goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg positief zowel op het vlak van de verkoop, service als het afleveren. Zelfs na afloop wordt er meegedacht en service verleend.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf 1e bezoek website tm overhandiging van de sleutels, een snelle en goede service. Met direct een antwoord of advies.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel tevreden over de service van Europe-Vans. Ik heb een bestelwagen gekocht, achteraf bleek de airco lek maar de kosten voor reparatie werd alsnog door hun vergoed.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaringen. Lekkere vlotte afhandeling, en flexibiliteit. Kom zeker nog eens terug wanneer ik weer wat zoek.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring. Mensen weten waar ze over praten, acteren snel en auto wordt afgeleverd conform afspraak.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb goede ervaring met het bedrijf, alles was top geregeld,ben zeer goed behandeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig \r\nGoed en duidelijk geholpen door vriendelijk personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn en prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Ambachtstraat 4

4143HB Leerdam