Fijn dat alles goed is verlopen bij DutchVans 😉
Binnen 2 dagen alles geregeld van auto rijklaar maken tot de lease
Binnen 2 dagen alles geregeld — dat is bij DutchVans gewoon hoe we het doen
Groot aanbod aan bedrijfswagens, zijn allemaal keurig gepoetst. Personeel zeer vriendelijk, wij werden goed geholpen en alles duidelijk uitgelegd. Klanttevredenheid staat hier hoog in het vaandel!
Dank voor de mooie woorden! Fijn dat ons aanbod, de service en de uitleg goed bevallen.
snelle handel en auto netjes afgeleverd
Fijn dat alles snel geregeld werd en dat de auto netjes is afgeleverd.
Via marktplaats DutchVans gevonden. Kwam kijken voor een bus. maar die werd het niet. Gelukkig is er heel veel keuze en daarom snel een mooi alternatief gevonden. De wagen is zeer netjes afgeleverd door Tamara! Mijn oude bus kon ik gemakkelijk inruilen. Werd netjes getaxeerd. Kom ik er na aankoop achter dat mijn buurman in dezelfde week ook een mooie dutchvans bus heeft gekocht. nu staan ze naast elkaar in de straat!
Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat u via Marktplaats bij DutchVans bent uitgekomen en, ondanks dat de eerste bus het niet werd, toch snel een passend alternatief heeft gevonden uit onze ruime voorraad. Complimenten geven we uiteraard graag door aan Tamara voor de nette aflevering 👌 Ook mooi dat de inruil naar tevredenheid is verlopen. En hoe leuk dat nu zelfs uw buurman ook in een DutchVans rijdt — twee naast elkaar in de straat, dat zien we graag!
Inmiddels de 2e bus gekocht hier. Mijn zoon Dragan heeft er al 5 gekocht. Wij zijn mega blij met de service, aanbod en de mensen. Hier werken fijne mensen. Als je iets snel geregeld wilt hebben voor een andere bus, heeel gauw hierheen bellen. DUTCH Vans regelt het!
Wat een geweldige review, dank u wel! THE BEST — dat lezen we natuurlijk heel graag 😊 Fantastisch dat u inmiddels uw tweede bus bij ons heeft gekocht en dat uw zoon Dragan zelfs al vijf keer voor DutchVans heeft gekozen. Dat vertrouwen waarderen we enorm. Mooi om te horen dat onze service, het aanbod én onze mensen zo worden gewaardeerd. Daar doen we het voor!
WIJ ZIJN GOED GEHOLPEN MET HET VINDEN VAN EEN NIEUWE BUS. WIJ RADEN HET BEDRIJF ENORM AAN. DANK VOOR DE TOPSERVICE.
Bedankt voor het vertrouwen en veel plezierige en veilige kilometers gewenst!
Ik had een afspraak gemaakt en kwam kijken voor een Custom. Deze wagen had een achterklep en ik wilde perse twee achterdeuren. Teleurgesteld wilde ik vertrekken. Gelukkig bood de vriendelijke roodharige knul een alternatief aan. Hij verzette een aantal bussen zodat ik een proefrit kon maken met deze wagen. Het was een voltreffer reed ook geweldig en had de twee gewenste achterdeuren. Tevens had dit model ook lederen bekleding. De verkoper was erg duidelijk en had geen praatjes. 2 dagen na aankoop kon ik mijn nieuwe Custom ophalen.
Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Jammer dat de eerste Custom niet helemaal aansloot, maar met een voorraad van zo’n 400 bussen hebben we gelukkig altijd meerdere alternatieven klaarstaan. Mooi dat we samen de perfecte match hebben gevonden. Veel plezier met je nieuwe Custom.
Nog nooit eerder bij DutchVans geweest. Bewust gaan zoeken naar een bedrijfswagen bij dit bedrijf omdat ik vaak over de A1 rijdt en zag dat ze veel mooie bussen hebben. Uiteinedlijk een mooie Iveco Daily gevonden. Het is een hele praktische wagen. Aardige verkoper. Maar de afthersales zijn helemaal toppers. De koffie is heerlijk gezet door een vriendelijke knaap.
