perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correcte communicatie ,duidelijke afspraken,vlotte afwikkeling.\r\nVerder niets aan toe te voegen.\r\nGewoon goed bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn vriendelijk en deskundig ontvangen. Afspraken zoals tijd van aflevering e.d. zijn correct nagekomen. De bus was schoon en zag er als nieuw uit. Kortom wij zijn blij met onze aankoop.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geen poes pas keurig geregeld

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ford gekocht, deze kon ik binnen 3 dagen ophalen en was ook gekeurd, zeer snelle service. verder zal de toekomst uitwijzen of het om een goede auto gaat.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super vriendelijke mensen, en top service.\r\nPrachtige bus gekocht en deze is super netjes en snel afgeleverd.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaringen, netjes geholpen en alles snel geregeld.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf VW Transporter aangekocht. Ben dik tevreden. Ik ga mijn volgende aankoop ook hier doen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima Service bij dit bedrijf.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer nette en kundige mensen, die voor ieder wat wils kunnen aanbieden en verkopen tegen eerlijke prijzen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier een VW cafter gekocht. Ze hebben me hierbij keurig en eerlijk geholpen. Erg klantvriendelijk personeel, wat erg fijn zaken doen is. De gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. Voor mijn volgende bedrijfswagen zal ik hier zeker weer terug komen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijne VW transporter gekocht, goede service en eerlijk personeel met name door Sander goed geholpen, PERFECT BEDRIJF!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het bedrijf met haar medewerkers komt professioneel over!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles is volgens afspraak afgehandeld. Ook bij het eerste bezoek prettig ontvangen en goed geholpen. Er wordt mee gedacht en alleen naar je vraag gekeken zonder andere (duurdere) opties op te dringen. Hele prettige ervaring.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij hebben hier een Mercedes sprinter gekocht, je wordt zeer plezierig te woord gestaan, zeer vriendelijke verkopers, niet opdringerig. doen wat ze beloven en zorgen er voor dat je als klant tevreden bent met de aankoop

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig geholpen door Sander! Ook fijn dat de voertuigen al op kenteken staan waardoor de levertijd een flink stuk korter wordt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door de uitgebreide selectie was het wel even zoeken naar de bus die ik op het oog had maar uiteindelijk gevonden.\r\nRon is erg behulpzaam. Fijn contact. Na de uiteindelijke koop houd de service zeker niet op. Sterker nog die wordt beter. Ron hield me elke keer netjes op de hoogte van lopende zaken. Kortweg top bedrijf en onze volgende bus komt weer bij Europe Vans vandaan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hadden snel een nette bedrijfswagen nodig voor een nette prijs. Via internet kwamen we bij Europe Vans uit. Langs geweest auto uitgezocht en werd netjes en snel geholpen. De verkopers zijn behulpzaam en denken mee.Prima service !!\r\nMvg Heijndijk Elektro B.V.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professionele organisatie, goede communicatie, snelle input/afhandeling

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf onze ervaring met dit bedrijf is heel goed, prima service en begeleiding snelle afhandeling en betrouwbare verkopers\r\naantrekkelijke prijzen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was prettig zakken te doen met Ron van Europe-Vans.\r\nWe konden snel tot een aankoop overgaan.\r\nEn wat we afgesproken hadden was ook keurig gedaan.\r\nIk heb een goed gevoel bij Europe-Vans.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ervaring

Ambachtstraat 4