Uitstekende service

Het is belangrijk om te weten dat de klant tevreden is, zowel over de service die ze na 10 uur 's ochtends ontvangen, de exportactiviteiten(Manni), als over de professionele en beleefde medewerker. Ik weet precies waar ik mijn volgende auto ga kopen.

• ¿Nos recomendarías?

prima ervaring, vrolijke eerlijke mensen

ik kreeg een goede prijs voor de inruil en een transparant verhaal. als je belt met vragen wordt je altijd goed geholpen.

Uitstekende service!

Voor de tweede keer een mooie bus aangekocht en heel blij! Uitstekende service en ruime aanbod. Het personeel is ook super vriendelijk!

Netjes geholpen!

Super goed bedrijf, heel netjes en snel geholpen. Aflevertijd was top. Over 3 á 4 jaar kom ik hier terug voor een elektrische bus! Ik heb andere mensen al aanbevolen om hier een bus te kopen. Heb je er een bus nodig? Kom naar DUTCH VANS!

SNEL GEHOLPEN EN GEREGELD

SNELLE SERVICE, VRIENDELIJK ONTVANGEN EN GEHOLPEN

BEDANKT!!!

super goed geholpen, top bedrijf, vriendelijke mensen. aanrader.

Vriendelijke mensen, goede auto's

Mijn oude bus ingeruild op een jongere gebruikte bus. Vanaf moment 1 dat ik binnenliep bij Dutch Vans, voelde het welkom, niet opdringerig en je vragen worden allen beantwoord.

heelmaa goed was

Dutch Vans , Dank je wel voor de goede service ! Voor de volgende bus ko ik ook weer bij jullie terug.

GEWELDIGE SERVERS

HELEMAAL TOP!

Super snel,

Vandaag om 14:00 binnengelopen en om 15:30 met twee nieuwe sprinters weg. Super bedankt en wij komen zeker terug!

soepel en betrouwbaar

ik vind de customer care soepel

Goed geholpen!

Het bevalt mij super goed hier. Inruilprijs was ook gewoon goed. Heb mijn Mercedes Vito ingeruild op een dijk van een Mercedes Sprinter. 6 jaar lekkermet de Vito gereden en nu tijd voor iets nieuws. Een frisse wind! Fijne mensen hier. Aardige verkoper, lieve mevrouw Esther van aftersales hielp mij heel aangenaam met de verdere afhandeling. Kenteken was snel binnen! Kortom, een dikke 9 voor DUTCH Vans!

GOED EN SNEL GEHOLPEN

DUTCH VANS HEEFT ONS GOED EN SNEL GEHOLPEN MET DE AANSCHAF VAN ONZE NIEUWE BEDRIJFSWAGEN.

Top service.

Vanaf het begin tot het eind super fijn en prettig geholpen. Aanrader.

WAS HELEMAAL PERFECT

ALLE AFSPRAKEN DIE VAST GESTELD ZIJN WAREN NA GEKOMEN, VRIENDELIJKE STAFF, SUPER BEHULPZAAM. LEKKERE KOFFIE BIJ HET AANKOMNEN, EN BIJ GEBREKKEN DE REGELING HEEFT SNEL PLAATSGEVONDE. ZEKER AAN TE RADEN.

Een top bedrijf

Gekomen bij Dutch Vans via internet. Heel fijn geholpen goede service. Kwaliteit en veel keuze. Kort gezegd een bedrijf waar we zeker terug komen en aanraden.

Goeie inruilprijs!

Inmiddels mijn 2e DUTCH Vans bus rijker! Heel erg blij met de service en de medewerkers hier. Fijn bedrijf met goeie bussen. Sfeer is top hier! Ik zou iedereen aanraden om je bus hier te kopen.

TOP

SUPER NETJES GEHOLPEN MET EEN NIEUWE BUS.

Snel kunnen rijden

Bedrijfswagen gekocht op woensdag en vrijdagochtend kan ik er al mee aan de slag ben super tevreden en kom graag terug voor de volgende bus team DutchVans bedankt !!

erg goed geholpen en ruime keus

groot aanbod aan bedrijfswagens word goed geholpen en uitstekende prijzen

Nette service!

Netjes geholpen. Telefonisch ingebeld voor deze Crafter en alles vlot geregeld. Bedankt!

HELEMAAL TOP

GOEDE SERVICE LEUKE MENSEN topppp!!!!!

netjes geholpen

fijn gesprek gehad, snel een afspraak kunnen inplannen en snel met een mooie bedrijfsbus op pad!

Aardige mensen, goede prijzen.

Mijn eerste terugbelcontact was netjes op tijd en een aardige meneer met verstand van zaken haalde me over om te komen kijken. Eenmaal op het bedrijf werd ik uitstekend geholpen. Lekkerekoffie en water voor de hond.

VRIENDELIJK EN GOED GEHOLPEN

mooie bus gekocht, werd goed nagekeken, fijne service

Mercuriusweg 41

3771 NC Barneveld