Fijne service en aanspreekpunten binnen het bedrijf.

Ik heb een prettige ervaring met Europe Vans. Gezien de dagelijkse drukte merk ik wel wat minder tijd en aandacht voor mij als ‘kleine klant’ (die maar 1 bus koopt) terwijl het voor mij persoonlijk een big deal is. Maar dat lijkt wel een tendens in occasionland. Maar specifieke vragen en kwesties werden goed beantwoord en snel verwerkt. En ik heb vooralsnog een positieve ervaring met de door mij aangeschafte bus.

Een prachtbus aangeschaft bij Europe Vans. Goed geholpen door Fabian. Ben zeer tevreden. Bedankt heren.

Geweldig service,

5 sterren bedrijf, geweldige service ,vriendelijke en netjes mensen,keurig bedrijf, snel helpen, snel regelen, fijne team, Mooie bussen met goede prijzen, En Lekker koffie Erg blij mee M.Aljalab

Goed en snel geregeld.

Prima en snel zaken gedaan. Auto stond bij aflevering netjes klaar en ik kon direct rijden.

Uitstekende service

Garantie is geen stukje papier bin Europe Vans maar echt. Als er een probleem is met de auto dan wordt dat echt goed opgelost.

Super!

Een net en klantvriendelijk bedrijf met een No nonsens instelling, waar ik zeker nog eens terug kom.

Was op zoek naar een mooie betrouwbare bedrijfs bus maar was wel aan een budget gekoppeld toch heb ik een geweldige Ford transit custom kunnen vinden ben er nog super tevreden en blij mee :)

Duidelijke uitleg

Duidelijke en realistische uitleg door de verkoper. Nette bedrijfsbus gekocht met informatie over de gebruikershistorie.

Goede service en kwaliteit

In het verleden al een voertuig gekocht dit is ons uitstekend bevallen. Hierdoor nu weer contact gezocht om weer een voertuig aan te kopen. Ik ben uitstekend door Fabian geholpen en de service is uitstekend. De dames en heren van de administratie houden je goed op de hoogte van de status. Het voertuig stond netjes klaar. Wanneer we weer een uitbreiding nodig hebben of ons wagenpark is aan vervanging toe dan kom ik zeker terug. Ik wil Europe-Vans bedanken

Zeer tevreden klant!!!

Na dat ik lang aan het zoeken was naar een specifieke bedrijfswagen had ik ‘m dan eindelijk gevonden. Ik werd al snel geholpen ondanks dat het druk was ivm andere potentiële klanten. Een proef ritje was al snel geregeld en tijdens de aankoop was er een gemoedelijke sfeer geen push gedrag (aandringend verkopers) nee gewoon dit is het en dis kost het punt. De kleine mankementen en dus het rijklaar maken werden ook binnen 1 week opgelost en gerealiseerd zodat ik weer door kon met mijn business. Kort om zeer tevreden.

Heerlijk

Fabian heeft me de beste bus geleverd, puur zijn stem was genoeg om dat vertrouwen te geven

Prima verkoopservice

Super goed, snel en vriendelijk geholpen. Thuis bleken wel wat (kleine) mankementen te zijn aan de bus. Ik ben blij dat ik het uitgebreide garantie pakket erbij heb genomen: alles wordt netjes en zonder extra kosten gemaakt. Voor de verkoopservice een dikke tien. Alleen jammer van de mankementen, ondanks dat hij nagekeken is voor dat ik hem op kon halen. Als ik niet betaald had voor extra garantie, had ik wel een beetje gebaald.

afspraken worden nagekomen

Zowel bij het bezichtigen en de afhandeling/oplevering zijn wij zeer prettig (en snel) geholpen door de verkoper Fabian de Vries

De beste koop ooit bij het beste bedrijf

De allerbeste ervaring bij het kopen van een tweedehands bus is wel bij Europe-Vans. Wat voor mening bedrijf een probleem zou zijn pakken zij op als de gewoonste zaak van de wereld. Mark van Selm de verkoper en tevens mijn aanspreekpartner heeft een niet te voorzien probleem met de auto direct laten repareren bij het dichtstbijzijnde garage bedrijf mij in de buurt. Binnen een dag reed ik daar weg en nu een maand later nog steeds uitermate tevreden. De keuze is reuze, wat een voorraad auto's staan er bij Europe-Vans. Hier ga je zeker niet weg zonder een auto. Mark nogmaals bedank en ik zal jullie zeker aanbevelen en mijn volgende komt zeker weer bij jou vandaan Groet Johnny de Groot Proheating

Goed betrouwbaar bedrijf, ze hebben voor mijn bedrijf 3 bussen geleverd. Service top!

Prettig en snel zaken gedaan

Snelle goede afhandeling

Top bedrijf

Alles werd snel en prettig geregeld. Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen

Ik heb een bestelwagen van hen gekocht

Het was een geweldige service en hielp me snel en gemakkelijk

Super Bedrijf

Ik heb nu mijn tweede Bestelbus aangeschaft bij Europvans bv. Ik ben zeer tevreden! Vriendelijke mensen en super snel wordt je geholpen!

Gewoon super service

prettige verkopers, snelle afhandeling, goede kwaliteit auto

Zeer goede ervaring

Ik heb een zeer goede ervaring met Europe-Vans B.V. Wij hadden snel een andere bus nodig voor ons bedrijf. Mark was onze verkoper, die heel duidelijk was en bijzonder aardig!

Onlangs een bedrijfsbus gekocht bij europe vans. Prettig personeel en hele goede service. Er waren wat kleine probleempjes die officieel niet onder de garantie vielen, maar deze problemen zijn alsnog gratis verholpen door europe vans!!!

Netjes Alles goed geregeld

Uitstekende service

Ik heb een bakwagen aangeschaft voor mijn verhuisbedrijf. 2 dagen later kreeg ik motorische problemen. Ik heb contact opgenomen met Europe Vans ze hebben me heel goed verder geholpen. Vooral mijn contact persoon Mark is een topper, me goed op de hoogte gehouden van alles en uiteindelijk heb ik mijn bakwagen weer helemaal gemaakt terug. Fijn en professioneel bedrijf!

Super fijne ervaring bij aankoop Mercedes Vito!

Vanaf de proefrit tot het ophalen was alles perfect zonder problemen verlopen. Auto heeft netjes zijn onderhoudsbeurt gehad en was schoon en netjes bij het ophalen. Met Mark is altijd super goed contact en zeer prettig samenwerken en kan het iedereen zeker aanbevelen om met hem zaken te doen bij Europe-Vans. Ondertussen is de Vito al 2 weken aan het werk en bevalt super!

Ambachtstraat 4

4143HB Leerdam