamara!
Bedankt voor het delen van je ervaring en het mooie compliment! We zijn blij te horen dat je onze service als Goed, Snel en Duidelijk hebt ervaren — precies waar we voor staan. Fijn dat alles soepel is verlopen en je snel de weg op kon met je nieuwe bedrijfswagen. Dankjewel voor het vertrouwen!
goed geholpen, duidelijk gecommuniceerd , heel tevreden over Dutch Vans. kom zeker na mijn leasecontract weer terug voor een nieuwe bus
Wat super om te horen! 😊 Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en communicatie. We kijken er nu al naar uit om je na je leasecontract weer te mogen helpen aan een nieuwe bus. Tot dan!
Hele goede ervaring. Alles was enorm snel geregeld. Een dikke pluim voor Esther en Tamara! Die hebben alles tot in de puntjes verzorgd. Mooie Ford Transit gekocht en mijn oude Caddy met 440.000 kilometer achtergelaten. Die heeft zijn werk erop zitten. Ook een originele DutchVans wagen. Hopen dat de nieuwe Ford het weer zo goed gaat doen!
Wat een mooie mijlpaal – 440.000 km, respect voor die Caddy! 😄 Super dat je zo tevreden bent, en Esther en Tamara gaan glimmen van je compliment. Geniet van je nieuwe Ford Transit, op naar de volgende ton(nen)!
Vriendelijk en snel geholpen. erg blij met onze nieuwe bus
Superleuk om te horen, dankjewel! We vonden het ook een gezellig ophaalmoment – die foto is top geworden 😊 Veel plezier met de nieuwe bus en succes met Vlocare!
ik ben super goed geholpen en super snel kwam de Bus beschikbaar, sneller dan verwacht om hem op te halen top team!
Wat geweldig om te horen, Giomani! Gefeliciteerd met je eerste bus én met de stap om voor jezelf te beginnen als schilder — een mooi en spannend avontuur. We zijn blij dat we daaraan hebben mogen bijdragen en dat alles sneller verliep dan verwacht. Bedankt voor je vertrouwen in DutchVans. Veel succes en veilige kilometers gewenst met je nieuwe bus!
Fijn gesprek, snel tot zaken gekomen en de auto stond al snel klaar voor gebruik.
Bedankt voor je mooie woorden, Wesley! Fijn dat we je snel hebben kunnen helpen toen je eigen bus het ineens begaf. Altijd tof om jonge ondernemers zoals jij te zien groeien en eigen klussen aan te pakken. We hebben hard gelachen om die filmpjes van Vajon Wegenbouw — dat maakt zo’n aankoopmoment extra leuk. Veel succes met je werk en maak mooie meters met je nieuwe bus!
Snelle levering. Via internet kwam ik bij jullie, alles snel geregeld. Mooie MB Sprinter rijker. En in de buurt ;)
MooiWark, Van Engelenhoven! Wat fijn dat je via internet bij ons uitkwam én ook nog eens lekker in de buurt. Geniet van die dikke Mercedes-Benz Sprinter — die staat je goed! Jij bent een echte makke beer: rustig, maar weet precies wat je zoekt.
we zijn goed geholpen door dit bedrijf. alles snel en duidelijk. we nemen de bus nu mee! dankjewel.
Dankjewel! Fijn dat alles snel en duidelijk geregeld was. Succes met je werk in Amsterdam en veel plezier met de bus!
ik heb inmiddels meerdere bussen gekocht bij dutchvans en altijd prima geholpen geen poespas gewoon goed en toen ik een probleem had met een bus hebben ze dat keurig opgelost dit was bij andere bedrijven wel anders
Wessel, je bent een vaste waarde voor ons — 26 bussen inmiddels, en nu zelfs 3 tegelijk! Dank voor je vertrouwen en de fijne samenwerking door de jaren heen. We blijven ons best doen, ook als er iets misgaat. Op naar nog veel meer succesvolle ritten!
top
Bedankt voor uw review, Edward! Korte woorden, maar krachtig – en we waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om iets te plaatsen. Veel plezier gewenst met de Mercedes-Benz Sprinter.
Tevreden met de aflevering .
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons advies én de aflevering van uw Renault Master bakwagen. We wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe.
Transparant en eerlijk, geen problemen met inruilen oude bus. Nette prijs voor teruggekregen ondanks storingen.
Bedankt voor uw positieve reactie. Goed om te horen dat u onze werkwijze als transparant en eerlijk heeft ervaren en dat de inruil van de oude bus soepel is verlopen.
via internet gevonden , ben spontaan binnen gelopen en werd meteen heel goed geholpen. website was top. proefrit was goed , inruil was goed.
Hartelijk dank voor uw spontane bezoek en mooie reactie. Extra fijn om te horen dat u onze website prettig vond – dat is iets waar we veel aandacht aan besteden, dus het is goed om te weten dat dat wordt gewaardeerd. Ook fijn dat u direct goed geholpen werd en dat zowel de proefrit als de inruil naar wens waren. We wensen u veel veilige kilometers toe en zien u graag terug!
super vriendelijk en zeer goed geholpen
Fijn dat je onze service zo hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe bus!
Op zoek naar een bus bij mij in de regio binnen gelopen bij DutchVans. Daar liep ik verkoper Samuel tegen het lijf die ik nog kende van de judomat. Hem daar weleens een lesje geleerd. Met hem een selectie wagen uitgezocht en deze bekeken. Na een paar opties de juiste bus gevonden voor mijn werk. Uitgebreide proefrit gemaakt en beviel prima. Alles is 100 procent geregeld. Als je even moet wachten hebben ze heerlijke koffie. Dat maak je bij andere autobedrijven wel eens slechter mee. Blij om geslaagd te zijn in mijn eigen dorp bij leuke gezellige mensen!
Leuk om te horen dat je geslaagd bent bij DutchVans, Rick! Bijzonder om elkaar na al die jaren weer tegen te komen – dit keer niet op de judomat, maar tussen de bussen. Met een ippon de juiste keuze voor een mooie Crafter gemaakt. Veel veilige kilometers gewenst met je nieuwe bus!"