Prettige service en snel geholpen

Via de site kan je duidelijk zien wat het aanbod is. Je hoeft maar te bellen en je kan een afspraak maken om de bus te komen bekijken en een testrit. Ook de begeleiding in aankoop is duidelijk en prettig. Wanneer je op zoek bent naar een bus zou ik zeker hier een keer gaan kijken. Ik ben blij naar huis gegaan met de bus die ik op hun website zag staan.

Alles OK.

Bei Kauf des Fahrzeugs war es eine sehr nette Unterhaltung. Alle waren sehr freundlich und man ist immer sofort beim Du. Da das mein zweites Fahrzeug ist was ich in den Niederlanden gekauft habe wir es bestimmt nicht das letzte sein.

Klantvriendelijk en net bedrijf.

Keurig bedrijf, werd vriendelijk en goed geholpen. Alles meteen goed geregeld. Zou hier een volgende keer zeker naar terug gaan.

Zeer prettig bedrijf

Onlangs hebben we bij Ron, van Europe-Vans, een Opel Movano 2014 aangeschaft. Beide bezoeken zijn we zeer vriendelijk te woord gestaan. Hij dacht goed met ons mee en leverde een fijne service. Toen in de week na aanschaf een gek geluid in de ventilatie leek te zitten werd er snel een controle geregeld bij een garage bij ze in de buurt. Het bleek dat er alleen een tak met bladeren in de ventilatie terecht was gekomen. De auto rijdt vooralsnog (1 maand verder) als een zonnetje.

Eerlijk bedrijf met een goede service

Niet anders dan 5sterren voor dit bedrijf. Europe Vans heeft een hoop keuze in bedrijfswagens. Aanrader voor iedere ondernemer. Snelle service werken met onafhankelijke garages om de wagen in goede conditie af te leveren. Eerlijke handel. Medewerkers ook vrolijk, vriendelijk en gastvrij. Tot de volgende keer.

Goed geholpen, fijne auto gekocht!

Goede ervaring met Europe-Vans bij de koop van onze Ford Transit Connect. Vriendelijk en service gericht.

kwaliteit en de afspraken nakomen is zeer goed

Ik had een wensen lijstje gemaakt welke bedrijfswagen ik graag zou willen hebben. Bij Europ-Vans stond hij op de site. telefonisch met Ron contact gehad al dingen besproken zoals prijs en de inruilen extra foto's via de app. afspraak gemaakt en naar Europ-Vans. Bij aankomst bij Europ-Vans eerts een lekker kopje koffie dan rustig met de sleutels van de wagen die al klaar stond kijken, zonder dat er de druk van een verkoper bij je is (lekker alleen). Ik een proef rit gemaakt Ron de verkoper met de inruil een proefrit gemaakt en met een lekkerkopje koffie alle papieren in order gemaakt. verder heb ik alleen plus punten. -Afspraak is afspraak -Vriendelijke mee denkende verkoper (Ron) -Wagen documentatie in mijn geval zeer ruim (onderhoudsgeschiedenis en ingevulde onderhoudsboekje ) -Vlekkeloze afwikkeling -Wat je ziet op de site zo is het ook. -Prijs kwaliteit zeer goed Een dikke 10+ Groetjes Danny

Een tevreden klant

Tevreden ben ik en dat komt door wat ik ervaren heb. Van de ontvangst, uitleggen van contract tot aan uitlevering, alles was mij simpel, duidelijk en toegankelijk.

Prima helemaal tevreden.

Goed geholpen door Dick bus ziet er goed uit en rijd perfect mijn volgende bus weer van Europe vans. Dick bedankt.

Super klantvriendelijk, fijn geholpen!

Vriendelijke mensen, snelle service en duidelijke communicatie.

Snel alles geregeld

Jammer van de lege accu's, maar alles snel en goed geregeld. 1 accu bleek kapot deze hebben ze vervangen.

Prettige zakelijkheid

Zeer correcte afhandeling van aanvraag en levering. Prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Gewoon, zoals iedere keer

Ik koop mijn bussen al vanaf het begin bij europe vans. Vertrouwd, makkelijk en geen gezeur.

fijn, betrouwbaar zaken gedaan

Dick gaf mij een betrouwbaar gevoel, iets wat ik verlang als ik een auto koop. geen poeha of mooi praatjes mooi aanbod van bedrijfs autos. voor ieder wat wils

Very good and fast service, highly recommended!

Very good and fast service, highly recommended!

• Would you recommend us? Yes

Goed meegedacht en voldoende mogelijkheden

Heerlijke vrijheid om alle bussen te bekijken die ze hebben. Ze denken mee met welke het meest geschikt is voor jouw doel. Ook zeer flexibel met rijklaar-oplossingen en -planning.

Vriendelijk!

Goede uitleg, snel antwoord, goede tips!

Geweldig bedrijf

Iveco keeper gekocht Bij de verkoper Ron Zeer te vrede geholpen en komt zijn afspraken na

Goeie en snelle service.

Top Bedrijf!! Super vriendelijke mensen en prettig zaken mee gedaan en meedenkend met de klant. Super snelle service voor dat ik het wist zit ik elke dag te genieten naar me werk in me nieuwe ford custom die ik bij jullie heb gehaald.

Zeer tevreden,en goede koelwagen gekocht!

Keurige ontvangst,en met een goed luisterd oor geholpen . Echt zeer tevreden en goed geslaagd met de koelwagen.

Goed geholpen met eerlijk advies

...

Super relax geholpen en een super auto

In een word perfect

Super geholpen

Hele fijne verkopers, denken met je mee en helpen waar nodig. Snelle afhandeling en services.

nu mijn tweede auto hiervandaan topservice.

Ambachtstraat 4

4143HB Leerdam