Zeer professioneel!

Binnen 2 dagen alles geregeld van auto rijklaar maken tot de lease

Zeer professioneel!

Groot aanbod aan bedrijfswagens, zijn allemaal keurig gepoetst. Personeel zeer vriendelijk, wij werden goed geholpen en alles duidelijk uitgelegd. Klanttevredenheid staat hier hoog in het vaandel!

goede ervaring en snel gehandeld

snelle handel en auto netjes afgeleverd

Dit is een zeer professioneel bedrijf!

Via marktplaats DutchVans gevonden. Kwam kijken voor een bus. maar die werd het niet. Gelukkig is er heel veel keuze en daarom snel een mooi alternatief gevonden. De wagen is zeer netjes afgeleverd door Tamara! Mijn oude bus kon ik gemakkelijk inruilen. Werd netjes getaxeerd. Kom ik er na aankoop achter dat mijn buurman in dezelfde week ook een mooie dutchvans bus heeft gekocht. nu staan ze naast elkaar in de straat!

THE BEST!

Inmiddels de 2e bus gekocht hier. Mijn zoon Dragan heeft er al 5 gekocht. Wij zijn mega blij met de service, aanbod en de mensen. Hier werken fijne mensen. Als je iets snel geregeld wilt hebben voor een andere bus, heeel gauw hierheen bellen. DUTCH Vans regelt het!

TOP SERVICE

WIJ ZIJN GOED GEHOLPEN MET HET VINDEN VAN EEN NIEUWE BUS. WIJ RADEN HET BEDRIJF ENORM AAN. DANK VOOR DE TOPSERVICE.

Nemen echt de tijd voor je

Ik had een afspraak gemaakt en kwam kijken voor een Custom. Deze wagen had een achterklep en ik wilde perse twee achterdeuren. Teleurgesteld wilde ik vertrekken. Gelukkig bood de vriendelijke roodharige knul een alternatief aan. Hij verzette een aantal bussen zodat ik een proefrit kon maken met deze wagen. Het was een voltreffer reed ook geweldig en had de twee gewenste achterdeuren. Tevens had dit model ook lederen bekleding. De verkoper was erg duidelijk en had geen praatjes. 2 dagen na aankoop kon ik mijn nieuwe Custom ophalen.

Subliem!

Nog nooit eerder bij DutchVans geweest. Bewust gaan zoeken naar een bedrijfswagen bij dit bedrijf omdat ik vaak over de A1 rijdt en zag dat ze veel mooie bussen hebben. Uiteinedlijk een mooie Iveco Daily gevonden. Het is een hele praktische wagen. Aardige verkoper. Maar de afthersales zijn helemaal toppers. De koffie is heerlijk gezet door een vriendelijke knaap.

goede ervaring

bij dutch vans mijn bus gekocht super geholpen zeer tevreden

top

goede ervaring

ENTHOUSIAST!

Met een lach wordt de telefoon opgenomen, goed geholpen en met een lach afgesloten! :)

Ik ben zeer tevreden over hoe ik wordt geholpen bij DutchVans

Vanaf het eerste contact met Joris aan de telefoon gelijk een leuk klik. Aardige mensen. Het was gezellig tijdens het verkoop gesprek met Gert. We hebben 4 Sprinters in 1 keer gekocht wat een deal!! Esther en Tamara van aftersales hebben me goed geholpen met ophalen.

Top, snelle service!

Snel geregeld!

Fijn bedrijf met vlotte afhandeling. Je voelt je hier écht gehoord als klant! Als ik weer een nieuwe bus nodig heb, haal ik die weer bij DUTCH Vans!

ben goed geholpen alles werd duidelijk besproken

netjes geregeld

aardige mensen, lekkere koffie en hopen er veel plezier van te hebben

De mensen van dutch vans hebben ons in korte tijd aan een prachtige bus geholpen! Fantastisch, ga zo door!!

Groot aanbod en snelle service

Vriendelijke mensen met een groot aanbod in bedrijf auto's

Snel geholpen!

Ik ben goed en vlot geholpen. Verkoper Gert heeft me goed begeleid. Lease snel geregeld via Joris van Action Lease. Ik ben een dikke EQV rijker! Fijn bedrijf en gewoon goed. :)

vriendelijke mensen

ik werd telefonische netjes te woordt gestaan.

Ze nemen echt de tijd voor je!

Jurrian heeft me super goed geholpen. Super mooie Sprinter gekocht. Kost een beetje maar dan heb je ook echt wat. De verkoper neemt echt de tijd voor je. Scherpe prijzen! Ik heb geen klachten.

helemaal top, super geholpen, zo wel bij de aankoop als bij het op halen

helemaal top, super geholpen, zo wel bij de aankoop als bij het op halen

Voluit sterren voor DutchVans

Geweldige ervaring en perfect geholpen door het hele team en in het speciaal Esther! 3e keer geslaagd met een bedrijfswagen bij DutchVans!

hele aardige mensen word goed geholpen

heel mooi bedrijf

Mercuriusweg 41