perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nu drie maanden verder gekocht met garantie maar nu blijkt de bus is prima .\r\nDe prijs die ik voor de garantie heb betaald was €595,00 maar daar bij ook apk grote beurt nieuwe banden van conti dus geen goedkoop spul de € 595,00 is dan ook goed besteed .\r\nEerlijke auto en pech kan altijd niet alles is te voorzien in dit leven .\r\nMet vriendelijke groet Leo Mulder Pastoe Parket te Apeldoorn

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Europe-Vans heb je heel veel keuze,voor een goede prijs en hele goede service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 3 bestelbussen aangeschaft. Komen hun afspraken goed na.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen. Klant vriendelijk. Goeie en snelle service l.\r\nZelfs een apk caduea gekregen. Super bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gastvrij ontvangen en hebben de tijd voor je

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles goed geregeld, gigantische voorraad jonge bedrijfswagens....eerlijke zaak!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk nemen de tijd voor je \r\nEn denken goed met je mee\r\nService is super

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf buitengewoon efficient en hulpvaardig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een mooie Mercedes Vito 113 uit 2013 gekocht\r\nGoed geholpen door Mark en een probleem vakkundig\r\nopgelost een tevreden klant !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed, ze nemen goed de tijd voor je en houden contact. Doordat er met de betaling iets niet goed ging duurde het wat langer, het was goed dat ze geduld hadden en meedachten voor oplossingen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen \r\nNet bedrijf \r\nGoed personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettige ontvangst (koffie met banketletter) vriendelijke mensen. dit was de 2e auto die ik hier gekocht heb. goede service en duidelijke afspraken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn 2e aankoop in 8 jaar.\r\nEerste keer prettig geholpen en al die jaren naar tevredenheid in mijn bus rondgereden.\r\nNu de oude op was en ik echt aan een andere toe was weer tot tevredenheid een passende bus gevonden hier.\r\nWaarom?\r\nDe prijs is goed, assortiment ruim en ze doen niet lastig als je oude bus he inruilen niet meer waard is.\r\nVast wel weer een markt voor om die kwijt te raken.\r\nHopelijk gaat het ons de komende jaren zo voor de wind dat we een nieuwe bus kunnen kopen maar lukt dat niet dan zal ik tegen die tijd toch echt wel weer een kijkje gaan nemen bij Europe Vans, Fans for the time being.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al eerder een beoordeling gedaan.\r\nVandaag auto opgehaald nauw😐 alles boven verwachting garantie apk nap alles nagekeken uit eigen beweging nieuwe banden voor rem blokken vervangen enz helemaal top .\r\nMet vriendelijke groet Leo Mulder Pastoe Parket te Apeldoorn

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Open, helder en informatief. Niet opdringerig en met volop keuze voor iedere portemmonaie.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In plaats van dagen te moeten rondrijden, werd mijn zoektocht naar een propere en degelijke bestelwagen vergemakkelijkt door het grote aanbod dat Europe-Vans me aanbood.\r\n\r\nVerder was het ook gemakkelijk dat ik onmiddellijk een tijdelijke nummerplaat en verzekering kon verkrijgen zodat ik geen onnodige verplaatsingen meer moest maken.\r\n\r\nSuper locatie voor het kopen van een bestelwagen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van af het eerste moment prettig contact.\r\nIk woon in Apeldoorn en kan niet zo snel naar Europe Vans .\r\nHet bedrijf is zo betrouwbaar dat ik de gok heb genomen te kopen zonder te gaan kijken .\r\nDe verkoper de Hr Marc heeft foto\'s naar mij gezonden van de auto\r\ndat is super .\r\nDe hele aanpak is super.\r\nMet vriendelijke groet Leo Mulder Pastoe Parket te Apeldoorn

Ambachtstraat 4

4143HB Leerdam