Dutchvans heeft mij heel goed geholpen met mijn nieuwe bus Ze hebben ook hun best gedaan dat ik mijn bus eerder dan afgesproken datum kon ophalen Vriendelijk bedankt voor alle moeite, Dutchvans is zeker aan te raden
We doen altijd ons best om nét dat stapje extra te zetten – super dat het is gelukt om de bus eerder klaar te hebben. Mooi dat je tevreden bent, daar doen we het voor! 😊
ik ben heel goed geholpen door Jurrian, en kom graag over 10 jaar weer terug.
Wat geweldig om dit te horen – 10 jaar geleden je eerste bus bij ons, en nu weer terug voor de volgende! 🚐💪 Dankjewel voor je vertrouwen Kampas Klus & Onderhoudsbedrijf. Jurrian geeft het door, hij had er ook veel plezier in om je te helpen! 😄
Dutch Vans verkoopt gebruikte bestelwagens. Ze werken zeer helder tijdens het hele koop proces en bieden full service na aankoop en voor levering. Fijn bedrijf om een Bestelbus te kopen.
Bedankt Jaap, wat een mooie woorden! 🙏 Transparantie en service – dat is precies waar we voor staan, dus fijn om te horen dat je dat zo hebt ervaren. We wensen je veel veilige en succesvolle kilometers toe in je bestelbus! 🚐💨
Goed geholpen super personeel.
Super om te horen dat jullie zo tevreden zijn met onze service én ons team. Daar worden we blij van!
we zijn supergoed geholpen
Top geregeld, goed geholpen én tevreden? Dan hebben we ons werk goed gedaan
Goed geholpen bij verkoop en blij met de aankoop!
Thanks Robert! 👊 Super blij horen we graag — dat is precies waar we het voor doen! Fijn dat je zo goed bent geholpen en helemaal happy bent met je nieuwe bus. 🚐✨
Het is een erg gezellig bedrijf. Heel blij met mijn nieuwe dubbelcabine Sprinter. Ik belde naar de verkoopafdeling en kreeg Gert aan de telefoon. Keurig geholpen! Veel aanbod. Proefrit gemaakt en daarna het met Samuel rond gemaakt. Aftersales proces verloopt goed en snel! Ze konden ook een aantal woordjes in het Grieks en dat gaf voor mij herkenning en vond ik leuk om te horen. Gezellig bedrijf met goeie service en denkt met je mee. Alles is snel geregeld!
Wat een heerlijk bericht om te lezen – efcharistó! 🇬🇷😄 Wat leuk dat je onze service zo hebt ervaren: gezellig, snel en meedenkend – precies waar we voor staan! We geven Gert en Samuel natuurlijk even een high five namens jou. Geniet van je dubbelcabine Sprinter en wie weet: tot ziens bij Dutch Vans (of moeten we zeggen: Ντάτς Βανς)!
:)))))))
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen!
We are happy with the volkswagen crafter and, are coming back next year . thanks Team Dutch Vans
Wat een fijne review – superbedankt! 🙌 Heel tof om te horen dat jullie blij zijn met de Volkswagen Crafter. We kijken er nu al naar uit om jullie volgend jaar weer te mogen verwelkomen!
snel geholpen en denken goed mee
Wat een topbericht – dankjewel! 💪 Superfijn om te horen dat je onze service als snel en meedenkend hebt ervaren. Zo doen we het graag! 😄
Ik had een nieuw busje nodig voor mijn bedrijfje. Hier kon ik snel terecht en werd ik goed en vriendelijk geholpen. Alles werd ook duidelijk uitlegd.
Wat fijn om te horen dat alles zo vlot en duidelijk is verlopen! 😊 Bedankt voor je mooie woorden – we helpen ondernemers zoals jij graag snel weer op weg. Veel succes met je bedrijf en je nieuwe bus! 🚐💨
Je word snel geholpen en erg fijne mensen… Als je naar andere auto’s wilt kijken doen ze daar niet moeilijk over en krijg je ook gewoon de sleutels mee… Ook de financiële check is erg snel gebeurd… Ook bieden ze een zekerheidspakket aan van 3 maanden voor garantie waar zo’n beetje alles onder valt zeker de moeite waard deze te nemen… Wederom is het wel echt een aanrader om hier je auto te kopen..
Super bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review! 🙌 We vinden het belangrijk om eerlijk en makkelijk te zijn, zodat jij met een gerust hart de juiste keuze kan maken. Fijn om te horen dat onze snelle service en het zekerheidspakket zo gewaardeerd worden. We doen ons best om het altijd zo prettig mogelijk te maken. Heel veel plezier met je bus en tot de volgende keer bij DutchVans! 🚐
Duidelijk behulpzaam en goede service
Professioneel en behulpzaam zijn precies de kern van wat we willen bieden. Fijn dat je dat zo hebt ervaren.
goede service snel geregeld
Yes, daar doen we het voor! 💪 Bedankt voor je review. Veel plezier met je dikke V6.
