• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig,goede oplossingen,klantgericht.Fijn bedrijf en fijne mensen om zaken mee te doen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig is de eerlijke hulp bij het maken van de juiste keuze.\r\nComplimenten ook voor het geduld en de keurige behandeling van de medewerkers.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf bus gekocht zonder garantie\r\nbij aankoop een probleempje geconstateerd wat verholpen zou worden\r\nna aankoop bleek het probleem niet opgelost te zijn\r\nna melding ben ik binnen 5 minuten teruggebeld door Ron, de verkoper, met de mededeling dat een leenauto klaarstond en de auto gerepareerd zou worden.\r\nDeze reparatie bleek heel groot en duur te zijn.\r\nmaar daar loopt dit bedrijf niet voor weg, gelukkig.\r\ngeweldige service dus. vriendelijk personeel.\r\nRon, harstikke bedankt.\r\nKreeg ook nog een volle tank diesel voor het ongemak!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Inmiddels 4 wagens hier gekocht en super tevreden. Goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel geholpen. Geen probleem om wagen te laten keuren bij onafhankelijke garage. Bedrijf doet wat het zegt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende ervaring met Euro band ! Nog net geen klaar terwijl je wacht al voelde het wel zo.9

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaringen met dit mooie bedrijf. Goede service, erg klantvriendelijk en leveren mooie bedrijfswagens af.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na telefonisch overleg ter plekke een goede ontvangst. Groot bedrijf maar wel persoonlijke benadering. Zeer goede uitleg van de gang van zaken en ook bij aflevering van de bedrijfswagen een goede begeleiding en uitleg van het onderhoud etc.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige mensen. Prima zaak.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geven een deskundige en prettige indruk. Ben ook bij hun9jullie0 terecht gekomen door positieve informatie bekende. en ervaring zoon. Met dank voor de prettige samenwerking.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie service , klantvriendelijk en komen hun afspraken na !\r\n\r\nBedankt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, gastvrij, laat je vrij in bezichtiging en het maken van een proefrit, super top!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf! \r\nVriendelijk personeel.\r\nGoede en snelle service.\r\nGoede zaken!\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je kan rustig auto\'s bekijken zonder dat je wordt opgejaagd door een verkoper. Alleen jammer dat de bus wordt afgeleverd met een bijna lege tank

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn prima ontvangen. Nadat we onze interesse kenbaar hadden gemaakt mochten we in alle rust de auto\'s bekijken en was er inzicht in prijzen en overige gegevens van de auto\'s. Een uitvoerige proefrit en aankoop keuring was geen bezwaar. We zijn prettig en vakkundig geholpen en nu trotste bezitter van een mooie degelijke Transporteren. Wat een keuze in merken en aantallen. Een prima adres om te slagen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn netjes en vakkundig geholpen met de aankoop van onze nieuwe bus.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Europe Vans heeft mij super geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe bedrijfsauto. Ze weten erg veel en helpen je goed met het vinden van de bedrijfsauto die het beste bij je wensen past. Ik beveel dit bedrijf aan iedereen aan! Wat een top service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed - representatief - service top - goed tevreden - kom er al jaren

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf top bedrijf goede service een echte aanrader en blij met me nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige en vriendelijke ontvangst, alle tijd om rustig rond te kijken en keuzes te maken. Daarna een deskundig en eerlijk advies. Kortom een heel prettig autobedrijf waar we zeker een volgende keer terug gaan komen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima erg vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Medewerkers waren heel vriendelijk, heel behulpzaam en niet opdringerig. je krijgt alle tijd om rond te kijken en eventueel een proefrit te maken met de auto. Na de koop werd alles snel en correct afgehandeld volgens afspraak.\r\nPrima bedrijf.

Ambachtstraat 4

4143HB Leerdam