Professional-correct-helpful.

From my first contact I have had a very good feeling that this company is professional, correct,helpful and nice. They helped me with the information and pictures I needed.

• Would you recommend us? Yes

Prettige zaak waar men de tijd voor je neemt

Onlangs heb ik hier een vw crafter 2015 gekocht om te gaan ombouwen tot camper. Vanaf het eerste contact tot aan de afhandeling erg netjes geholpen. Fijne zaak waar je de tijd krijgt om rustig rond te kijken zonder dat er meteen een verkoper bovenop staat. Wordt goed meegedacht, ook als je als particulier koopt. Voor ons een erg fijne ervaring en we hebben kunnen kopen met een goed gevoel! Europe vans nogmaals bedankt, wij zijn erg blij met onze bus !

Erg blij met onze aankoop

Alles keurig netjes en volgens afspraak gedaan, zeer tevreden!

Zeer vriendelijk geholpen en uitstekende service ervaren

In onze zoektocht naar een geschikte bedrijfswagen kwamen wij bij Europe-Vans terecht. Daar stond de voor ons perfecte bus ! Na een proefrit waren we verkocht. Echter was er een kleine uitdaging. De bestelwagen zou pas over 2,5 maanden de leeftijd van 5 jaar bereiken waardoor er nog een redelijk hoge rest BPM op de auto stond. Omdat wij een stichting zijn en geen BTW nummer hebben zou dit voor ons een extra hoge kostenpost betekenen. Nog voor dat wij er naar vroegen werd ons aangeboden om de bestelbus bij het bedrijf weg te zetten, het bedrijf wist reeds van onze rechtsvorm. TOP service zonder er om te hoeven vragen ! De bus werd afgeleverd met een grote beurt en 3 maanden Auto Trust garantie. Na twee weken ervaarden wij piepende remmen. Via Auto Trust een afspraak gemaakt bij de garage. De oorzaak bleek niet binnen de garantie te vallen maar Europe-Vans nam deze reparatie alsnog voor haar rekening. Wederom TOP service waar wij niet naar hoefden te vragen. Op zoek naar een goed bedrijf waar service heel hoog in het vaandel staat ?? Zoek niet verder en ga naar Europe-Vans !

Eerlijke auto, goede prijs.

Super geholpen door Mark, nette auto’s en veel keuze!

Heel goed geholpen

Zelf was ik natuurlijk weer een speciaal geval. Ik zocht een busje van een bepaalde maat om mijn bar mee te vervoeren. In een wilde bui gebeld of ik een auto kon bekijken en meteen erheen gereden zonder de exacte maten van de bar op te meten. Dit was voor europe-vans geen probleem ik mocht uitgebreid meten en kreeg zelfs de tijd om naar huis te rijden alles op te meten en per mail te laten weten of de koop door ging. Super service en ik kan ook iedereen aanbevelen om hier een bedrijfswagen aan te schaffen. Met vriendelijke groet, Mark Vrolijk The Exclusive Bar

Zeer tevreden!!

Aanrader

Heel prettig zaken gedaan

Heel prettig zaken gedaan; regelmatig telefonisch contact gehad. Was ook mijn eerste keer dat ik zakelijk een bus mocht aanschaffen!

Top service

Een bedrijf dat handelt in gebruikte auto's dat totaal niet aan het stigma occasiondealer voldoet. Prettig zaken doen, prima service en goede auto's.

2e bedrijfsauto van Europe Vans, super tevreden

Prima service, betrouwbare auto, bedrijf dat ik n ieder durf aan te raden. Al 2e auto van hun en beide auto s reden super.. Volgende keer weer naar Europe Vans.

Perfect bedrijf

Hebben in het verleden al 3 Bak wagens gekocht en nu weer 2. Zijn prima geholpen

Geweldig!

Heb best veel dingen gevraagd. Wilde niet over één nacht eis gaan. Overal prima antwoord op gekregen. Ze zijn snel, duidelijk en precies. Komen alle afspraken na. Zowel de directeuren als Ron de verkoper, Jessica de nodige administratie, tot in de puntjes verzorgd!! Ook Gert een 10 voor het transport. Snel en netjes! Een echte aanrader.

Ruime keuze, snel geregeld

Ik kwam bij Europe Vans via mijn lease maatschappij. Een ruim aanbod aan bedrijfsauto's met ook 1 die precies bij mij paste. Een proefrit was snel gemaakt en daarmee de keuze ook. De auto was netjes schoon en de aflever opties heb je zelf in de hand. De overdracht is snel geregeld, helaas iets minder inruilwaarde dan gehoopt, maar daar zijn we ook netjes uit gekomen. De auto bevalt prima, ik ben er erg blij mee.

Zeer goed bedrijf, waarbij je no-nonsens wordt geholpen !

Meer dan goed geholpen door Mark. Lekker no-nonsens, goeie tekst en uitleg, waarbij ik een goed gevoel had en heb bij Europe-Vans BV. Het is mijn eerste bedrijfswagen die ik heb gekocht bij Europe-Vans BV en zeer zeker niet de laatste ! Mooi bedrijf, met ruime keuze, top !

Klant op nr1

afgelopen vrijdag ben ik bij europe vans langsgeweest om mijn nieuwe bestelwagen aan te schaffen. De bus stond netjes klaar en zag er spik en span uit. Na even een rondje om de wagen te hebben gelopen heb ik een proefrit gereden en was ik eigenlijk meteen verkocht. Helaas kan je normaliter je voertuig echter niet direct meenemen "icm een financiële lease constructie" maar de medewerders hebben alles op alles gezet om mij toch met mijn nieuwe bus te kunnen laten vertrekken! Nogmaals dank allemaal voor jullie inzet hij heeft vandaag de eerste pakketen afgeleverd en mocht het weer tijd worden voor een nieuwe bus tot ziens!

Excellent

Good company. Nice people's.

• Would you recommend us? Yes

Eerlijk, zakelijk en meedenkend.

Prettig in omgang en is meedenkend in (on)mogelijkheden, super snel alles geregeld.

Top Geregeld!

Super en snel geregeld!!! Wij zijn heel blij met onze nieuwe bus het was voor ons de 1e keer dat we hier een auto kochten voor iedereen een aanrader! Snel en vakkundig geregeld

Een aanrader

Vandaag een nieuwe bus gekocht. Ruime keuze en goede prijzen. We zijn gastvrij ontvangen.

Ging zo als het behoort te gaan

Top service, snel geregeld!

Plezierig contact, ik had snel een wagen nodig. Ze maakte snel tijd. Top! Erg tevreden

Alles verliep goed

Werd goed geholpen en ze hebben geduld met afwikkeling van het geheel

was goed en snelle reactie op vragen mooi en goed bedrijf

ook als je filmpjes meer wil van de bus of foto's allemaal geen probleem via mail whatssapp heel goed en snel allemaal goed en mooi bedrijf wij waren zeer tevreden

Groot aanbod, vlotte service, vriendelijk personeel

De juiste bestelbus was snel gevonden in het grote aanbod van Europe-Vans. De aankoop en afhandelijk daarvan ging vlot en professioneel. Vriendelijk personeel, ik zou dit bedrijf aan anderen aanraden.

Mooi bedrijf! Uitstekende service!

Ron de verkoper heeft mij prima geadviseerd over de bus en de financiering. Na enige tijd kwam ik wat mankementen tegen deze zijn direct onder service opgelost!

Ambachtstraat 4

4143HB Leerdam