Goed geholpen door Gert en Jurrian

Graag tot de volgende keer voor de volgende bedrijfswagen.

Duidelijk en goed!

Tamara is heel lief!

fijne sercice

goed geholpen fijn service een aanrader

Professioneel & vriendelijk!

Ik heb deze aanbesteding als heel prettig ervaren. De medewerkers van Dutchvans zijn behulpzaam en willen zeker weten dat je een goede keuze maakt. Ik heb een goed gevoel bij dit bedrijf en ook bij mijn aankoop. Dit komt door de professionele houding van het bedrijf met een vriendelijke sfeer! Bij aflevering nog even geholpen door de collega inbouwer betreft de inbouw achterin.

good

obrigado

super service

snel en duidelijke service. en ook altijd bereikbaar.

snel en mooi service.

snel en mooi service.

Volledig

Snelle, heldere communicatie en transparant. Zeer tevreden over het aanbod en de algehele service

vriendelijk, helder en servicegerichte firma

prima ervaring, heldere taal en service gericht. vriendelijkheid en duidelijkheid goed geregeld.

Vlotte service

Snel geholpen

Goed en snel geregeld

Goede service, we zijn snel geholpen. Gert heeft ons geholpen en goed geadviseed.

professioneel, snel en alles heel duidelijk

De uitstraling is professioneel. Het personeel is ter zake kundig en je wordt vriendelijk te woord gestaan. de bussen staan per merk gegroepeerd waardoor het makkelijk is de gewenste bus te vinden en met andere te vergelijken. De overdracht gaat soepel en ook financieel wordt je goed en snel geholpen.

goed bedrijf

Super vriendelijk en alles liep lekker soepel. Echt blij met de service en mijn nieuwe bus!

komen afspraken na

bus aangexhaft omdat andere niet door apk kwam

heel goed

goed en netjes geholpen prima service

ik ben super geholpen met en bedrijfs wagen

ik ben super goed geholpen met en nieuwe bedrijfs bus. zeker en aanrader

goede duidelijke service

goede duideljike service gekregen, voor inruil een goede prijs gekregen alles helemaal top verlopen

Allemaal topper

Goede en snelle sevice, klantvriendelijk!

Volle bak aan sterren!

Het is erg gezellig. Dit is niet de eerste keer dat we er zijn. We hebben al 5 keer eerder een bus gekocht. Altijd alles perfect geregeld.

Ik heb de aankoop als positief ervaren!

DutchVans tegen gekomen toen ik aan het surfen was op het internet. Afspraak gemaakt en de wagen die ik wilde kopen stond keurig netjes klaar voor de proefrit. Gezellig verkoop gesprek gehad. Mijn huidige bus ingeruild tegen een eerlijke prijs. De afwikkeling met de lieve dames van de aftersales ging soepel. Ook ging alles sneller dan verwacht Er hangt een relexete en gezellige sfeer. De Instagram filmpjes zijn super leuk.

Met veel rust en aandacht een auto geleverd.

Goede service, nemen alle tijd om je te adviseren.

Fantastisch!

We hebben een super mooie Vito gekocht. Alles is snel en goed afgewikkeld.

Prettige samenwerking

Perfecte service 5 dikke sterren verdienen ze bij DutchVans

Mooie lieve knappe mensen bij DutchVans. Ik heb heel veel vertrouwen in dit bedrijf en in de bus die ik heb gekocht. Ik keek op de website die was erg overzichtelijk en ik kon goed vinden wat ik zocht. Ze hebben erg veel keuze in mooie bussen. Ik beveel dit bedrijf aan bij al mijn vrienden familie en kennissen want het is erg gezellig hier. De sfeer is goed. In 1 Nederlands woord TOP!

Top bedrijf

Vrijdag een bus uitgekozen via de site, zaterdag een afspraak gemaakt voor een proefrit en meteen verkocht. Speciaal op verzoek levering binnen 4 dagen geregeld. Transparant, klantvriendelijk en gezellig bedrijf.

Mercuriusweg 41

3771 NC Barneveld