Vakbekwaam en enthousiast personeel. Elke keer als ik een bedrijfswagen koop ga ik naar DutchVans. De sfeer is gezellig en persoonlijk. Het zijn echte mensen die eerlijk advies geven en altijd in oplossingen denken. Heb nu al 3 wagen aangekocht via DutchVans en dit is zeker niet de laatste. Tevens moet ik bekennen dat ik een goede marktconforme inruilprijs kreeg voor mijn oude bus en dat we de nieuwe scherp konden aankopen.
We vinden het supertof dat je elke keer weer voor DutchVans kiest. Daar worden we echt blij van. Onze collega’s doen het met plezier en vanuit eerlijk advies – dus mooi dat je dat zo waardeert. We kijken uit naar de vierde.
aardig personeel ,snel efficient en to the point
Wat een leuke review, dank je wel! 😊 Fijn dat je onze service als snel, efficiënt en to the point hebt ervaren – precies wat we nastreven 💪 En extra leuk dat er ook tijd was voor een goed gesprek over Polen 🇵🇱⛪️ Sebas vond het gezellig!
Vanaf begin waren ze al gastvrij en helpen je graag. Ik raad ze zeker aan.
Gastvrijheid en openheid vinden we superbelangrijk, dus tof dat je dat zo hebt ervaren. En dat je ons aanbeveelt… da’s echt de kers op de taart 🍒
Dank aan Gert voor jouw fijne, open, eerlijke en positieve begeleiding. De aankoop van een bestelbus doe je niet regelmatig, jij gaf ons de tijd te ervaren, te bespreken, en te voelen. Dank voor jouw begrip, ook tijdens de overdracht en de afhandeling van alle praktische zaken. Jouw open, menselijke benadering met inlevingsvermogen maakt het verschil. Dank ook aan Tamara & Esther voor de afhandeling van het administratieve gedeelte, jullie zijn toppers! Keep up the good work & make a difference in this world! Liefs Frits & Yvonne Heart2Heart
Wauw… dit is er eentje die binnenkomt ❤️ Dank je wel voor je mooie woorden en het vertrouwen. Gert, Tamara en Esther hebben dit met een grote glimlach gelezen – supertof dat jullie onze manier van werken zo hebben ervaren. We vinden het belangrijk dat zo'n aankoop goed voelt, en dat het ook een beetje leuk is – dus geweldig om te horen dat dat gelukt is. Heel veel plezier met de bus
Ik ben fijn geholpen door aardige mensen Van moment van komen kijken tot aflevering Eén goeie inruilprijs gekregen En een mooie sprinter bakwagen terug gekocht. Bedankt daarvoor Marc Bouwman
Wat een mooie review – dank je wel! 😊 Super om te horen dat je van begin tot eind zo prettig geholpen bent, en mooi dat je tevreden bent met je inruil én je nieuwe Sprinter bakwagen 💪 Daar doen we het voor!
mooie bedrijfswagen gekocht bij Dutch Vans Ik kom graag terug voor een volgende bus
Wat een mooie woorden – dank je wel! 🙌 Samuel gaat hiervan glunderen 😄 Supertof dat je zo tevreden bent én met een mooie bedrijfswagen naar huis bent gegaan. Je bent natuurlijk altijd welkom voor je volgende bus – de koffie staat klaar! ☕🚐
super geholpen door de medewerkers en met een leuke bus de deur uitgegaan
Yes! Dat horen we graag 💪 Superleuk dat je zo goed geholpen bent én blij de deur uit bent gegaan met je nieuwe bus. Veel veilige en leuke kilometers gewenst – en als je 'm ooit komt inruilen voor een nog vettere, weet je ons te vinden! 😄🚐
erg meedenkend en dienstbaar
Bedankt Tony, Mooie woorden daar worden wij blij van! Heel veel plezier van je dikke Sprinter.
prettig
Leuk om te horen dat je prettig bent geholpen. We hebben ons best gedaan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hopelijk kan je de onderneming verder uitbouwen met de wat grotere bus! Veel plezier met de mooie Vivaro.
Gevonden via internet, eerste auto die ik hier heb gekocht. Lease en after sales duidelijk uitgelegd.
Zdrawe, Drasti, Cacksi Dobre!!! Van harte gefeliciteerd met de aankoop van de mooie Vito. Het ophaal moment was een feestje!!
hele fijne bus kunne kopen voor een hele scherpe prijs met goede service
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de bus én onze service. We doen ons best om altijd dealerkwaliteit te leveren voor groothandelsprijzen — en het is top om te zien dat dat wordt gewaardeerd. Veel rijplezier gewenst en hopelijk tot ziens!