Mooie bakwagen gekocht. Correct geholpen daar de duidelijke verkoper Gert. Het ophaal moment was geweldig. Het was erg koud buiten en ik kwam binnen in het warme kantoor en kreeg een lekker warm kopje koffie in mn handen. Tamara heeft alles super uitgelegd en printjes gemaakt. We hadden een gezellig en leuk gesprek gehad. CHTOERI
Wauw, 6 sterren zouden we het liefst ook geven! 😄⭐ Geweldig om te horen dat alles zo goed geregeld was en dat je meteen lekker warm binnenkwam met een kop koffie ☕. Gert en Tamara zullen blij zijn met je complimenten!
Inmiddels mijn 6e wagen gekocht. Alles verloopt altijd naar wens. Mochten er wel problemen zijn wordt dit snel en goed verholpen. Dat is heel veel waard voor mij.
Wauw, al je zesde wagen bij ons! 😄 Dat is pas vertrouwen in DutchVans, geweldig! Fijn om te horen dat alles altijd soepel verloopt en dat we eventuele problemen snel kunnen oplossen — daar doen we het voor.
Mercedes benz citan gekocht. Ik kon snel rijden met de bus . Kom graag weer terug voor de volgende bus
Wat een mooie review, dankjewel! 😄 Fijn om te horen dat alles perfect geregeld was en dat je zo snel met je Citan de weg op kon. Daar doen we het voor bij DutchVans!
Ik ben hier heel goed geholpen en ben dus zeer tevreden met de service.
Dankjewel voor deze mooie woorden! 😄 Super om te horen dat je zo goed geholpen bent en tevreden bent met onze service.
Dit is de derde bus die ik hier koop en ben weer goed geholpen. Nu op naar de vierde
Kijk, daar worden we blij van! 😄 Al de derde bus bij ons gekocht — dat zegt alles. Dankjewel voor het vertrouwen! Mooi dat we je weer goed hebben kunnen helpen. Op naar nummer vier, we zetten ‘m alvast voor je klaar
Na het online zien van een advertentie heb ik er gelijk op gereageerd en werd dezelfde dag nog terug gebeld door de mensen van Dutch vans. Dit zorgde ervoor dat het gelijk fijn voelde voor mij om verder met ze in zee te gaan. Na een test rit te hebben gemaakten nog steeds met veel vriendelijkheid en geduld behandeld werd ben ik blij om hier mijn eerste bedrijfsbusje te hebben gekocht1
Mooi om te horen dat het contact vanaf het eerste moment al goed voelde en dat de proefrit dat alleen maar bevestigde. Gefeliciteerd met je eerste bedrijfsbus! 🚐 Super dat je die bij DutchVans hebt gevonden.
Eerst een keertje geweest om bij dit bedrijf te kijken (kon gewoon zonder afspraak). Toen een mooie Crafter uitgezocht. Week daarna teruggekomen en een proefrit gemaakt. De voorwaarden werden duidelijk uitgelegd door de nette verkoper Gert. Het ophaal momont perfect geregeld door Esther en Tamara. Voor mijn volgende bussen kom ik weer bij DutchVans
Geweldig om te lezen dat je het proces van begin tot eind zo prettig hebt ervaren. Daar doen we het voor. Gert, Esther en Tamara krijgen je complimenten zeker door.
Snel geregeld en eerlijke inruil. Mercedes sprinter ingeruild en knoppe transit meegekregen. Binnen een uurtje geregeld, top!
Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat de inruil en aflevering zo snel en soepel geregeld waren. Veel plezier met je Transit en graag tot de volgende keer!
vanaf het eerste contact moment goed, op de hoogte gehouden van alles en de service goed. ook het contact van afleveren goed.
Fijn om te horen dat je vanaf het eerste contact goed bent geholpen, dat we je steeds goed op de hoogte konden houden en dat het aflevermoment naar wens was.
serviciul a fost rapid,profesionist si foarte bine organizat.
Mulțumim mult pentru review-ul tău! Ne bucurăm că serviciul nostru rapid, profesionist și bine organizat a fost peste așteptările tale. Îți dorim drumuri sigure și abia așteptăm să te ajutăm și data viitoare!
Eerste keer bij Dutch Vans geweest. We zijn door Djayden geholpen. Dat ging erg goed. Goede info gehad en keurig netjes behandeld. Alle collega's waren aardig en ondanks de drukte snel en goed geholpen. Ervaring is zeker de moeite en voor herhaling vatbaar! Aanbeveling voor iedereen.
Wat een mooie review, dankjewel! Geweldig om te horen dat Djayden en onze collega’s je zo goed hebben geholpen, ook tijdens de drukte. Fijn dat je ervaring zo positief was en dat je ons aanbeveelt. We zien je graag terug!
