goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zijn zeer klant vriendelijk en een Top verkoper

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met alles zeer tevreden, goede afspraken en uitwerking.\r\nKlein minpunt ik zou de code nog ontvangen van mijn radio die ze zouden opvragen bij ford, helaas niet meer ontvangen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Iveco Daily gekocht. Bedrijf gevonden via Marktplaats, hoewel de advertentie op MP iets anders was opgesteld dan de bus in werkelijkheid was ben ik prima geholpen en heb met een goed gevoel een bus gekocht, aftersales ook prima.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel en gemakkelijk een goede bus kunnen kopen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen. Personeel denk mee. Afspraken zijn goed nagekomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ongedwongen\r\nFijn geholpen\r\nBetrouwbaar\r\nRecht door zee

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door het team van Dutch Vans.\r\nErg te spreken over de afhandeling van de koop en de oplevering.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vergeleken met andere bedrijven,vond ik Dutch Vans\r\nnog het beste contact.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik dus bus nu paar dagen maar heb het idee dat remblokken zijn versleten, ik hou het effe in de gaten

voldoende, een redelijke ervaring

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar en klant vriendelijk bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een bedrijf dat correct en professioneel overkomt.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf alleen jammer dat de sitebars er nog niet waren

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, professioneel, betrouwbaar, geen praatjes gewoon to the point. Denken mee in oplossingen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon goed bedrijf in de regio voor bestelwagens , kijk eigenlijk niet verder als ze de juiste auto hebben staan .

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed behandeld, alles Keurig gedaan wat afgesproken was.

Mercuriusweg 41

3771 NC Barneveld