Zeer goed gevoel van begin tot eind

Keurig bedrijf met vriendelijke mensen en het allerbelangrijkste is dat ik een groot vertrouwen heb in de auto. Ze hebben geen auto gepusht om te verkopen maar laten je zelf de keus maken.

Top bedrijf

Vriendelijk, duidelijk en super snel precies zoals besproken auto met onderhoud en garantie mee gekregen Geholpen door Ron

Top bedrijf!!

Ik ben zeer goed geholpen met het samenstellen van mijn nieuwe volkswagen bus. Aardig personeel, weet waar ze over praten. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Fantastisch

Ik heb reeds 2 bedrijfsauto gehaald en qua service n afhandeling heb k geen negatieve uitslag.

Zeer vriendelijk en duidelijk verhaal

Ik heb een Mercedes Vito gekocht, ik rij nu een aantal weken met de bus en bevalt zeer goed. Ben daar zeer goed geholpen.

Prima, alles volgens afspraak.

Snel en correct volgens afspraak zaken gedaan. Prima contact gehad. Medewerkers zijn klantvriendelijk. Auto is netjes afgeleverd.

top

5 jaar geleden heb ik een transporter bij europe-vans gekocht. Ik heb hier ruim 100000 km mee gereden zonder grote onkosten. Daar ik een nieuwe bus (tweedehands) nodig heb voor de milieu-zones in de grote steden heb ik onlangs een andere gekocht. Ik ben weer voor een transporter gegaan en deze heeft een beurt gehad en hoop dat ie weer zoveel km gaat maken. Het persoonlijke contact met europe-vans is gemoedelijk en men neemt de tijd voor je. Ik ben uiterst tevreden hoe het hele proces is gegaan. Als ik weer in de markt ben voor een nieuwe auto dan weet ik waar ik naar toe ga. EUROPE-VANS

Drie weken "mogen" wachten, uiteindelijk alles zeer goed voor ons geregeld!

De gekozen bakwagen was met garantie gekocht en de inspectie / APK, wees op enkele onvolkomen heden. Door speciale onderdelen waarvan de levering op zich liet wachten enkele weken uitstel van levering. Naar het laat aanzien alles perfect geregeld, en de open communicatie hierover verdiend de 9. We denken dat we een prima voertuig hebben waar we nog jaren plezier van kunnen hebben!

Uitstekende service

Bij Europe Vans krijg je volgens mij de behandeling die je wilt. Zelf had ik wel wat advies nodig omtrent welke gebruikte bedrijfswagen we nodig hebben. Maar ondertussen kwamen ook enkele grootinkopers die direct enkele auto's bijna zonder te kijken meenamen. Zelfs toen bleek dat er wat mis was met de aangeschafte bedrijfswagen, werd dit direct verholpen. De auto werd bij ons bedrijf opgehaald en de volgende dag weer teruggebracht.

Top Bedrijf!

Wij hebben het afgelopen jaar 2 auto besteld bij EUROPE VANS. Voor de eerste auto zijn wij nog even ter plaatse gaan kijken maar de volgende twee hebben wij blind besteld. Professioneel bedrijf met veel meer kennis over bedrijfswagens dan alle dealers in de Regio Dordrecht bij elkaar.

Top bedrijf

Ze hebben me heel goed geholpen ben er erg blij mee met me werk bus

Gewoon top een bedrijf!

Je wordt goed geholpen en alles wordt voor je geregeld top.

Goede uitleg en keurige aflevering

Zeer betrouwbaar en netjes geholpen

Kreeg gelijk een hand vol sleutels om goed te kijken welke bedrijfs bus ik wilde hebben Top

Eerlijk, vriendelijk en snel

De titel omschrijft genoeg. In July 2019 een Volkswagen Transporter uit 2012 gekocht en deze loopt als een tierelier, was zeer goed onderhouden en zal nog de nodige jaren mee gaan. De service van Europe Vans was zeer fijn, recht-toe recht-aan, vriendelijk en snel.

Altijd eerlijk advies!

Nette en zeer verzorgde bedrijfsauto's Daar wij Campers bouwen en altijd op zoek zijn naar zeer mooie bussen hebben wij bij dit bedrijf een zeer goede service gevonden die uitermate correct en betrouwbaar is. Kwaliteit en prijsverhouding 5 sterren. Wij hebben reeds diverse Renault Masters omgebouwd tot kampeerauto en alle klanten zijn uitermate tevreden over de bussen. met vriendelijke groeten Ad Roeters DCM.Camperbouw Hedel

Top service!

Heel groot aanbod bedrijfswagens, sneller service, kon hem gelijk meenemen kortom top!

veel keus tegen scherpe prijzen

goed en betrouwbaar

Prima bus

Ik heb een mooie Sprinter gekocht die qua prijs netjes was. Helaas bleek na 2 weken dat de bus geen software update heeft gehad die er wel in zat maar was gereset. Ook zat er een flinke fout in bet contactslot waardoor deze ook in een korte tijd vervangen moest worden. Ik weet niet of dit vooraf al bekend was maar wel toevallig dat die fouten allemaal binnen 2 weken opduiken..

Zeer professionele en vriendelijke service

Ik heb met plezier met Europe-Vans zaken gedaan. Alles is professioneel, vriendelijk en volgens plan gegaan. Ik ben er zeer tevreden mee.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een maand opzoek was naar een geschikt busje voor de zaak, heb ik er uiteindelijk een goede gevonden bij Europe-Vans in Leerdam. Ik werd vriendelijk ontvangen, vakkundig en correct geholpen. Een aanrader!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima camionete gekocht, met goede service en vriendelijke verkopers. Na datum heb ik zelf wat administratieve dingen kwijtgeraakt alsook mijn sleutels. Hier heeft eurovans steeds een doirgedreven nazorg en hulp in verleend. Bedankt eurovans jullie zijn zeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Specifieke bus gezocht en gevonden bij Europe-Vans. De extra aflevergarantie was voor ons bedrijf niet relevant, daarvan hebben we bewust afgezien. Daarom erg tevreden dat Europe-Vans een motorisch probleem dat zich direct na aflevering voordeed voor eigen rekening heeft laten maken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf plezierig en eerlijk onderhandeld over aankoop en inruil gebruikte vw transporter

voldoende, een redelijke ervaring

Ambachtstraat 4