Subliem, dank voor deze mooie review! Leuk om te lezen dat u ons onderweg op de A1 heeft ontdekt en bij ons bent uitgekomen. De Iveco Daily is inderdaad een praktische en sterke bus – fijn dat hij zo goed bevalt. Mooi dat u onze aftersales én de koffie zo waardeert, dat geven we graag door 😉 Veel veilige en comfortabele kilometers gewenst en graag tot ziens bij DutchVans!
bij dutch vans mijn bus gekocht super geholpen zeer tevreden
Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en tevreden bent met uw bus.
goede ervaring
Veel plezier met de bus en graag tot ziens bij DutchVans!
Met een lach wordt de telefoon opgenomen, goed geholpen en met een lach afgesloten! :)
Wat leuk om te lezen, dank voor deze enthousiaste review! 😊 Mooi dat u zo prettig bent geholpen, daar doen we het voor. Sebastiaan en jij hebben wel gelachen aan de telefoon.
Vanaf het eerste contact met Joris aan de telefoon gelijk een leuk klik. Aardige mensen. Het was gezellig tijdens het verkoop gesprek met Gert. We hebben 4 Sprinters in 1 keer gekocht wat een deal!! Esther en Tamara van aftersales hebben me goed geholpen met ophalen.
Super om te lezen, dank voor deze uitgebreide review! Geweldig dat het vanaf het eerste contact met Joris zo goed klikte en dat het verkoopgesprek met Gert gezellig was. Wat een deal met vier Sprinters tegelijk! 🚐🚐🚐🚐 Fijn dat Esther en Tamara van aftersales u goed hebben geholpen bij het ophalen.
Top!
Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u onze snelle service waardeert.
Fijn bedrijf met vlotte afhandeling. Je voelt je hier écht gehoord als klant! Als ik weer een nieuwe bus nodig heb, haal ik die weer bij DUTCH Vans!
Dank u wel voor het vertrouwen en de mooie woorden! Goed om te horen dat onze aanpak zo wordt gewaardeerd. We staan in de toekomst graag weer voor u klaar bij DutchVans.
ben goed geholpen alles werd duidelijk besproken
Bedankt voor uw vertrouwen en de review!
aardige mensen, lekkere koffie en hopen er veel plezier van te hebben
Wat een leuke review, dank u wel! Fijn dat alles netjes geregeld was en dat u zich welkom voelde. Veel plezier met uw bus en hopelijk tot snel bij DutchVans!
De mensen van dutch vans hebben ons in korte tijd aan een prachtige bus geholpen! Fantastisch, ga zo door!!
Hartelijk dank voor deze prachtige review! Fijn dat we u snel aan de juiste bus konden helpen. We doen ons best om zo door te gaan!
Vriendelijke mensen met een groot aanbod in bedrijf auto's
Wat fijn om te horen! We doen ons best om iedereen snel en goed te helpen en zijn blij dat u tevreden bent met ons aanbod.
Ik ben goed en vlot geholpen. Verkoper Gert heeft me goed begeleid. Lease snel geregeld via Joris van Action Lease. Ik ben een dikke EQV rijker! Fijn bedrijf en gewoon goed. :)
Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat Gert u zo goed heeft begeleid en dat Joris van Action Lease alles vlot heeft geregeld. Geniet van uw nieuwe EQV – we zijn blij dat u zo tevreden bent met onze service! 🚐✨
ik werd telefonische netjes te woordt gestaan.
Bedankt voor je review! Fijn dat je telefonisch zo netjes en vriendelijk bent geholpen. Bij DutchVans doen we het graag gezellig én zorgen we dat alles soepel geregeld wordt. 🚐💨
Jurrian heeft me super goed geholpen. Super mooie Sprinter gekocht. Kost een beetje maar dan heb je ook echt wat. De verkoper neemt echt de tijd voor je. Scherpe prijzen! Ik heb geen klachten.
Super bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat Jurrian goed heeft geholpen en dat je blij bent met je Sprinter. Bij DutchVans nemen we graag de tijd voor onze klanten, zodat je echt de juiste keuze maakt.
helemaal top, super geholpen, zo wel bij de aankoop als bij het op halen
Geweldig om te lezen dat alles zo soepel is gegaan!
Geweldige ervaring en perfect geholpen door het hele team en in het speciaal Esther! 3e keer geslaagd met een bedrijfswagen bij DutchVans!
Wauw, super bedankt voor deze mooie review! Geweldig om te horen dat je voor de derde keer bij ons geslaagd bent en dat Esther en het team je zo goed hebben geholpen. We vinden het altijd fijn om het gezellig te houden én te zorgen dat je de juiste keuze maakt.
heel mooi bedrijf
Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent. Bij DutchVans doen we het graag gezellig én zorgen we dat alles soepel geregeld wordt.