perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al eerder een beoordeling gedaan.\r\nVandaag auto opgehaald nauw😐 alles boven verwachting garantie apk nap alles nagekeken uit eigen beweging nieuwe banden voor rem blokken vervangen enz helemaal top .\r\nMet vriendelijke groet Leo Mulder Pastoe Parket te Apeldoorn

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Open, helder en informatief. Niet opdringerig en met volop keuze voor iedere portemmonaie.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In plaats van dagen te moeten rondrijden, werd mijn zoektocht naar een propere en degelijke bestelwagen vergemakkelijkt door het grote aanbod dat Europe-Vans me aanbood.\r\n\r\nVerder was het ook gemakkelijk dat ik onmiddellijk een tijdelijke nummerplaat en verzekering kon verkrijgen zodat ik geen onnodige verplaatsingen meer moest maken.\r\n\r\nSuper locatie voor het kopen van een bestelwagen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van af het eerste moment prettig contact.\r\nIk woon in Apeldoorn en kan niet zo snel naar Europe Vans .\r\nHet bedrijf is zo betrouwbaar dat ik de gok heb genomen te kopen zonder te gaan kijken .\r\nDe verkoper de Hr Marc heeft foto\'s naar mij gezonden van de auto\r\ndat is super .\r\nDe hele aanpak is super.\r\nMet vriendelijke groet Leo Mulder Pastoe Parket te Apeldoorn

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig,goede oplossingen,klantgericht.Fijn bedrijf en fijne mensen om zaken mee te doen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig is de eerlijke hulp bij het maken van de juiste keuze.\r\nComplimenten ook voor het geduld en de keurige behandeling van de medewerkers.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf bus gekocht zonder garantie\r\nbij aankoop een probleempje geconstateerd wat verholpen zou worden\r\nna aankoop bleek het probleem niet opgelost te zijn\r\nna melding ben ik binnen 5 minuten teruggebeld door Ron, de verkoper, met de mededeling dat een leenauto klaarstond en de auto gerepareerd zou worden.\r\nDeze reparatie bleek heel groot en duur te zijn.\r\nmaar daar loopt dit bedrijf niet voor weg, gelukkig.\r\ngeweldige service dus. vriendelijk personeel.\r\nRon, harstikke bedankt.\r\nKreeg ook nog een volle tank diesel voor het ongemak!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Inmiddels 4 wagens hier gekocht en super tevreden. Goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel geholpen. Geen probleem om wagen te laten keuren bij onafhankelijke garage. Bedrijf doet wat het zegt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende ervaring met Euro band ! Nog net geen klaar terwijl je wacht al voelde het wel zo.9

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaringen met dit mooie bedrijf. Goede service, erg klantvriendelijk en leveren mooie bedrijfswagens af.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na telefonisch overleg ter plekke een goede ontvangst. Groot bedrijf maar wel persoonlijke benadering. Zeer goede uitleg van de gang van zaken en ook bij aflevering van de bedrijfswagen een goede begeleiding en uitleg van het onderhoud etc.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige mensen. Prima zaak.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geven een deskundige en prettige indruk. Ben ook bij hun9jullie0 terecht gekomen door positieve informatie bekende. en ervaring zoon. Met dank voor de prettige samenwerking.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie service , klantvriendelijk en komen hun afspraken na !\r\n\r\nBedankt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, gastvrij, laat je vrij in bezichtiging en het maken van een proefrit, super top!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf! \r\nVriendelijk personeel.\r\nGoede en snelle service.\r\nGoede zaken!\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je kan rustig auto\'s bekijken zonder dat je wordt opgejaagd door een verkoper. Alleen jammer dat de bus wordt afgeleverd met een bijna lege tank

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn prima ontvangen. Nadat we onze interesse kenbaar hadden gemaakt mochten we in alle rust de auto\'s bekijken en was er inzicht in prijzen en overige gegevens van de auto\'s. Een uitvoerige proefrit en aankoop keuring was geen bezwaar. We zijn prettig en vakkundig geholpen en nu trotste bezitter van een mooie degelijke Transporteren. Wat een keuze in merken en aantallen. Een prima adres om te slagen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn netjes en vakkundig geholpen met de aankoop van onze nieuwe bus.

Ambachtstraat 4

4143HB Leerdam