Ik ben heel tevreden, Alles is top geregeld. Dankjewel Jurrian, Tamara en Esther!! Heel erg dankbaar. Ik ga mijn volgende bus weer kopen bij DutchVans. Het zijn leuke mensen.
Wat een fantastische review, dankjewel! Geweldig om te horen dat alles zo goed geregeld was en dat Jurrian, Tamara en Esther je zo goed hebben geholpen.
Dit is een heel menselijk bedrijf. Hier werken gezellige en authentieke mensen. Zij maken het verschil! De mensen die hier werken zijn een tikkeltje gek, maar dat maakt het een mooi uniek team. Betreft verkoop, werkplaats en afhandeling is alles goed geregeld. Dikke 10!
Wat een fantastische review, dankjewel! Geweldig om te horen dat je onze mensen als gezellig en authentiek ervaart en dat ons team het verschil heeft kunnen maken.
Eerst een keertje wezen kijken en wat informatie opgevraagd 2 dagen later een aankoopkeuring laten uitvoeren deze was goed en de wagen direct mee genomen naar het mooie Limburg!
Fijn om te horen dat alles van informatie opvragen tot de keuring en aflevering soepel is verlopen.
Als Stichting zijn we enorm goed geholpen en is er op alle fronten met ons meegedacht in de aanschaf van een mooie bus die voor het goede doel ingezet zal gaan worden
Het is makkelijk zoeken op de website van DutchVans. De meest interessante bus kwam er snel uit. Ik heb deze zo door de telefoon gekocht. Dat ging gigantisch gemakkelijk!
Na het maken van een afspraak gingen wij naar een bakwagen kijken. De service was top we konden hem gelijk meenemen.
Heel goed zeer warm welkom
Wat leuk om te lezen, dank je wel! Een warm welkom en een goed gevoel bij je aankoop vinden we bij DutchVans heel belangrijk. Veel plezier met je wagen en graag tot ziens!
Ik heb een goede auto gevonden in de Partner die ik heb gekocht. Het aankoop proces ging soepel en de dames van het ophaal moment erg gezellig!
Geweldig om te horen dat je zo prettig bent geholpen en dat je jouw perfecte Partner hebt gevonden. Fijn dat het aankoopproces soepel is verlopen en dat onze collega’s bij het ophaalmoment er een gezellige ervaring van hebben gemaakt.
hele aardige medewerkers en een super fijne service.
Super om te horen dat je onze service en collega’s zo positief hebt ervaren. Daar doen we het bij DutchVans elke dag voor.
Dik tevreden met de nieuw gekochte Ford Transit. Via marktplaats deze bus gevonden en gelijk gebeld voor een afspraak en de bus stond klaar voor de proefrit. deze beviel en gelijk gekocht. Weekje later kon ik hem al ophalen. Kreeg een mooie fles en aanstekers!
Geweldig om te horen dat je zo blij bent met je Ford Transit. Fijn dat alles vanaf het eerste contact tot aan het ophalen zo soepel is verlopen. Mooi dat de proefrit beviel en dat je snel weer op weg kon.
Via internet ben ik bij DutchVans gekomen. Ze denken bij dit bedrijf goed mee met je en hebben empathie. Vandaar dat ik goed geholpen ben. Nette bussen die er goed uit zien. Goed geholpen door Samuel, gezellige gozer met een leuke babbel. Kennis van zaken. Afhandeling ging ook goed. Ze communiceren snel en je krijg netjes een berichtje één dag van tevoren. Bedankt Esther & Tamara! Fijne zaak! :)
Wat een geweldige review, dank je wel! Fijn om te horen dat je onze manier van meedenken, de communicatie en de afhandeling zo positief hebt ervaren. Mooi dat Samuel je goed heeft geholpen en dat ook het contact met Esther en Tamara prettig is verlopen — dat geven we met plezier aan ze door.
Via google deze bakwagen gevonden. Gelijk een afspraak gemaakt om de wagen te bekijken. Koop snel afgerond en nu verhuizingen doen met deze dikke bakwagen. De koffie is top!
Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat je ons via Google hebt gevonden en dat alles snel en soepel geregeld was. Mooi om te horen dat de bakwagen al volop in actie is voor de verhuizingen 💪 En de koffie… die blijft natuurlijk klaarstaan als je weer langskomt ☕😉
2x nieuwe 4x4 bussen gekocht! Alles snel en vlot geregeld. No nonsense! Wij zitten ook in Barneveld gevestigd met het bedrijf, dus dit was mooi een thuiswedstrijd!
Via internet DutchVans gevonden. Gebeld voor een afspraak en kon direct terecht. Keurig geholpen door de grappige verkoper. Heb een mooie bus gevonden en aangekocht. Mijn inruilbus voor een goede eerlijke prijs kunnen inruilen.
Bedankt voor uw mooie review! 😊 Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw aankoop en de inruil van uw bus. We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent met uw nieuwe bus.