zeer tevreden

goed geholpen, duidelijk gecommuniceerd , heel tevreden over Dutch Vans. kom zeker na mijn leasecontract weer terug voor een nieuwe bus

Uitstekende ervaring!

Hele goede ervaring. Alles was enorm snel geregeld. Een dikke pluim voor Esther en Tamara! Die hebben alles tot in de puntjes verzorgd. Mooie Ford Transit gekocht en mijn oude Caddy met 440.000 kilometer achtergelaten. Die heeft zijn werk erop zitten. Ook een originele DutchVans wagen. Hopen dat de nieuwe Ford het weer zo goed gaat doen!

Goede service!

Vriendelijk en snel geholpen. erg blij met onze nieuwe bus

DutchVans Een betrouwbare Partner

ik ben super goed geholpen en super snel kwam de Bus beschikbaar, sneller dan verwacht om hem op te halen top team!

Snelle hulp en goede levering

Fijn gesprek, snel tot zaken gekomen en de auto stond al snel klaar voor gebruik.

Super service

Snelle levering. Via internet kwam ik bij jullie, alles snel geregeld. Mooie MB Sprinter rijker. En in de buurt ;)

top!

we zijn goed geholpen door dit bedrijf. alles snel en duidelijk. we nemen de bus nu mee! dankjewel.

top bedrijf ook als er iets mis is lossen ze het op

ik heb inmiddels meerdere bussen gekocht bij dutchvans en altijd prima geholpen geen poespas gewoon goed en toen ik een probleem had met een bus hebben ze dat keurig opgelost dit was bij andere bedrijven wel anders

top

top

Zeer goed geadviseerd.

Tevreden met de aflevering .

Transparant en eerlijk

Transparant en eerlijk, geen problemen met inruilen oude bus. Nette prijs voor teruggekregen ondanks storingen.

service gericht

via internet gevonden , ben spontaan binnen gelopen en werd meteen heel goed geholpen. website was top. proefrit was goed , inruil was goed.

super goed geholpen

super vriendelijk en zeer goed geholpen

Ik voel me geweldig!

Op zoek naar een bus bij mij in de regio binnen gelopen bij DutchVans. Daar liep ik verkoper Samuel tegen het lijf die ik nog kende van de judomat. Hem daar weleens een lesje geleerd. Met hem een selectie wagen uitgezocht en deze bekeken. Na een paar opties de juiste bus gevonden voor mijn werk. Uitgebreide proefrit gemaakt en beviel prima. Alles is 100 procent geregeld. Als je even moet wachten hebben ze heerlijke koffie. Dat maak je bij andere autobedrijven wel eens slechter mee. Blij om geslaagd te zijn in mijn eigen dorp bij leuke gezellige mensen!

top service wordt snel geholpen echt top.

Ik wordt snel geholpen gezellige mensen topadvies gekregen helemaal tevreden.

top en snel

goed geholpen super bedrijf

super snel en goed geregeld

snel geregeld, goed geholpen

Wilde eigenlijk 10sterren geven, maar 5 was de max

In het verleden bij Peter een mooie auto gekocht. Daarom weer teruggekomen. Heel erg goed geholpen. Duidelijke uitleg! Goeie zoektocht via de overzichtelijke website. Eerst had ik 7 potentiële opties, is teruggebracht naar 1. Ook ben ik opgehaald bij het treinstation. Aftersales team en Joris van Action Lease hebben me goed geholpen met het afleverproces en de contracten. Super blij!

duidelijk en snel

zonder problemen kon ik mijn toekomstige werkbus gaan proefrijden en in een mum van tijd was de lease zo goed als geregeld. ben zeer tevreden over de service en de snelheid hoe het bedrijf te werk gaat

super goed en snel geholpen en vriendelijk personeel

super goed en snel geholpen en vriendelijk personeel

super fijn

hier mijn eerste bus gekocht als super fijn ervaren!

Super snelle service!

Altijd heldere communicatie, snel schakelen en nette services!

Fijn bedrijf!

Vertrouwelijke mensen! Online bij Dutch Vans gekomen, ook goeie referenties gehoord en gelezen. Proefrit gemaakt in een dubbel lucht Renault Master. Besproken met verkoper wat er moest gebeuren. En alles volgens afspraak netjes afgerond! BLIJ :)

Alles super snel geregeld!

Wat een snelheid bij DutchVans. Dinsdag een bus gekocht en al op vrijdag kunnen ophalen. Waar zie je dat nog? Bij het ophalen verwend met een lekker biertje en een vette hap!

snelle service & goede communicatie

Super snel geholpen & goede communicatie. Dank voor jullie service :)

Mercuriusweg 41

3771 NC Barneveld